GSCimbom
Galatasaray’da Riekerink de Havayı Değiştiremedi!
Danyal Artemis

Galatasaray’da Riekerink de Havayı Değiştiremedi! Sayfa 2

Danyal Artemis ·

Cevap
45
Okunma
2,4K
Sayfa
2/3
Takimdan acilen hem evlat statusunde olan sabri, hamit ,umut vb leri gondermek ,hem de artik heyecanini yitiren sneijder ,muslera gibi adamlar satilmali . Benim dusuncem budur, katilmayan olur katilan olur.

Unutulmasin 2011-2012 sezonu ile 2013-2014 sezonlarinin durumu .. Ilkindeki kadro ikincisinin cok gerisindeydi fakat hirs istah cok daha yuksekti, ikincisinde ozellikle drogba tum sezon neredeyse yatti ligde , o donemde ikinciligin de direk sampiyonlar ligi anlamina gelmesi herkesi lapaci yapti.

mancininin kagit muhabbeti ve deplasman fukaraligi ,ceyhun takintisi ,90 inci dakika oyuncu degisiklikleri cabuk unutuluyor .. bunlar o sneijderli ,drogbali, hamitli, muslerali sezonda oldu ..

hem heyecani bitmis yuksek ucretliler , hem de evlat kategorisinden kim kalmissa koku kazinmali ... zamaninda kewell lar , meiralar ,ardalar ,baroslar gitti ,hepsi yildizdi , ne oldu , yerlerine melolar, sneijderler ,ujfalusi ler geldi klup yoluna devam etti . yine yapilmasi gereken budur
Heyecanını kaybetmiş sneijderi muslera mi? Maç yerine belgesel mi izliyorsunuz acaba

Na diyon sen ya? Biraz yazmadan önce düsünün arkadas. Ilk sene anamizin liginde oynadik, ardindan CL de lokum gibi kura cektik. Cluj ve Braga li gruptan cikamiyorsan kapat dükkani.

Sonra Juventus'u eledin ve Chelsea ile kafa kafaya ceyrek final icin oynadin.

Bu basari da Sneijder ve Drogba sayesinde geldi.
Senin son iki sampiyonlugunu getiren Sneijder ve Muslera.

Bunlari van Persie ve hatta Nani ile kiyaslamak neyin kafasi? Nani Aysal döneminde gelebilirdi, ama sezon basi cöp oldugunu o kadar yazdik.

Atiba Sosa demisin. Yine sacma. Adamlar 100 sene sonra sampiyon olacak, neyi övüyorsun?

Ayrica hedef uluslararasi basari, lig degil, bunu da unutma.

Bunlari söylemem bile komik arkadas.

Takimin dört bir yani boktan, sen gelmissin Sneijder, Bruma, Chedjou gibileri ile olmaz diyorsun. He bunlardan dolayi bu duruma geldik, Sabri, Yasin, Semih, Umut yüzünden degil.
Sneijder assist yapsin, Umut yerine gol atsin birde Semih yerine defans yapsin olurmu canim?

Biraz acin futbol izleyin. Medya sizin kafayi ele gecirmis durumda. Kjaer'li Souza'li, Ozan Tufan'li kadroyu yildizlar toplulugu yaptilar sizde yediniz. Bu adamlar ancak Türkiye de yildiz iste. Nani ye bile Türkiye nin en büyük yildizi deniliyor an Itibariyle. Iste futbol anlayisi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Puhahaaaaaaa

Cahilliğin bu kadarı bu adamla nasıl futbol tartışıyorsunuz xD

Takimdan acilen hem evlat statusunde olan sabri, hamit ,umut vb leri gondermek ,hem de artik heyecanini yitiren sneijder ,muslera gibi adamlar satilmali . Benim dusuncem budur, katilmayan olur katilan olur.

Unutulmasin 2011-2012 sezonu ile 2013-2014 sezonlarinin durumu .. Ilkindeki kadro ikincisinin cok gerisindeydi fakat hirs istah cok daha yuksekti, ikincisinde ozellikle drogba tum sezon neredeyse yatti ligde , o donemde ikinciligin de direk sampiyonlar ligi anlamina gelmesi herkesi lapaci yapti.

mancininin kagit muhabbeti ve deplasman fukaraligi ,ceyhun takintisi ,90 inci dakika oyuncu degisiklikleri cabuk unutuluyor .. bunlar o sneijderli ,drogbali, hamitli, muslerali sezonda oldu ..

hem heyecani bitmis yuksek ucretliler , hem de evlat kategorisinden kim kalmissa koku kazinmali ... zamaninda kewell lar , meiralar ,ardalar ,baroslar gitti ,hepsi yildizdi , ne oldu , yerlerine melolar, sneijderler ,ujfalusi ler geldi klup yoluna devam etti . yine yapilmasi gereken budur

arkadaşım 2 seferdir yorumlarını okuyorum sürekli Sneıjder ve Muslera Satılsın diyorsun ne iş ?

