Galatasaray'da İşler Yoluna Girecek mi? Fikstür Avantajı

çok adiler var ya
fiko ibb sk baskanı ve bunların zengin yancısı bi ağladı fiksturu bombok hale getirdiler

Fiksture baktim da
Bu Alanya maci cok onemli cunku bjk ve fener kesin yener gibi. Alanya macini kazanirsak
15. hafta Bjk Malatya, Sivas Fener maclari var. Bir ihtimal puan kayiplari olur. Bir de 16. haftada derbi var.
Acikcasi 4 macta 12 puan yaparsak harika olur.

🗓 8. hafta puanlar

⚽ 15 - Trabzonspor
⚽ 14 - Fenerbahçe
⚽ 13 - Galatasaray
⚽ 9 - Beşiktaş

🗓 13. hafta puanlar

⚽ 24 - Beşiktaş
⚽ 23 - Trabzonspor
⚽ 22 - Fenerbahçe
⚽ 20 - Galatasaray

⚫⚪ Beşiktaş ligde 3. sıraya yükseldi.

Bjk hemen hemen ayni fiksturde isi cevirdi.Bizim de yapmamiz lazim

Takım gol atmayı bırak hucum bile yapamıyor adam akıllı,o yüzden benim hiç ümidim yok. Olayın oynadığımız takımların zorluklarıyla falan da ilgisi yok,devre arasına kadar bu takım yapılanmasıyla galibiyet serisi yapmak mucize olur.

Cl deplasmanı yok muydu bu takımın?
Ne zaman Alanya kolay lokma oldu da haberimiz olmadı?
Ben fener maçına kadar en az 3 maçta puan kaybı ya da yenilgi bekliyorum.

Maç çeviremiyoruz güç yok, 90 da yiyoruz kondisyon yok. Her gelen bizi 1:0 yeniyor.
Her maçı anlarım ama şu Başak maçını kimse bana anlatamaz.
Hedef maçını kaybeden Galatasaray. 41 maçlık seriyi bozan aynı zamanda yukarıdan kopan bir takım.
Sahaya bakıyorum 3 adam debelleniyor gerisi yürüyor.

Gscimbom mobil

Fenerbahçe maçına kadar 9 da 9 yapabiliriz. Zor deplasmanımız yok içerideki maçları zaten alırız çok puan kaybettik içeride artık bu kadarı yeter. Fenerbahçe deplasmanından da 1 puanla dönersek 25 puanı kaparız.
Takım bu haliyle hiçbir ligde 9’da 9 yapamaz hayal görmeyelim.

30 puan ile 4. sırada ocak ayına gireriz, ocak bizim için sadece transfer değil aynı zamanda eksiksiz bütün oyuncularla kamp açısından çok önemli.

Geri
Üst Alt