Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 32.914
- 28.143
- 3.183
Değil eski çalışandı kovulunca bu tarz işlere girdi.Galatasaray üyesi ise derhal ihraç edilmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değil eski çalışandı kovulunca bu tarz işlere girdi.Galatasaray üyesi ise derhal ihraç edilmeli.
Dünyada karaborsanın olmadığı şey yok. AL maçlarında bile karaborsa sayesinde karşı ev sahibi tarafından bilet alıp izleniyor en basit örnek. Karaborsanın varlığı zaten inkar edilmeyen ve dünyada önüne geçilemeyen bir şey. Burada karaborsanın kulüp eliyle yapıldığı gibi elde kanıt olmadan yapılan bir dedikodu ve iftira var işten kovulan biri tarafından. Sırf yönetimden nefret edildiği için bu tarz kişilerin peşinden gidilmesi yanlış.Karaborsa yapıldığı gerçeğini değiştirmiyor. O işin tamamen çözülmesi lazım.
Olay araştırıldı zaten maddi delil bulunamadığı için takipsizlik kararı çıktı. Bir çok kişinin ifadesi alınmış ve herkes bu olayı duyduğu kişi olarak Altaylı ve Ebru Gürsoy'u söylemiş Tüysüz'ün haberine göre Altaylı'da kaynağı olarak Ebru Gürsoy demiş. Banka kayıtlarına vb. bakılmış ve maddi delil bulunmayınca kovuşturmaya yer yok kararı veriliyor. Özbek gibi serveti olan bir ismin de karaborsa para işine gireceğine inanmıyorum o yüzden kadının yalan söylediğini düşünüyorum.Kadın bence yalan söylemiyo
Ancak şu var senelerdir kulüptesin ve bir yanlış varsa çıkar karşısında durursun,ali yüce öyle yapmış ifadeye göre durumun yanlış olduğunu düşünüp, beraberken susup kovulduğunda şöyle böyle olmuştu demek doğru değil
Aynısını serbayda yaptı kovulur kovulmaz şöyle oldu böyle oldu diye twit atıyodu
Olay araştırılmalı ve sorumlular ceza almalı,böyle tipler de kulübün içine sokulmamalı
Ali yüce niye istifa etmiş kiOlay araştırıldı zaten maddi delil bulunamadığı için takipsizlik kararı çıktı. Bir çok kişinin ifadesi alınmış ve herkes bu olayı duyduğu kişi olarak Altaylı ve Ebru Gürsoy'u söylemiş Tüysüz'ün haberine göre Altaylı'da kaynağı olarak Ebru Gürsoy demiş. Banka kayıtlarına vb. bakılmış ve maddi delil bulunmayınca kovuşturmaya yer yok kararı veriliyor. Özbek gibi serveti olan bir ismin de karaborsa para işine gireceğine inanmıyorum o yüzden kadının yalan söylediğini düşünüyorum.
Ali Yüce'nin istifa sebebi CL ön eleme maçı öncesi yapılan açıklamaydı. Açıklama ona sorulmadan takımın maçı öncesi yapıldığı için istifa etti. Ebru bunu Altaylı'dan duydum diyor. Altaylı bu iddiaları Ebru'dan duydum demiş. Bunun üzerine savcılık bir çok kişinin ifadesini aldı, banka hesaplarını kontrol etti ve maddi delil olmadığı için zaten takipsizlik kararı verdi. Yeni bir açıklama değil zaten bu.Ali yüce niye istifa etmiş ki
Bu olay duyulmadan önce kimse bilet bulamazken duyulduktan sonra her maç yüzlerce biletin aktif olması da tesadüfi değil
Bb kulübün bilet gelirinin yarısına el koyuyo o yüzden böyle bir yol izlendi diyo ebru ifadesinde bu doğruysa da suç,suçun gssi fbsi seni beni yok,sen gs söz konusu olduğu için oyna devam dersen fblide fb konusunda oyna devam der,burnumuzun boktan çıkmaması ve ülkenin tepetaklak aşağı gitmesinin temel sebeplerinden biri bu
Bu iddialar sonucunda eğer "gerçekten" bir suç yoksa bu seferde ebruya karşı dava açılmalı bunlar ciddi meseleler,çamur atıyosun doğru olmadığı ispatlanıyo ama kulübün adı karaborsacı olarak kaldı, bunun hukuki bedeli olmalı
Olaya dair herhangi bir somut delil yok, varsa gidin savcılığı başvurun. Bizim kulup liseliler dedikoduyu sever olay da buOlayin ustunu kapatmamamiz lazim
Bunu yapan şerefsizler kendileri zengin oldu, gsnin kasasina 1 kurus girmemesine ragmen kulubun adini karaborsaciya cikardilar
Olaya dair herhangi bir somut delil yok, varsa gidin savcılığı başvurun. Bizim kulup liseliler dedikoduyu sever olay da bu
Zaten savcılık tarafından gerek ifadeye çağrılarak, gerek banka hesapları incelenerek araştırılmış maddi kanıt bulunamayıp takipsizlik verilmiş. Bu ifade de yani değil sanki yeniymiş gibi algı çalışması yapılmaya başlandı Koç'un finoları tarafından.Olayin ustunu kapatmamamiz lazim
Bunu yapan şerefsizler kendileri zengin oldu, gsnin kasasina 1 kurus girmemesine ragmen kulubun adini karaborsaciya cikardilar
O 3 adamin bir bok yedikleri belli, ates olmayan yerden duman cikmaz ki kendi ceplerini doldurmuslar zaten sadeceZaten savcılık tarafından gerek ifadeye çağrılarak, gerek banka hesapları incelenerek araştırılmış maddi kanıt bulunamayıp takipsizlik verilmiş. Bu ifade de yani değil sanki yeniymiş gibi algı çalışması yapılmaya başlandı Koç'un finoları tarafından.
Yooo değil. Hukuk diye bir şey biliyorum. Masumiyet karinesi diye bir şey duydun mu? İddia sahibi iddiası kanıtlamak zorundadır ben oradan duydum böyleymiş şöyleymiş ile suç olmaz.Hayirdir e.yazgan ve diger herifler akrabaniz mi?
Tam tersi kulubun tamamen aklanmasi icin bu heriflerin def edilmesi gerekiyor camiadan
Yooo değil. Hukuk diye bir şey biliyorum. Masumiyet karinesi diye bir şey duydun mu? İddia sahibi iddiası kanıtlamak zorundadır ben oradan duydum böyleymiş şöyleymiş ile suç olmaz.
O zaman ben de sana bir dünya iftira atarım çık işin içinden
Senin hakkında dedikodu- iftira ile yalan atayım sonra ateş olan yerden duman çıkmaz diyelim. Böyle saçma iş mi olur? Elle tutulur bir kanıt olur tamam ama bir delil olmayan tamamen işten kovulan birisinin dedikodusu ile de kimse suçlu ilan edilemez. GS'ye fayda sağlamıyorlar dersin, iyi yönetici değiller dersin istemezsin dediğin gibi şahsi fikrindir saygı duyarım ben de mesela yönetimden Metin Öztürk'ün, AŞ'den Nihat Kırmızı'nın falan bir fayda sağladığını düşünmediğim için onları istemiyorum ama elma ile armutu karıştırmamak lazım.O 3 adamin bir bok yedikleri belli, ates olmayan yerden duman cikmaz ki kendi ceplerini doldurmuslar zaten sadece
Ben sadece yonetimde ve camiada olmalarini istemiyorum sahsi fikrimdir