Galatasaray'da Jesse Sekidika Sesleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hizli, dribbling yapabilen ve calim atabilen profilde bir kanat oyuncu sag kanada ilac olur, sozlesmesi sezon sonu bitiyor, eskisehir sonuncu sirada ve oyuncunun eskisehirden daha alacagi varmis, fazla bonservis odemeyiz.

Bunun yerine yerli bir genc alsak daha mantikli olmazmi, ozornofor diye birini almistik, ispanya 3.liginde ilk 18e bile giremiyor.

Hizli, dribbling yapabilen ve calim atabilen profilde bir kanat oyuncu sag kanada ilac olur, sozlesmesi sezon sonu bitiyor, eskisehir sonuncu sirada ve oyuncunun eskisehirden daha alacagi varmis, fazla bonservis odemeyiz.
Eskişehir de ciddi para problemleri var. 3-4 oyuncu hariç hepsi alt yapı oyuncuları.
Bu iş çok ucucza bitebilir (bonservis) diye bizimkiler atağa kalktı. Yoksa biz de La Liga / Premier League kanadı isterdik.

Geçen sözlükte isteyenleri görmüştüm çok yetenekli lakin mental yönü zayıf diyorlar...1 kere izledim desem yalan olur...

Ndiaye'de çöptü dünyanın parasına sattık. Bu genci de alıp oynatırsak başarılı olir.

Sekidika - Feghouli - Onyekuru
Falcao

İmportote'nin rakipleri imha planı

Ucuz bonservis ucuz maaş. Hic birsey kaybetmeyiz. Gel birader. He türlü elimizden çıkarsın. Tutarsan rusyaya karıların güzel olduğu lige satarız emenike gibi.

Hani yaz transferinin son günü bunlardan Mehmet Özcani aliyorduk ne oldu o is?

Kendisi için Mario Jardel'in Gol atamayan hali diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum.

gelecek vaat eden 23'lük nijerya'lı. 39 yaşında olan adamları alacağına bunun gibilerini alsın onuncu olsun canımı yesin Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt