Galatasaray'da Okan Buruk'tan Rotasyon Kararı

Avrupanin orta sira takimlari bile hareketli oynayip nereye kaçmasi gerekiyorsa oraya gidiyor.Bizde takimin %80i sabit bekliyor.2 3 oyuncu ya dribbling yapip rakibi gecip oyunu kuracak yada uzun top oynuyorsanda 1e1de güçlü ve topu tutacak adamlarin olmali.Bi bariş var ama onuda ilk yari oynatmadi.Zincirleme yanlişlar var.
oyunculara hareketli olun lafını hoca demesi lazım,bilmiyorum diyor mu, deyip uygulamayan oyuncuyu oynatmaması lazım, cidden ilerde bekleyen adamlara top atmaca gibi oyun oynuyoruz, onların sürekli hareketli olup,boşa çıkması lazım hatta pas atan adamların hemen boşa hareketlenmesi gerekir.

Şu dakikadan sonra hocamızın aldığı tüm kararların arkasında durma kararı aldım. Umarım yüzümüzü kara çıkartmaz.

Avrupanin orta sira takimlari bile hareketli oynayip nereye kaçmasi gerekiyorsa oraya gidiyor.Bizde takimin %80i sabit bekliyor.2 3 oyuncu ya dribbling yapip rakibi gecip oyunu kuracak yada uzun top oynuyorsanda 1e1de güçlü ve topu tutacak adamlarin olmali.Bi bariş var ama onuda ilk yari oynatmadi.Zincirleme yanlişlar var.
böyle oyun sistemi zaten yanlış olur uzun top falan, verkaçlar,kanatlarda üçgenler, doğru set oyunu, geçiş imkanı varken geçişi doğru yapmak, hangisini doğru yapıyoruz ki

Hocamın rotasyonu

Icardi
Kerem-Mertens-Baris
Toreyra-Kerembay
Köhn-Davinson-Nelson-Jelert

iş rotasyonla bitse keşke

3. senene girdin daha takımın ne oynadığı belli değil

Jelert tam hazır değilse riske etmemek lazım.

Muslera
Kaan
Davinson
Abdülkerim
Köhn
Torreira
Sara
Barış Alper
Mertens
Zaha
Icardi

ben olsam böyle başlardım ama hoca muhtemelen Zaha'yı oynatmaz.

Umarım Sara golle başlar ve uzun yıllar bu formayı başarılı bir şekilde giyer ...

Rotasyon ne demek bildiğine emin miyiz gazeteci arkadaşın?

Jelert ve sara 6.hafta fener derbisine anca oynarlar, yerli hoca kriterlerine göre doğrusu bu

Takımda yüksek meblağlara satmamız gereken çöpler bulunmakta

kardeşim kurulacak kadro basit ya
muslera
jelert davinson abdülkerim köhn
torreira sara
ziyech mertens/bats barış
icardi

Geri
Üst Alt