- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Kimdi yahu bana sormuştu biliyor musun diye 1-2 hafta önce.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O ptt oyuncusu diye hor gördü garibi
Eskişehir de ciddi para problemleri var. 3-4 oyuncu hariç hepsi alt yapı oyuncuları.Hizli, dribbling yapabilen ve calim atabilen profilde bir kanat oyuncu sag kanada ilac olur, sozlesmesi sezon sonu bitiyor, eskisehir sonuncu sirada ve oyuncunun eskisehirden daha alacagi varmis, fazla bonservis odemeyiz.
Kisin ilk gunu onu alacaktik via rodopHani yaz transferinin son günü bunlardan Mehmet Özcani aliyorduk ne oldu o is?
Aynen. Simdi hiç gündeme bile geldigi yok.Kisin ilk gunu onu alacaktik via rodop
Basina kalsa transferin ilk saatlerinde takim tamamen degisecek
Bilemiyorum sn kol belki vazgecilmistir lakin bana bir malumat gelmemisti herifle ilgiliAynen. Simdi hiç gündeme bile geldigi yok.
Büyük bir ihtimalle yaz transferin son saatlerinde çikan o haberlerin de yalan oldugu anlasiliyor böylece.
Ucuz bonservis ucuz maaş. Hic birsey kaybetmeyiz. Gel birader. He türlü elimizden çıkarsın. Tutarsan rusyaya karıların güzel olduğu lige satarız emenike gibi.