Galatasaray'da Nagatomo Hamlesi

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Galatasaray'da Nagatomo hamlesi! Menajeriyle görüştüler!

1573550311934.png

Japon yıldızın menajeri Roberto Tukuda ile temasa geçen Galatasaray yönetimi, “Kendinize kulüp bulun” mesajını iletti. Kulüp bulunamazsa sözleşme fesih yoluna gidilecek.

Devre arasında önemli bir kadro revizyonuna gitmeyi planlayan Galatasaray'da ilk yolcu kesinleşti... Sarı-Kırmızılılar performansı nedeniyle eleştirilen Yuto Nagatomo'nun biletini kesti.

SEZON SONU SERBEST

Alınan bilgilere göre yönetim, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Japon sol bekin menajeri Roberto Tukuda ile temasa geçti ve "Kulüp bulun" mesajını iletti.

MAAŞ SIKINTI OLABİLİR

Menajer Tukuda'nın ay sonuna kadar İstanbul'a geleceği ve yönetimle görüşeceği belirlendi. Eğer Nagatomo'ya kulüp bulunamazsa sözleşme feshi gündeme gelecek. Ancak Japon yıldızın 2 milyon Euro'luk maaşı sıkıntı çıkarabilir.

TARAFTARIN HEDEFİNDE

Nagatomo kötü performansı nedeniyle Galatasaraylı taraftarların hedefinde. Nagatmo bu sezon 14 resmi maçta forma giydi.

Kaynak: Fanatik

ben de terim ve teknik ekibe dendi sanmıştım

Maalesef yaşı ilerledikçe daha da düz bir oyuncu oldu. Adam 4-2-3-1'de faydasız, 3-5-2'de faydasız, 4-4-2'de alakası bile olmaz. Eyvallah, en azından bizim ligin standartında hala iyi savunmacı da hücuma Hasan Ali kadar istikrarlı katkı veren adam da Galatasaray'da yabancı kontenjanından oynayıp 2 milyon para kazanmasın artık. İnsan olarak Mariano'yu bundan çok daha az sevsem de oyunculuk olarak Mariano'nun her şeye rağmen doğru sistemde çok daha faydalı olduğunu kabul etmek gerek. Yuto'nun 2 şampiyonlukta da çok değerli katkıları var ama Hakan Balta'dan geri gözüken hücum aksiyonlarıyla bizim aradığımızın çok gerisinde olduğu da bir gerçek.

Transferi gerçekleştiğinde neler konuşuyorduk şimdi ise neler konuşuluyor; heyhat!

Nagatomo’nun hucum katkisi yoktu zaten Ama defansta özelikle de markaj konusunda cok katki sagladi son 2 sampiyonlukta

Bu sezon ise defansta Gercekten tuhaf isler yapiyor büyük bir düsüs yasiyor,zaten hucum katkisi yoktu ustune bir de gercek görevi olan defans yapmayi da unutunca dogal olarak elestiri oluyor

Transferi gerçekleştiğinde neler konuşuyorduk şimdi ise neler konuşuluyor; heyhat!

İlk geldiğinde bu kadar kötü değildi. Hücuma çıkıp güzel orta kesiyor, Kadıköy'de yaydan ters ayakla jeneriklik gol olacak şut çekiyor, altıpasta kafayla hücum filan bitiriyordu. Geçen yıl Schalke maçında yaşadığı ciğer sönmesi midir nedir, o sakatlıktan sonra maç içinde eforu iyice geriye gitti. 3-5-2'de bile oynasa Emre Taşdemir kadar bile hücum aksiyonuna girmiyor artık. Sol bek oynayan Dirar'dan bile geriye gitti katkısı, inanılmaz bir şey. Bu kadar sınırlı hale gelen oyuncu için yabancı kontenjanını doldurmak saçmalık. Öte yandan Yuto'yu kadroya almayıp Linnes'i listeye yazdırsak büyük ihtimal verimsiz 4-2-3-1'de ısrar edecektik. O yüzden safi varlığı ve yetersizliğiyle bile takıma bir katkısının bulunduğunu söyleyebiliriz. Son 3 aydaki takıma olumlu tek katkısı da bu zaten.

huzurevine 1-2 senesi kalmış adamları oynatınca böyle oluyor. Ya yatıp parasını almaya bakıyor yada antreman yapmadığı için çevikliği tekniği düşüyor.
18-22 yaş arası birilerini alsaydık CL'de biraz parlatsaydık şimdiye Ozan gibi en az 10-15m euro kazanırdık, ocakta şimdi babbayı alıyoruz.

Terimin sisteminde iş yapacak bek mi var Dünyada, uçak alsan maçın yarısında benzini biter.

huzurevine 1-2 senesi kalmış adamları oynatınca böyle oluyor. Ya yatıp parasını almaya bakıyor yada antreman yapmadığı için çevikliği tekniği düşüyor.
18-22 yaş arası birilerini alsaydık CL'de biraz parlatsaydık şimdiye Ozan gibi en az 10-15m euro kazanırdık, ocakta şimdi babbayı alıyoruz.
ici gecmis topcular almaya devam

üstelik bonservis verdik buna bir de

Önünde Babel oynayan adamdan performans beklemek abes.

Tamam hücuma yeteri kadar katılmıyor ama önünde oynayan vurdunduymaz ve yeteneksiz herifin açıklarını gayet iyi kapatıyor.

Yinede yaşı geçti devre arası yol verilmeli.

Terim istifa!

Aak'ya bende katılıyorum. Özellikle nagatomoya bakıyorum ben adam kanattan hep bindiriyor ama pembe kafa sürekli topu alıp öldürme üzerine cabaliyor.
E kaptirilan atakta ne oluyor nagatomo geri koş, marcao o bölgeyi de savun, mariano zaten on liberoluk peşinde sonuç ne Galatasaray bir atak daha yedi.
Kurgu hatamiz var bizim topun hic durmaması gerekir top gelmeden düşünmek zorundalar. Bu da çalışarak olur. Kimse kimseyi tanımıyor biz çalışmayı ne zaman yaptık biliyor musunuz hazırlık maçlarında çok begeniyordum o oyun kurgusunu aha tam oldu dedik ama yine hüsran.

##Hemen bir portekizli hoca##

güzelce ayrılmalı yaşı belli olması gereken bu ama ileride asya pazarında temsilcimiz olabilir güzel ayrılarak

Makatomo'ya donmeden yol seperasyonu yapilmali

Geri
Üst Alt