Galatasaray'da Oyuncuların Alacakları Ödendi

Ali Koç: "31 Mayıs'a kadar 60-65 milyon avro gelir yaratamadığımız takdirde Avrupa'ya gidememe sıkıntısıyla karşı karşıyayız. Bu ne demek? Avrupa Kupası'na, Şampiyonlar Ligi'ne katılamamak söz konusu"

Fenerbahçe YK Üyesi Burhan Karaçam: "25 milyon taraftarımız var. 16 milyon aktif taraftarımız var. 5 milyonun aktif olarak kampanyaya katılabileceğini düşünüyorum"

Evet şimdi gülebiliriz

Böyle iyi niyetli bir yönetimi indirmek icin her yolu deniyor serefsizler

hep diyorum baskan cok iyi bir 2. adam olabilir vereceksin buna tum yetkiyi hesaplasin kitaplasin zamani gelince odesin.
Galatasaray yönetimi küçük yonetimlere bölünüp her sene baskan degistirmek yerine birim basindaki baskanlarin degisip ana baskan ve planlarina bagli bir sekilde calisan sistemden olusmali. Yoksa her sene 300 kisi ibra etmez secim olur veya dursun gibi aptal herifler gelir ve sirf liseli kukla diye ibra edilir kulubun icine edilir.

hep diyorum baskan cok iyi bir 2. adam olabilir vereceksin buna tum yetkiyi hesaplasin kitaplasin zamani gelince odesin.
Galatasaray yönetimi küçük yonetimlere bölünüp her sene baskan degistirmek yerine birim basindaki baskanlarin degisip ana baskan ve planlarina bagli bir sekilde calisan sistemden olusmali. Yoksa her sene 300 kisi ibra etmez secim olur veya dursun gibi aptal herifler gelir ve sirf liseli kukla diye ibra edilir kulubun icine edilir.

Mustafa Cengiz bence gayet başarılı bir başkan adam herşeyi usulunce hallediyor şu lise olmasa cok iyi olur vallah altına dinamit döşemek lazım o lisedeki fenerlisi beşiktaslısı herkes Galatasaray kongre uyesi oluyor sonra sonuc bu.

Kongreler zaten huzur evi gibi. Konusmaya halleri olmuyan adamlardan ibaret.

Geri
Üst Alt