Üye Görüşü Galatasaray'da Kimler Gelmeli, Kimler Gitmeli?

Şükrü Erden

Baba Gündüz
IN:

Muhammet Demir (G. Antepspor) (4m)
Klaas Jan Huntelaar (Schalke) (0m)
Andrew Ayew (Marsilya) (0m)
Nuri (7m)
Ozan Tufan (Bursaspor) (5m)
Ranocchia (Inter) (0m)
<STOPER>
<SAG BEK>

OUT:

Selçuk Inan (4m euro)
Burak Yilmaz (5m euro)
Veysel Sari (TFF 1. Lig?)
Pandev (-)
Hamit (1m)
Amrabat (5m euro)
Dany (1m)
Yekta (-)

--- TOPLAM: +/- 0M (stoper ve sag bek bedavaya gelirse)

CL'de

Zor rakip:

Huntelaar

Sneijder

Ayew - Nuri - Melo - Olcan

Telles - Chedjou - STOPER - Tarik

Muslera

Kolay rakip:

Huntelaar

Bruma - Sneijder - Ayew

Nuri - Melo

Telles - Chedjou - Semih - Tarik

Muslera

Lig maç ev:

Huntelaar

Bruma - Sneijder - Olcan

Nuri - Melo

Balta - STOPER - Semih - Tarik

Muslera

Lig maç deplasman:

Huntelaar - Demir

Tarik - Nuri - Melo - Sneijder

Balta - STOPER - Semih - SAG BEK

Muslera

Kupa maçlar:

Demir

Bruma - Emre Çolak - Ayew

Ozan Tufan - Furkan Özçal

Telles - Koray - Ranocchia - Tarik

Sinan Bolat

*Furkan Özçal, Emre Çolak, Ayew, Ozan Tufan gibiler Ligde sık sık oynayabilirler, bu oyunculari efektik bir sekilde pres yapmayi ögreten hocamiz olursa, gelecek 5 sene'nin Galatasaray takımının önemli parçasi olabilirler.

Hedef: kadrodaki doymuş ve ihtiyar oyunculari kovmak ve genç ve başarili bir Galatasaray takımı kurmak.

Son düzenleme:
Süper olmuş ellerine sağlık.

Eboue sezon sonu serbest kalıyor diye biliyorum.

Muslera
Sneijder
Melo

dışında kimse yok nerede ise bu takımdan.

takımda kalmasını istediklerimi yazarsam daha kısa olur sanırım

Muslera
Semih
Sneijder
MELO

Bunlar kalsın da

Başta Prandelli olmak üzüre alayı gitsin.
Özellikle de Burak,Pandev,Veysel,Hamit.

Muslera-Melo-Sneijder-Bruma-Koray hariç alayı gidebilir.

Selcuk
Burak
Dzemaili
Pandev
Chedjou (stoperde)
Telles (sol bekte)
Olcan (sag kanatta)
Sneijder (forvet arkasi haricinde herhangi bir mevkide)

^ bunlari katiyadla istemem

Amrabat
Eboue
Sabri
Engin
Salih Dursun
Dany

6 tane kadroda bulunmasi gereken takimdasligi ust duzey ve gaz futbolcunun kadromuzda bulunmasini arz ederim

Kale: Muslera, Sinan, Eray
Defans: Sabri, Eboue, Veysel, Tarik, Hakan, Semih, Gokhan, Dany
Orta Saha: Melo, Hamit, Sneijder, Telles, Chedjou, Emre, Amrabat, Yekta, Olcan, Salih, Engin, Bruma
Forvet: Umut

24 kisilik pek forveti olmayan bir kadro

Kiralik verilmesi gereken ya sakatliktan cikmis ya da gelecek vadeden kardeslerimiz: Aydin, Sinan, Furkan, Yasin, Koray

Selcuk,burak,hamit,veysel,cemali,pandev gome home turkiye ligi haric herkesi degerlendirmsye raziyim. Ham maddesi turkiye olan oyuncularin kullanim omru kisa oluyor.

Muslera-Melo-Sneijder-Bruma-Koray hariç alayı gidebilir.

Son ikisi bile gereksiz bence... Gereksiz derken "mutlaka kalmalı" statüsünde görmüyorum. Kiralık 1 sezonun ardından Arda misali efektif olabileceği takımlara tabiki o zaman düşünürüz.

