Galatasaray'da Rota Onur Bulut

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Galatasaray’da sağ bek arayışları devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar, Kayserispor forması giyen Onur Bulut ile ilgileniyor.

Galatasaray’da sağ bek arayışları sürüyor. Sarı-kırmızılılar’ın planı bu mevkiyi Türk bir futbolcu ile güçlendirmek.

Mert Müldür için Sassuolo’nun kapısını çalan yönetim, İtalyan ekibinin 8 milyon Euro’luk bonservis beklentisi sonrası alternatiflere yöneldi.

Galatasaray, Kayserispor’dan Onur Bulut için resmi temaslara başlayacak.

28 yaşındaki futbolcunun Almanya ve İtalya’dan da talipleri bulunuyor.

Onur Bulut geçen sezon Kayserispor forması ile 41 maçta 1 gol 8 asistlik performans sergilemişti. (NTV Spor)

Onur Bulut'a bonservis ödemek kadar saçma başka bir şey varsa o da sağ bek mevkisini Onur Bulut ile güçlendirileceği ısmarlama haberini yapmak.

Gurbetçi oyunculardan sağ bek alınabilir.Hem daha ucuz bonservisi olur hem de daha az bi maaşa anlaşırsın.Onur'a 2-3 milyon euro bonservis verilmez..

Adamin dogru düzgün bir skill youtube videosu yok, birakin ya ayda yilda ilk 11 de oyniyacak rotasyon oyuncuya ihtiyacagimiz yok, bize direkt ilk 11 icin adam gerekli

Çarşıdan aldım Müldür eve geldim Onur Bulut.

Sacha boey müzmininden kırk kat iyi bir oyuncu bu onur bulut istikrarlı taş gibi bek

Okan hocam istemiş zaten o işini bilir

Geri
Üst Alt