GSC Haber Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu Affedildi!

Kepazelik baska bisey degil
Kaptanligi da geri versinler

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

1.2 m dolar alıyor ve o paranın 10 da 1 ini haketmiyor ama veyseli görünce alves gibi geliyor şerefsizim sabrinin şutlanacağına sevinirdim şimdi döneceğine seviniyorum Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın aysal :red:

Tabii ki Prandelli kadro dışı bırakmadı.Adam tanımadığı birini neden göndersin?Mancini de yollanması için rapor vermedi çünkü Mancini Sabri'yi sık sık oynatıyordu.Ünal Aysal uyuz olmuş Sabri'ye belli ki.

Sabriyi kesecek bir sagbekimiz olmadigi icin mantikli,veysel demeyin bana,top gelmesin diye saklanan adamin isi yok bu takimda,sabri topu tribünlere taca vurur ama en azindan biseyler yapmaya calisir saklanmaz,zaten teknigi iyi olsa avrupa capinda olurdu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ulan isterse takımda sağ bek olmasın, sağ bekte Sneijder'i oynatmak zorunda kalalim yine de su herif affedilmesin.

N5

Bombok bir yola girdik gidiyoruz. Albayrak gibi amatörler sağolsun artık yerlilere kimse dokunamaz. Siz de Burak ve Selçuk kadro dışı kalsın diye konular açın. :o Adamlar artık hiç olmadıkları kadar kral durumundalar.
aynen öyle malesef o yüzden diyorumya gelecek karanlık diye devrim yapacak td olmadığı sürece kadroda temizlik yapan olmaz devrimci bir td gelse bile maddi zorluktan ötürü devrim yapamaz 5 yıllık 3m eurodan 2 rezilin sözleşmesi var buna ek olarak 0 verim hamit 3m çöplerin aldıklar 1 1.5 mler var dzemaili pandev 0 verim yaklasık 4m euro garanti para felan filan rezalet işler

Yıl 2015 olacak hala Sabri'yi Prandelli'nin mi kadro dışı bıraktığını düşünüyorsunuz gerçekten? Prandelli geldi iki gün sonra Sabri kadro dışı kaldı. Dünyada hiçbir teknik adama iki güne bir futbolcuyu, üstelik tanımadığı bir futbolcuyu kadro dışı bırakmaz. Ayrıca bu Sabri şu anda mevcut beklerimizin hepsinden daha iyi. Boşuna marjinallik yapmayın.

Bombok bir yola girdik gidiyoruz. Albayrak gibi amatörler sağolsun artık yerlilere kimse dokunamaz. Siz de Burak ve Selçuk kadro dışı kalsın diye konular açın. :o Adamlar artık hiç olmadıkları kadar kral durumundalar.

w. true

veysel ve tarık sabri sizin yüzünüzden geri dönüyor ve büyük ihtimal formayıda sizden alacak.veysel ve tarıkın yerinde olsam utançtan futbolu bırakırdım..

Yetersiz denilen Sabri bu anadolu takimlarindan milyon eurolar verilerek alinan beklerden daha iyidir.

Acaba Sabrinin fizik durumu nasil, bir daha Veyseli izlemek istemiyorum, Sagda Tarik, Solda Sabri oynasin. (mecburen) Sabri gecen sene bazi maclarda sol bek oynamis, Tarik kesinlike oynamaz...bu Herif aslinda bek oyuncusu bile degil.

Tabii ki Prandelli kadro dışı bırakmadı.Adam tanımadığı birini neden göndersin?Mancini de yollanması için rapor vermedi çünkü Mancini Sabri'yi sık sık oynatıyordu.Ünal Aysal uyuz olmuş Sabri'ye belli ki.
Geldiği ilk gün gördüğü göbek karşısında hayretlere düşüp kadro dışı bırakmış olabilir. Hic şaşırmam.

N5

bu kulub iflah olmaz i says

Herşey berbat giderken Sabri'nin affedilmesi mi herşeyi düzeltecek bu nasıl iştir. Bu yönetimde de iş yok görünen, radikal kararlar alması gerekirken yaptıkları ilk iş Sabri'yi affetmek valla çok iyii tebrik etmek lazım.

Karar doğru yanlış orası ayrı ama gönderilmesi gerekenler varken Sabri ile gündem değiştirmek saçmalık.

Ben olsam veririm pazubandı git lan derim şu ruhsuzlara iki tokat at kendilerine gelsinler. Biri isyan bayrağını çekecekse o sabridir. İşimiz Selçuk lüzumsuzuna kaldıysaa ohoo.
Bu dediğin işi en iyi yapacak kişi Melo veya Sneijderdir bu takımda.

Bu ikisi en azından ayrımcılık yapmaz. Ben Sabrinin Selçuk veya Buraka bir şey diyeceğine hiç ama hiç inanmıyorum.

Yakında Melo,Sneijder ve Muslera hakkında kötü haberler çıkmaya başlar yine diye düşünüyorum.

Çok kötü bir yoldayız, kulübü tabiri caizse bok götürüyor her anlamda.

I am the one who knocks!

Sabri'nin eldeki bütün sağbeklerden iyi olması onnun kalitesinin bu takım için yeterli olduğu ve bu kararın profesyonelce ve ahlaklı olduğu anlamına gelmez.

Karar doğru olsada bence sorunlar bir sabriyle bitmez.
Biterse vay sabri neymiş söyleriz herhalde

Geri
Üst Alt