Gelecek sezonu konuşmak saçma,ummadığimiz oyuncular çıkış yapabilir,beğendiğimiz futbolcular düşüşe geçebilir,kontenjan meselesi var,ben fegte arası için bir önerim var,24 yaş altı ve muslera Sneijder dışında futbolcular tüm futbolcular satılığa çıkarılmalı,iyi teklif gelirse muslera ve sneijderde satılabilir,hem ekonomimiz rahatlar,hemde yepyeni bir başlangıç olur,yıllardır forumda semih şentürk diyorum,çok bilmişlerden tepki alıyorum,burak ve umutu üst üste koyun bir semih etmezler

Son ikisi bile gereksiz bence... Gereksiz derken "mutlaka kalmalı" statüsünde görmüyorum. Kiralık 1 sezonun ardından Arda misali efektif olabileceği takımlara tabiki o zaman düşünürüz.
Satılmasınlar tabii ki Ahmet Ağabey kalsınlar.Kiralık verilebilir. Bruma ve Koray ayrıca Olcan'da kalabilir.

Satılmasınlar tabii ki Ahmet Ağabey kalsınlar.Kiralık verilebilir. Bruma ve Koray ayrıca Olcan'da kalabilir.

Aslında Galatasaray'ın çok önemli bir avantajı var. O eski dinazor futbolcu dediğimiz takımda kutuplaşma yapabilecek oyuncumuz yok.
Yani camianın "İyi Galatasaraylı" diye kollayacağı, gitmesini istemeyeceği türden.

Haliyle kozlar yönetimin elinde. İdari ve teknik yönetim başarının hemen gelmesi durumunda tepki almayacak.

Ama dediğin gibi göndermek kolay. Gidenlerin bir zaman sonra bize pişmanlık olarak geri dönebilme ihtimalini de gözardı etmek imkansız. Ki bugün Uğur Uçar ve Ferhat Öztorun ile gördük.

Kiralık vermek en mantıklısı. Hatta bence menajerleriyle görüşüp Amrabat gibi Burak, Selçuk gibi oyuncuları bile kiralık verme yolunu düşünmeli yönetim

Ulan forumda yazacak arkadaslarimiz kadar kapasitesi olmayan bir antrenor olurmu ? Olur cunku adam yabanci nerden bilsin amk emre colak nedir kimdir , furkan nedir kimdir .. kasetine mi bakti ? yooo

Fener'in Avrupa'da oynayacagini düsünürsek Yabanci siniri artik kalkar gibi duruyor.. Yoksa bizim halimiz harap.

Tarik Camdal, Veysel Sari, Selcuk Inan, Burak Yilmaz ve niceleri gibi vasat yerlilere tahammülüm artik kalmadi.

e5381743fc-20083.png

0 bonservise kurulan bir kadro ve sadece 4 transfer var dikkatinizi cekerim. Kadromuz gercekten öyle söylenildigi gibi kötü degil.

Suan icin en acilinden 4 takviyeye ihtiyacimiz var, 1.sag bekimiz yok 2.Orta sahada tüm kadroda Melo'ya partner olacak Cimbom seviyesinde bir isim yok, 3.bir kanat kesinlikle eksik 4.forvetimiz yok.

TRANSFERLERin sözlesmesi sezon sonu bitiyor.
Abate - harika bir bek oyuncusu, Milan ölü durumda ve italya'dan oyuncu alabiliriz vergiler %50 civarinda.
Konoplyanka - Ukrayna'da huzursuzluk devam ediyor, futbol oynamak istemeyen oyunculardan birisi de Konoplanyka uygun ücrete geleblir.
Joey Barton - bu lige gerekli olan kavgaci orta saha oyuncusu. 4-2-3-1 sisteminde israr etmeliyiz, elimizde Sneijder ve Bruma varken bunu yapmamak aptallik olur. Melo ile birlikte orta sahada gecit vermez.
Huntelaar - Sneijder'le süper anlasabilecek forvettir. Maceraya gerek yok, bu ligi donunda sallar.

Tüm gereksiz elemanlar gönderilerek 25 kisilik profesyonel A takim kadrosu olusturulabilir.

Geri
Üst Alt