GSC Haber Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu Affedildi!

Tamam Sabri'yi kimse takımda görmek istemiyor ama kadroda olan ne Veysel ne Tarık şu an için Sabri'den iyi değiller. Yabancı sınırlaması yüzünden yerli herhangi bir futbolcuyu transfer etmemiz mümkün değil. Ekonomik olarak durumumuz belli. Sezon sonuna kadar bu şekilde devam etmeliyiz.

Son düzenleme:
Tamam Sabri'yi kimse takımda görmek istemiyorum ama kadroda olan ne Veysel ne Tarık şu an için Sabri'den iyi değiller. Yabancı sınırlaması yüzünden yerli herhangi bir futbolcuyu transfer etmemiz mümkün değil. Ekonomik olarak durumumuz belli. Sezon sonuna kadar bu şekilde devam etmeliyiz.
3 stoper oynayalim, sağ bekte Burak oynasın da yine de Sabri su takımda yer almasın.

N5

Onurlu davran ve istifa et Prandelli.

Sabri yetenekli olmayabilir ama ruh ve hirs olarak burak&selcuk kankalarini 10'la carpar 5'le böler.

Prandelli zaten adam değil ayrıca ben Mancini'nin raporu doğrultusunda yönetimin böyle bir ortak karar aldığını düşünüyorum.

Ben mancini'nin bu kadro disi olaylarinda hicbir etkisi oldugunu dusunmuyorum. Bence tamamiyle baskanin kararlaridir bunlar. Dusunceleri de su sekilde:

1. sabri kaptanliga yakismiyor
2. eboue yerden kalkmiyor ve fizigi zayif.
3. engin saha icinde disiplinsiz

mustafa sarp'i da geri alalim tam olsun anasini satiim

Veysel oynayacagina sabri ilk 11 oynar ve ondan 10 kat dahafazlakatmi verir.

Biz bunlardan kurtulmak istedikçe bunlar çoğalıyolar arkadaş...Geçmiş olsun galatasarayım...Yaktın bizi Abdurrahim albayrak...Hatırlayalım:Moskova dan geturdum...(Burak yılmaz için söylemiştir)

Öncelikle Sabri'nin neden kadro dışı bırakıldığı konusunda zaten net bir bilgi verilmemişti.

Şimdi aynı ivedilikle tekrar kadroya alınıyor.

Ben artık bu tarz hamlelere çok şaşırmıyorum.

Kaldı ki Sabri şu anda elimizdeki beklerden çok daha verimli oynar. Ayrıca şu anda elimizdeki malzemeyi en iyi şekilde kullanmamız gerektiği gerçeğini unutmayalım.

Ve belirtmek isterim ki emin olun Sabri bu takıma kankagillerden daha fazla zarar veremez.

onu duygun yarsuvatı seçerkene düşünecektin talha
Olm ben başkan/yönetim falan pek ilgilenmem. Gelirlerse destek olmaya çalışırım o kadar, kim seçilse daha iyi olur pek bilmem yani. Duygun'u isteyen bir postum varsa da o da sezon sonu gideceği içindir.

Sevgiler

N5

Hayırlı olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3 stoper oynayalim, sağ bekte Burak oynasın da yine de Sabri su takımda yer almasın.

N5
Elimizdeki malzemeye göre kadro şekillenmeli. Ben Sabri'nin sezon başı kadro dışı bırakıldığında çok mutlu olmuştum ama daha da beter bir futbol oynadığımızı gördüğüm için sezon sonuna veya devre arasına kadar en azından antrenmanlara çıkmalı. Veysel'den kötü oynamaz en azından.

Yetmez Selçuk'tan kaptanlık alınıp Sabri'ye verilmesi lazım.. Şunu biliyorum Sabri bundan önceki maçlarda oynasaydı en azından diğerleri kadar vurdumduymaz olmazdı..

Geri
Üst Alt