Galatasaray'da Sampaoli Sesleri!

Arif Çelik

Hocaların Hocası
jorge-sampaoli-07-05.jpg

Galatasaray, Şili Milli Takımı'nda büyük başarılara imza atan Jorge Sampaoli ile anlaşmaya vardı.

Yeni teknik direktör arayışındaki Galatasaray, Arjantinli çalıştırıcı Jorge Sampaoli ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

Tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Galatasaray, teknik direktör sorununu çözdü. Geçtiğimiz haftalarda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’e teklif yapan ancak olumsuz cevap alan sarı-kırmızılılar listesindeki iki numaralı isme yöneldi.

Yönetim daha önce de bir araya geldiği Jorge Sampaoli ile yine temas kurdu. Yapılan görüşmeler sonucunda Galatasaray, Arjantinli teknik adam ile prensip anlaşmasına vardı. 56 yaşındaki teknik adam, Şili’de büyük başarılara imza atmıştı. Kariyerinde 15 takım çalıştıran Jorge Sampaoli, Şili’de Universidad de Chile ile 2011-12 sezonunda üç kupa kazandı. Ardından Şili Milli Takımı’nın başına geçen başarılı teknik adam, 2014 Dünya Kupası finallerinde takımı son 16 turuna taşıdı.

Şu anda takım çalıştırmayan Sampaoli’nin önümüzdeki hafta resmen açıklanması bekleniyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Lincoln burrows hikmet karaman karışımı birine benziyor

Gelse bile iş yapmaz.

-Tapatalk-

Ersun gelecek

Neden öyle dedin Emrah?

Hoş bence dünyada Almanya diye bir ülke var iken Türklerin herhangi bir konuda başka ülkeden ithalat yapması bana saçma geliyor da yine de senin görüşlerini merak ettim.

Biz de sistem,oyun disiplini,yapılan işe saygı vs hiç bir şey yok. Oyuncularımız rakip takım analizini izlemekten bile rahatsız bu tarz adamlar kolay kolay başarılı olamaz o yüzden.Keza ülkeye ve lige uyum sağlayana kadar geçen sürede taraftar sabır göstermez,bu süreçte yönetime daha çok yüklenilir yönetimde koltuk sevdalısı olduğundan hemen gönderir.

Biz de sistem,oyun disiplini,yapılan işe saygı vs hiç bir şey yok. Oyuncularımız rakip takım analizini izlemekten bile rahatsız bu tarz adamlar kolay kolay başarılı olamaz o yüzden.Keza ülkeye ve lige uyum sağlayana kadar geçen sürede taraftar sabır göstermez,bu süreçte yönetime daha çok yüklenilir yönetimde koltuk sevdalısı olduğundan hemen gönderir.

Güney Amerikalılar daa pek disiplin, analiz sevmiyorlar gibi bir intiba var bende. Yanılıyor muyum acaba? Sanki bu hocada bizim Hikmetler Vurallar Terimler gibi motivasyoncu.

Güney Amerikalılar daa pek disiplin, analiz sevmiyorlar gibi bir intiba var bende. Yanılıyor muyum acaba? Sanki bu hocada bizim Hikmetler Vurallar Terimler gibi motivasyoncu.

Bilemiyorum ya önümüzdeki sene risk almak için zor bir yıl mücadele daha çok olacak.Çok iyi bir tercih yapmalıyız.

Bielsa'nın öğrencilerinden zarar gelmez. Gelsin. Ama sistemi komple değiştirmedikçe biz de küçük başarıların ülkesi olmaya devam edeceğiz.

Gelse bile takimdaki yerli keresteler 6 ay icinde defterini dürer bunun.

Alin size Sampaoliyi getirdim der bize bunu yuturmaya calisir

071120152142255725364.jpg

4-4-2 oynatcak hoca gelsin gerekirse reykerink kalsın ama 4-4-2den taviz vermeyelim iyi geceler..xd

zaten bir bilemedin iki sezon avrupada yokuz, takimi sil bastan yaratacak bir td gerekli oda sampaoli olabilir ama bence hikmet gelir bu adam gelmez

Geri
Üst Alt