Galatasaray'da Seçim Kararı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Melih Akan

Berlin Panteri
aysal.Jpeg

Cimbom'da futbol takımının çakılması sarı-kırmızılı camiayı fokur fokur kaynatıyor... Pazar günkü Mali Genel Kurul'da başkan Ünal Aysal ve yöneticilerinin eleştiri oklarının hedefi olması bekleniyor.

Mali Genel Kurul'da en kritik görüşmeler 5. madde üzerinde olacak.

Bu maddede kulübün seçime gidip gitmemesi oylanacak. Son aylarda futboldaki başarısızlık üzerine sesi daha gür çıkmaya başlayan muhalefet cephesi "Evet seçime gidelim" şeklinde oy kullanacak. Ve işin daha da ilginç yanı başkan Ünal Aysal da bu maddeye destek verecek. Çünkü sarı-kırmızılıların başkanı Yönetim Kurulu'ndan hiç memnun değil.

G.Saray'da muhalefetin amacı başkanı devirmek değil, daha güçlü bir yönetim oluşturması.Camianın isteği, başkan Aysal'ın 3 yıl daha görevini sürdürmesi ancak yeni ve güçlü bir yönetimle bunu yapması. Aysal da bu fikri doğru buluyor ve sıcak bakıyor.

Aslan'da başkan Ünal Aysal yöneticilerin 'tembelliğinden' dolayı bir hayli kızgın. G.Saray'ın Partizan ile oynadığı basketbol karşılaşmasına ve futbol takımının deplasmandaki Sivasspor maçına yönetimden sadece Necati Demirkol gitti. G.Saray'ın tüm branşlardaki takımlarının özellikle deplasmanlarda yalnız kalması başkan Aysal'ın da bir hayli canını sıkan bir durum.

Bu sebeplerden dolayı Mali Genel Kurul'da Galatasaray'ın 2014 Mayıs ayında olağanüstü seçimli genel kurul kararı almasına kesin gözüyle bakılıyor.

3Puan

Ali Dürüst ve Haldun Üstünel yeni yönetimde yer almalılar .

aysal seçime gitsin ali dürüst albayrak gibi adamları geri getirsin sportif kısımdan uzak dursun ali dürüst yönetsin diye luceyi getirsin aysal maddi işlerle uğraşsın en iyi böyle olur aysal'ı komple kaybetmek büyük kayıp olur ekonomi olarak müthiş vizyon müthiş zeka futbola karışmasın yeter

Ne güzel bir yönetim olurdu Başkan:Ünal Aysal - İkinci Başkan ve Kulüp Sözcüsü: Ali Dürüst - Florya Sorumlusu: Abdürrahim Albayrak - Transfer Komitesi Başkanı : Haldun Üstünel - Teknik Direktör : Mircea Lucescu olsa .

SPORX.COM ‏@sporx 3 dk.

SON DAKİKA! Genel Kurul'dan G.Saray SK Başkanı Ünal Aysal'a ilk destek geldi. Geniş yetkiler maddesi ileri ertelenmedi, bugün oylanacak.

en bitik zamanımızda haldun reis kimleri getirdi bide altın çağımızda 6.3 - 8 milyon verilen leşlere bak

Sabahtan beri mali genel kurulu izliyorum, şuan başkan konuşma yapıyor ama seçimden vs bahsedecek gibi durmuyor...

mecidiyeköyden ayda 350 bin euro kira gelecekmiş yapılacak olan bina bitince

Yaptıkları ve yapacakları kurdukları plan dahilinde beni tatmin etti

Ya Aysal efendi yanlışlarının farkına yeni yeni varıyorsun

yalan oldu heralde?

Başkan : Ünal Aysal

İkinci Başkan ve Kulüp Sözcüsü : Ali Dürüst

Florya'dan Sorumlu Kişi : Abdürrahim Albayrak

Transfer Komitesi Başkanı : Haldun Üstünel

Teknik Direktör : Mircea Lucescu

Yardımcısı : Hamza Hamzaoğlu

Valla bu devam eden inşaatlar bitince ciddi gelir artışı olur. Izledikleri madrid modeli güzel.

Ali Dürüst şart bu yönetime.

ünal aysala Allah uzun ömürler versin Galatasarayın önü açıktır bu çarkı bozmamak lazım adnan polat gibilere yer yok. en önemli sorun dışarıya oyuncu satıp kar yapamamamız buda yabancı kontenjanıyla alakalı

Başkan : Ünal Aysal

İkinci Başkan ve Kulüp Sözcüsü : Ali Dürüst

Florya'dan Sorumlu Kişi : Abdürrahim Albayrak

Transfer Komitesi Başkanı : Haldun Üstünel

Teknik Direktör : Mircea Lucescu

Yardımcısı : Hamza Hamzaoğlu

Sen Hamza hoca yerinde olsan bugünden itibaren yardımcı hocalığı kabul edermisin ?

I am the one who knocks!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt