Galatasaray’da Koalisyon Sağlanamadı

2 iyi niyetli grup hatri sayilir oy alacak ancak dursun un kemik oylarinin altinda kalacak ve baskanligi ozbek e teslim edeceklerdir

Eğer bu dediğin vaki olursa bugün birleşmeyi beceremeyen bu 2 grup içindeki herkes kulübün fişini çeken Galatasaraylılar olarak anılır. Dursun Özbek'i saymıyorum zaten o bölüm sonu canavarı. Kulübü Dursun Özbek'e teslim etmemek esas amaç.

Zaten Özbek seçilirse Haziran seçimlerinden önce mitinglere de çıkar Akp ile birlikte.

Yönetimde kimin olduğu beni zerre kadar ırgalamıyor....
Teknik ve sporcu kadrosunu kaliteli tutabilen başarılı olur. Bu oyunun kurallarını yani, yönetim koltuklarındakilerin kaderini parkelerin ve çimlerin üzerindekilerin belirlediği bu kurallara göre onlar her zaman arka sıralarda kalırlar..

Ne dersen tersi çıkıyor,Dursun seçimi kazanacak galiba.
Sadece çıkmayan bir öngörüm oldu Sarper ki onda da duayenler sadığı ilk defaa seçimin genel sonucuna ters düştü...Ayrıca müneccim değilim ki...Öyle bir iddiam da yok...Sen çıkanların çeteresini tut bence...Yine de yazayım tahminimi zira şampiyon olan bir takımın başkanının seçim kaybetmesi için çok ciddi idari ve mali usülsüzlük gerekir ki daha para harcamamış bir yönetim hiç kredi almadı Cengiz Yönetimi hazıra konup günü idare etti...

Mustafa Cengiz'in seçimi kaybetme ihtimali %1'in bile altındadır ha illa heyecan yaşayacağım diyorsan sen bilirsin Sarper sana iyi eğlenceler ama ben çok eminim Cengiz yeniden başkan şimdiden tüm bunlar formalite ha ama şampiyon olamasaydık mümkün değil seçilemezdi zira çok silik bir yönetimi var o yüzden de seçime girmemesi gerekirdi ki çok şükür gerek kalmadı fatih hoca sayesinde şampiyonuz...

Dursunun baskan olmasini hic birimiz istemeyiz . Ama bu bir demokratik secim , zorlama etme yok

Isteyen aday olur , isteyen de istedigine oy verir

Nasil bir onceki secimde dursun indirildiyse , tersi bir durum da olabilir

Sadece çıkmayan bir öngörüm oldu Sarper ki onda da duayenler sadığı ilk defaa seçimin genel sonucuna ters düştü...Ayrıca müneccim değilim ki...Öyle bir iddiam da yok...Sen çıkanların çeteresini tut bence...Yine de yazayım tahminimi zira şampiyon olan bir takımın başkanının seçim kaybetmesi için çok ciddi idari ve mali usülsüzlük gerekir ki daha para harcamamış bir yönetim hiç kredi almadı Cengiz Yönetimi hazıra konup günü idare etti...

Mustafa Cengiz'in seçimi kaybetme ihtimali %1'in bile altındadır ha illa heyecan yaşayacağım diyorsan sen bilirsin Sarper sana iyi eğlenceler ama ben çok eminim Cengiz yeniden başkan şimdiden tüm bunlar formalite ha ama şampiyon olamasaydık mümkün değil seçilemezdi zira çok silik bir yönetimi var o yüzden de seçime girmemesi gerekirdi ki çok şükür gerek kalmadı fatih hoca sayesinde şampiyonuz...

Sadece o değil ki,Dursun gümbür gümbür geliyor istediği divan başkanı seçildi diyen sen değil miydin?

@Uğur Güzel

Özbek seçilirse sevinir misin ?
Asla zira listesinde Can Topsakal olacak deniyor ben zaten geçen seçim sözlükte yazıyordum 2-3 gün kala uçurdular orada da yazmıştım mustafa cengiz'i desteklediğimi çok güzel bir entry ile buraya daha sonra geldim...Benim için Dursun Özbek, Can Topsakal'ı tekrar listeye alınca bitti...Çünkü izahı yok...

ozan korkut un listede olan tuncer hunca ile iş dolayısıyla tanısma fırsatım olmustu. faruk süren zamanında da yöneticiymiş sanırım. yardımcısıyla ayak üstü sohbet ederken Galatasaray ismi geçtiğinde sohbete gelmişti. bi 10dk işi bırakıp güzel sohbetimiz geçmişti. cengiz yönetiminde bulunmasını tercih ederdim.

