Galatasaray’da Kilit Kırıldı, Dosyalar Kayboldu!

Muhammed Safa Eker

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
galatasaray-logooo.jpg

İşine son verilerek odasının kilitleri değiştirilen Galatasaray Finans Müdürü Gözde Turan’ın ofisindeki bazı dosyaların hasıraltı edildiği ortaya çıktı!

Galatasaray Finans Müdürü Gözde Turan’ın işten çıkartıldığını acı bir olayla öğrendiği ortaya çıktı. Geçen hafta TT Arena’daki ofisine girmek isteyen Turan, kilidin değiştiğini fark etti ve işten çıkartıldığı gerçeğiyle yüzleşti. Ancak skandal bununla bitmedi… Turan’ın ofisindeki anahtar değişimi sırasında kapının kırıldığı ve içerideki bazı dosyaların hasıraltı edildiği öğrenildi. Turan kulüpteki son 10 yılı araştıran ve yolsuzluk anlamında önemli ipuçları bulan Galatasaray Lisesi’nden sınıf arkadaşı Fatih İşbecer’e bu süreçte en büyük desteği veren isimdi.

İNCELEME HALA BAŞLAMADI

Galatasaray Kulübü’nde geçmiş 10 yıla dönük inceletme başlatma kararı alan Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim, İngiliz denetim şirketi Mishcon de Reya ile anlaşmıştı. Ancak ödeme yapılmadığı için incelemenin başlamadığı öğrenildi.

Galatasaray’da Kilit Kırıldı, Dosyalar Kayboldu!

Son düzenleme:
Her güne 3 ayrı skandal haber düşüyor artık.

Skandal kelimesini normallestiren Ozbek Tursusuna selamlarimi iletiyorum

saka olmali. Resmen para caldik ama göstermek istemiyoruz oldu

Dursun baskani ayakta alkislamak gerek, boyle bir yonetim 100 yilda zor bulunur.

Ellerinde illaki bir ornekleri vardir keza yoksa buyuk mallik ben fotograflari bile 2 kayit yapiyorum bir diske bise olur diye. butun bilgileri gizli bir twitter hesabindan yayinlasin ak kara belli olsun, boyle kepazelik olmaz arkadas nasil bir vurgun yaptiniz ki bu kadar korkuyor sunuz.

Fenerle çok alay ettik herhalde ağzımıza sıçılıyor bir senedir.

Polat dönemi bile bu kadar berbat değildi YETER ULAN

Zaten bunu bilmeyen mi var medyaya bakın duygunun açıklamalarına anlarsınız fatih işbeceri kovmak için sahneden hiç inmedi.burada kaç kez yazdım 77 yaşına kadar milyonlar kazanamamış bir adamın nasıl oluyorda başkanlık yaptığı dönemde milyon € luk villa alabiliyor. Ve daha bir sürü şey var kanıt isteyen su adaya baksın Nişantaşı'ndaki 200 m2 dükkan kirasına 20000 m2 adayı kiralıyoruz birileri hala zenginleşiyor

Adamlar 1 senedir burada ama sanki 5-6 senedir eziyet cekiyormusuz gibi hissetiriyorlar adama...

Zaten bunu bilmeyen mi var medyaya bakın duygunun açıklamalarına anlarsınız fatih işbeceri kovmak için sahneden hiç inmedi.burada kaç kez yazdım 77 yaşına kadar milyonlar kazanamamış bir adamın nasıl oluyorda başkanlık yaptığı dönemde milyon € luk villa alabiliyor. Ve daha bir sürü şey var kanıt isteyen su adaya baksın Nişantaşı'ndaki 200 m2 dükkan kirasına 20000 m2 adayı kiralıyoruz birileri hala zenginleşiyor

Zaten ben isbecerin kovulmasina buradaki cogu kisinin aksine uzuldum. Neden diye soracaksaniz iyi bir yonetici oldugu icin degil , Liselilerin bir kez daha kazandigi icin. Sisteme catal batirdigi icin aninda sepetledir cunku bu sistem Liselilere zengin ediyor. Duygun ornegi yeterlidir zaten...

Farkederseniz en cok elestiren Duygun'du isbeceri.

liseli dinazorlar tutuşmuş çaldıkları paralar belli olmasın diye neler yapmışlar

Herif şantaj olarak kullandı resmen liselileri susturmak için.

Parayı nasıl bulduğu belli herifin.

Kafasını sahtekarlığa yoran adamlar bu ülkede bir yerlere geliyor işte. Biz de burada kendi kendimize öfke patlaması yaşayalım.

1 gram değmiyor ki.

Geçen kaybolan kira sözleşmesinden sonra artık herşey olabilir.

Yarın o birgün
Adanın rivanin filan tapusu kaybolursa şaşırmam

Lanet gelsin Dursuna!

Geri
Üst Alt