Galatasaray'da Sağ Beke Yeni Aday

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Sağ bek konusunda Doue, Dedic, Mazraoui gibi isimlerle görüşme halinde olan Galatasaray, Arjantinli Gonzalo Montiel için de girişimlerde bulunuyor.

Burhan Can Terzi

1721039782652.webp

ne güzel her hafta yeni bir oyuncu adı ortaya atıp taraftarı oyalıyorlar.

En azından belli bir oyuncu profili üzerinden gidiyoruz gibi görünüyor :rolleyes:

Biz hala Doue'yi almak istiyoruz. Montiel ise menajer onerisi buyuk ihtimal.
muslera, sanchez, torreira ve icardi gibi güney amerika'dan tutan oyuncularimiz var. montiel alinirsa uyum sorunu yasamayacagi kesin ama aradigimiz özelliklere sahip olup olmadigi kritik

muslera, sanchez, torreira ve icardi gibi güney amerika'dan tutan oyuncularimiz var. montiel alinirsa uyum sorunu yasamayacagi kesin ama aradigimiz özelliklere sahip olup olmadigi kritik
Doue daha dogru isim hem yatirim amacli bir transfer olur ilerisi icin, yasi da daha genc.

Bir hafta da bunu konuşuruz, ta ki haftaya yeni bir sağ bek ismi düşene kadar.

Böyle böyle ikinci kampın sonunda vasat bir herif getirecekler. Kampa yetişmiş olacak, istesek imza attıracağımız isimleri kimse bilmediği için yeni çalışma sonucu ortaya çıkan oyuncu olacak.

Alilim Pascal Nouma da çekti, idare edicez artık 👀😍
Aksam Copa finaline bakiyoduk. Mac oncesi kameralar Arjantinli topculari gosteriyordu. Ben mutfaktaydim hanim basladi bagirip csgirmaya. N'olyo dedim. (Messi'den bahsediyordu) elini sortunun icine atti karistirdi bi dakika boyunca. Bu ne rezillik? Goruntuyu degistirmediler bile diye soylenip durdu. Kiz basladi bu sefer bunlarin yarisi gay zaten diye ben de degil dedim. Olanlar da zaten lezbiyendir. Dogru demis miyim?

1 haftalık malzememiz bu demekki

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aksam Copa finaline bakiyoduk. Mac oncesi kameralar Arjantinli topculari gosteriyordu. Ben mutfaktaydim hanim basladi bagirip csgirmaya. N'olyo dedim. (Messi'den bahsediyordu) elini sortunun icine atti karistirdi bi dakika boyunca. Bu ne rezillik? Goruntuyu degistirmediler bile diye soylenip durdu. Kiz basladi bu sefer bunlarin yarisi gay zaten diye ben de degil dedim. Olanlar da zaten lezbiyendir. Dogru demis miyim?

Messi nin totemlerde değişmiş olabilir Arifim yengemize ayıp olmuş. Geç saatte yayınlanan maçlar böyle oluyor demek ki 👀😍 ayrıca herkesin kuşu kendine diyelim😁

Geri
Üst Alt