Sadece o değil ki,Dursun gümbür gümbür geliyor istediği divan başkanı seçildi diyen sen değil miydin?
Seçildi zaten; Eşref Hamamcıoğlu, Dursun Özbek'in adayı...Sen de bak Burak Elmas sevindi dedin şimdi de Burak Elmas, Dursun Özbek'in listesine girecek mi girmeyecek mi haberlerini okumuyor musunuz bu başlıkta bile Mustafa Cengiz'in listesinde yok :) Onun için mantıklı eleştiriler getirelim...Celal Açar da Eşref Hamamcıoğlu da Dursun Özbek'in arkasında ki yine haklı çıktım o konuda sadece şampiyonluğumuz bu ittifakın gücünü azalttı hepsi o kadar...

Seçildi zaten; Eşref Hamamcıoğlu, Dursun Özbek'in adayı...Sen de bak Burak Elmas sevindi dedin şimdi de Burak Elmas, Dursun Özbek'in listesine girecek mi girmeyecek mi haberlerini okumuyor musunuz bu başlıkta bile Mustafa Cengiz'in listesinde yok :) Onun için mantıklı eleştiriler getirelim...Celal Açar da Eşref Hamamcıoğlu da Dursun Özbek'in arkasında ki yine haklı çıktım o konuda sadece şampiyonluğumuz bu ittifakın gücünü azalttı hepsi o kadar...

E tamam gümbür gümbür geliyor Dursun kazanabilir dedin şimdi de Cengiz'in kaybetmesi %1'in altında diyorsun.Dursun'un kaybetme ihtimali de %1'in altında ima etmiştin 20 Ocak seçimlerinde.Kendi şahsi görüşlerini tahminlerini yazsan problem yok da,camiadan havadisler veriyormuş gibi bir hava verince sıkıntı oluyor.Tutmuyor çünkü.

Bu gidisle Dursun tekrar baskan secilirse sasirmam. Icine edecekler.

E tamam gümbür gümbür geliyor Dursun kazanabilir dedin şimdi de Cengiz'in kaybetmesi %1'in altında diyorsun.Dursun'un kaybetme ihtimali de %1'in altında ima etmiştin 20 Ocak seçimlerinde.Kendi şahsi görüşlerini tahminlerini yazsan problem yok da,camiadan havadisler veriyormuş gibi bir hava verince sıkıntı oluyor.Tutmuyor çünkü.
Seçim sonucu havadis mi oluyor??? Ayrıca daha 5 dakika içinde ikinci kez dedim tekrar söyleyim şampiyon olmamızdan dolayı durum değişti şimdi akhisara kaybetsek Mustafa Cengiz yine seçilemez ama kaybetmeyeceğimiz için rahat alır diyorum o zaman gençlerbirliğine yenilmiştik neyini anlamadın ki gayet sarih yazıyorum...?

dursunun başkan olmasından ziyade tekrar aday olması nasıl bir ahlaktır anlaYAmıyorum?

dursun özbek DEFOL !

Eşref Hamamcıoğlu, Dursun Özbek'in adamı değil mi ki üstat?

O meseleler , ortakliklar veya birlesmeler onun bunun adami olma olaylari sende

Ben bazen kongrelerde surat yapanlari goruyorum hemen la olm salak salak hareketler yapma deyip espriye vuruyorum tum ciddiyetime ragmen

GS de boyle adam coktur , karsi listeye oy verecegini duyar sirt cevirir sana

Oysa senin onla diyalogun adanin havuzunda sohbet odaklidir , sen oyle gorursun ama adam oradan sogukluk cikarmaya calisir

Boyle tipler olunca tiyatro yapma la deyip hemen marizliyorum

Mümkün değil...Müsterih olun...

İşte benim tepkim buna.
Seçim sonucu havadis mi oluyor??? Ayrıca daha 5 dakika içinde ikinci kez dedim tekrar söyleyim şampiyon olmamızdan dolayı durum değişti şimdi akhisara kaybetsek Mustafa Cengiz yine seçilemez ama kaybetmeyeceğimiz için rahat alır diyorum o zaman gençlerbirliğine yenilmiştik neyini anlamadın ki gayet sarih yazıyorum...?

Evet havadis oluyor.Müsterih olun falan diyorsun camiadan duyumlar diye konu açıyorsun çünkü.Ben de yanılabilirim mesela ama bu beni bağlar.Bir bilgi kaynağım olduğunu ima etmiyorum çünkü.Senin verdiğin izlenim öyle değil.

Özbek seçilirse desteğimi çekerim net

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Geri
Üst Alt