Galatasaray'da Ödeme Krizi!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
9_hd1.jpg

Süper Lig’e müthiş bir başlangıç yapan G.Saray’da mali sıkıntılarla boğuşan yönetim, kurtuluş yolunu 22 Ekim’de yapılacak olan olağanüstü genel kurulda görüyor.

Kongrede Emlak Konut’la anlaştıkları Riva ve Florya arazisinin satışını üyelerin onayına sunacak olan Özbek yönetimi, eylül ayında futbolculara ödenmesi gereken yıllık ücret taksitlerini henüz yatıramadı. Yaşanan mali krizden, Hollandalı hoca Jan Olde Riekerink’in de nasibini aldığı ve bu ayki maaşını alamadığı ortaya çıktı.

Futbolcularına ay başında ödenmesi gereken senetleri henüz ödeyemeyen yönetimin, mali darboğaz nedeniyle kongre sonuna kadar ödeme yapamayacağı ve herkesten anlayış beklediği ifade edildi.

Riekerink’ten de fedakarlık bekleyen yönetim, kongreden Riva ve Florya için Emlak Konut’la yapılan anlaşma için onay çıkar çıkmaz elde edilecek gelirle teknik heyet ve oyuncuların alacaklarının kapatılacağı bildirildi.

Paranın önemli bir bölümüyle ise banka kredi borçlarını silmek isteyen Sarı-Kırmızılılar’ın, böylece yıllık 40 milyon dolarlık faiz yükünden de kurtulmayı planladıkları öğrenildi.

HABERTÜRK SPOR | ERHAN TELLİ

Riekerink e "Sneijder mi takimi kuruyor?" diye soran bu muydu?

bu haberi yapan da boş bir adam,her şey yolunda diye kurcalayacaklar

Güzelll. Hakkımızda karalama kampanyası çıktığına göre bu seneki şampiyonluğumuz hayırlı olsun

Erhan Telli'nin Allah bir dediğine inanın gerisini sittir edin.

Galatasaray düşmanı , zaten çalıştığı habertürk zıçmığı da benzer mentalitede bir kurumdur

Haberi okumadan Erhan Telli haberidir kesin dedim ve yanılmadım.Bu adam kulüp ne zaman az biraz düzlüğe çıksa olumsuz haber patlatır.İtibar etmemek lazım.

Yönetim her yerden kongre haberini çıkarıyor ki, GALATASARAY bu anlaşmaya mecburmuş gibi algı yaratilsin istiyorlar.

Göz göre göre bizi dibe sürüklüyorlar.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buda demekki maaşlar zamanında ödendi.Öğrenildi, ifade edildi gibi kelimeler varsa bilinki kuyruklu yalandır o haber.

yine erhan telli yine maksatlı kötü haber. nasıl satın almışlarsa bunu yıllardır nefretini kusa kusa bitiremedi demek iyi para veriyorlar. bi gazetecinin bi kulüp hakkında yaptığı haberlerin %90 ının kötü haber olması tesadüf mü adam felaket tellalı gibi daha iyi bi haberini görmedim.

Geri
Üst Alt