GSC Haber Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu Affedildi!

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
SON DAKİKA/ Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu affedildi.. Yarın takımla beraber idmana çıkıyor.. Ayrıntılar https://skorer.com 'da..

sabri_sarioglu.jpg

sahte reis artik mac sonu üclü cektirir, albayrak sagolsun, birde hizi kesmeden 3 yil daha sözlesme sunalim anti futbolcu sabriye

Hoaaydaaa.
Veysel'den iyidir gene, belki bi işe yarar takımın hali hiç iyi değil.

Prandelli de azıcık gurur varsa istifa eder.

Flood yapsaydın smodum

Taptap

Senelerdir Galatasaraydan gitmesini istemiştim kadro dışı bıraktık.Yine geldi takımımıza :(

@#$%!!!!+*/###*!!!!$%

Naptı kadro dışı kaldı niye affedildi.Yemin ediyorum taraftar yönetsin kulübü.Bizim yöneticilerin alayı mal.Abdurrahim'de bulunmaz hint kumaşı oldu anasını satayım.

olması gereken oldu..
Sabri hırsı ve dinamizmi ile rotasyonda ve 11'de takıma mutlaka faydalı olacaktır..
prandelli'nin de ayrıldı haberini okusak bir an önce.

Prandelli bu haberden sonra istifa etmezse İsmail Kartal'dan bile daha çok küçülür gözümde.Aysal yönetimi kadro dışı bırak diyor tamam diyorsun.Yeni yönetim affet diyor affediyorsun.Kukla gibi bir şeysin o zaman.

Her ne olursa olsun şu anda görevde olan Prandelli'yi çiğneyerek bu kararı Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın vermesi de çok iğrenç görünüyor.

Bir gün seni özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ...

Demekki Prandelli ile alakalı bir durum değilmiş. Ünal Aysal yalan söyledi. Eboue, Engin Baytar ve Gökhan Zan'da affedilecek mi?

Geri
Üst Alt