Galatasaray'da Potada Büyük Değişim

Muhammed Safa Eker

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
candan-ercetin-galatasaray-kulubu-baskan-4767814_o.jpg

Galatasaray'da basketbol şubesinin başına Asbaşkan Candan Erçetin geçebilir.

Haberin Devamı GSC Portal'da...

başkan iyice saçmalamaya başadı..erçetinin işi ne basketbolla..liseli lobisi gene işbaşında. yakında lisedeki hademeler bile kulüpte bi branşın başına geçecek..

Voleybol şubesinin başındaki adam futbola geçiyor . Sanatçı birisi basketbola geçiyor . Ne hallere düştük . Kurumsal kurumsal takılıyoz hany

Candan hanim tam bir basketbol duayenidir. Ho.

Artık ipekcide mac öncesi konser vererek costurur bizi.

-Tapatalk-

Saha içi teknik/taktik detaylara mı karısacak, oyuncu secimlerini mi etkileyecek, transfer görüsmelerini mi yürütecek, lobi mi yapacak? Ne yapacak Candan Ercetin'de herkese bu kadar dokundu anlamadım? İnşallah benim bilmediğim yapmakla hükümlü olduğu şeylerde basarılı olur o ayrı mesele fakat tahminim Candan Ercetin'in yapacağı şey en faza genel kurulda şubenin aylık mali durumunu, gelir/gider tablosunu kurula sunmak olacaktır. Bu da bu kadar abartılmamalı.

sembolik sayılabilecek bir görev özyer-ataman idari işleri hallediyor. bütçe vb. büyük kararlar zaten yönetim kurulu ve başkanın insiyatifinde. farklı bir görevde olmasaydı arıboğan en uygun aday olurdu.

bu arada diğer kaynaklarda bayan basketbol ve voleybol için adı geçiyor erkek takımları ile ilgili bir bilgi yok.

3.puan.com son günlerde çok balon haberler vermeye başladı . Belli ki rant peşindeler .

Kurumsal başkan

Ekmek için Ekmek bey!!!

Geri
Üst Alt