Katılmamak elde değil

Doğruları yazmaya devam et reyiz

Vitor denen adamin bir soruya verdigi cevap aslinda cok guzel, beyaz tv ci adam sordu , bu kadar transfer yapildi ,bu kadar 4 uncu yildiz beklentisi var, sorun nedir ki bjk nin 3 puan gerisindesiniz , hakemler mi , siz mi, transferler mi , ya da baska bir madde mi diye

adamin cevabi aslinda herkesin sahip olmasi gereken bakis , "neden illa birisi suclu olmak zorunda ? bjk de ayni amac ugruna oynamiyor mu ..." diye devam etti

evet bu gercegi tum sporseverlerin kabul etmesi lazim , 1 takim "en basarili" olacak, digerlerinin hepsinde mutlaka suclanacak bir sey mi olmali ?

Şampiyon olamıyorsan evet,bu ligde şampiyonluk başarıdır.

Sanki futbolcular çok iyi durumda da gelecek yeni bir teknik direktör'ün sihirli değnek ile dokunmasını bekliyoruz. Riekerink'e gelene kadar bir çok sorunumuz var. Şuan Mourinho bile gelse, bir şey olmayacağı ortada...

Ne bekleniyor adam ilk maçtan hemen şapkadan tavşan mı çıkarsın.Sezon başı birilerinin içine ettiği kadronun bu aşamaya geleceği zaten belli birşeydi.Burda ihtiyaç olan oyuncuları gönderen salonda çalışan ve eli belinde her maç gezen oyuncuları göndermeyen yönetim ve hocadan hesap sormak lazım.

Degistiremedi, degistiremezdi cunku hala baskan dursun capsizi!!

Ben Hamza sorunun %10 u diye defalarca yazdim burada. O zaman bana itiraz edenler vardi.

Artik herkes ikna olmustur sanirim.

Dursun oldugu muddetce GS kuculmeye devam edecektir. Dursun kaldigi surece biz tek kupa alamayiz.

morinho zidane lucescu bir araya gelse şu anki kadroyu ptt liginde bile şampiyon yapamazlar ! kadro berbat üstüne pilavımı yer ayranımı içerim diyen bir yönetim var polat döneminde bile futboldan bu kadar soğumadım

Ulan adam daha bir maça çıktı. Ya şu forumda basından haber paylaşmayın. Kimse okumazsa bunlar işsiz kalır. Haberleri paylaştıkça bunların ekmeklerine yağ sürmüş oluyoruz.

Ben o vasat sevicilerden degilim ,burada kabugumuza cekilelim ve sabrilerle umutlarla kuculelim de demiyorum. Tamam bir tasarruf UEFA tarafindan sart kosuluyorsa buna uyacagiz ama ben baska bir degisimden bahsediyorum. Acikcasi surekli kurtarici gibi sneijder ,melo, muslera isimlerinden biktim, koskoca gsaray klubu 2011 den beri ayni oyunculardan medet ummaz

Hadi umuyor , bu adamlar temiz ,4 uzeri milyon euro aliyorlar ve ben bu les kadro icinde bir fark yarattiklarini dusunmuyorum . Futbolda dun yoktur , hamit de uzaktan schalkeye gol atti, engin baytar bir ara fena degildi , sabri bordo ya iyi cakmisti ..

Sneijder yatmaya uzun zaman once basladi , poldi bir var bir yok , muslera da elege dondu . Biri yazmis , kalede eray ya da cenk olsa eksi puan mi alacagiz, yine yenilecegiz sifir alacagiz

Bu yuzden bir degisim lazim , degisim icin de basta evlatlar , sonra bu maliyetliler , hepsi tipis tipis gitmeli , aynen yonetim gibi ..

Klasik türk zihniyeti iste.

1 mac ile adam ölcülüyor Türkiye'de. Iyidir kötüdür bilemeyiz bunu zaman gösterir ama 1 mac yani 90 dakika asla bir kiyas olmamali.

Ne bir futbolcu icin ne de bir teknik direktör icin.

Geri