GSCimbom
Galatasaray'da Paralel Sponsor Krizi
Alpay Asma

Galatasaray'da Paralel Sponsor Krizi Sayfa 2

Alpay Asma ·

Cevap
30
Okunma
2,5K
Sayfa
2/2
Galatasaray markasını 4 milyon dolara layık gören zihniyet başımıza saranlardan da tez zamanda kurtulmak dileğiyle.

Bukadar da olmaz yani. Bir insan bütün işlerde yanlış tercih yaparmı yahu? :(
İstifa etmeyen de etiremeyende bin türlü......

Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan'dan Galatasaray taraftarlari olarak ricamız, Dursun'un paralelden içeri alınması.
sen şey değil misin ya?
SivriSinekCaz.bmp

bakiyorum da herkes tayyip efendinin uydurdugu "paralel" e inanmis durumda...

la daha düne kadar bu herifler paralelin kucaginda yagli kazigin tadini cikariyordu...

bugün tayyip pasa paralel tu kaka dedi diye, herkes birden anti paralelci olmus...

ne büyük insansin sen be AZIZ NESIN...

Koyun gibi milletiz. Bu ulke duzelmez dahada kotuye gidiyor.

Benim bildiğim bu Dumankaya'nin bir kaç kardeş ortaklığı var ve bunlardan bazıları cemaatin adamları ama yanılmıyorsam imza törenine katılan uğur dumankaya nin onlarla alakası yok.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koyun gibi milletiz. Bu ulke duzelmez dahada kotuye gidiyor.

Son Padişah Vahdetin'in Rauf Bey'e söylediği "Bir millet var koyun sürüsü...Buna bir çoban lazım. O da benim." Demek ki koyunluğumuz çok öncelerden tescillenmiş ama ne yazık ki halkımız bundan haberdar değil. Hiçbir zaman da farkına varamayacaklar. Çünkü koyunlar akıllı olsalardı, her sene topluca kesilmekten kendilerini kurtarırlardı.

paraleliniz batsin ulan.

daha düne kadar paralelin kucaginda oturup yagli kazik iclerinde gezerken zevke gelen sempanzeler, bugün "kandirildik" diyor...

ben de diyorum ki, madem siz "hükümet"siniz, nasil bu kadar kolay kandiriliyorsunuz?

diyelim ki bugün "paralel" komple yok ettiniz, yarin "ortogonal" bi yapilanmayi nasil engelleyecek sizin gibi capsiz herifler...