Galatasaray'da Seçim Tarihi Belli Oldu

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
1523612018803.webp

Galatasaray kulübünden yapılan açıklamaya göre olağan seçimli genel kurul 26 Mayıs 2018 tarihinde Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda yapılacak.

Cengiz baskan ile devam edilmeli

Çok yüksek ihtimalle Mustafa Cengiz bu sefer 3 yıllığına başkanımız olarak seçilecek.

Dursunu seçecekler gibi malı kongre bu ışığı verdi

Alemin Tek Kralı

Cengiz Başkan da olacak gibi değil. Adam gibi bir aday çıkmalı.

Şampiyon olursak ve daha iyisi çıkmazsa Mustafa Cengiz kesin seçilir. Kimse ocak ayında yokken Mustafa Cengiz vardı. Dursun Özbek'e erken seçim aldı diye itiraz edenler de seçime neredeyse bir ay kaldı ve hala suskunlar. Adayları yok!

Şimdi telefona mesaj geldi. Faruk Süren birkaç güne adaylığını açıklayabilirmiş.

Kim gelse daha kötüye gidiyoruz o yüzden artık ilgilenmemek lazım kimin seçileceği ile. (Dursun hariç, o adamı başkan olarak görmek insanı tiksindiriyor)

O da kendi statükosunu kuracak gibi. Şu an ihtiyacımız olan iki tarafı da taca çıkartıp olmayanı yapacak biri. Bu statüye sahip bir Süren veya Yalman tarzı yönetim kurup içine 2-3 sene pişip yönetimi devir alacak ve seçim kazanmayı değil geleceği kazanmayı düşünen bir yönetim kurulmalı. Genç isimler olmalı.

Hikmet Koyuncuoğlu
Burak Elmas
İlker Canalp

Vs gibi. Bu tarz adamları 65 yaşında hesap prşinde koşanların yanına meze yapıp harcamalıyız. Uyum lazım.

Cengiz’in konuşmalarını dikkatle dinliyorum. O vizyon onda da yok.

Bunu harbiden dedi mi

O da kendi statükosunu kuracak gibi. Şu an ihtiyacımız olan iki tarafı da taca çıkartıp olmayanı yapacak biri. Bu statüye sahip bir Süren veya Yalman tarzı yönetim kurup içine 2-3 sene pişip yönetimi devir alacak ve seçim kazanmayı değil geleceği kazanmayı düşünen bir yönetim kurulmalı. Genç isimler olmalı.

Hikmet Koyuncuoğlu
Burak Elmas
İlker Canalp

Vs gibi. Bu tarz adamları 65 yaşında hesap prşinde koşanların yanına meze yapıp harcamalıyız. Uyum lazım.

Cengiz’in konuşmalarını dikkatle dinliyorum. O vizyon onda da yok.

Bizim kulüpte lise statükosu dışında bir statüko kurdurmazlar bence.Cengiz başkanla devam edilmesinde bir sıkıntı yok bence.

Son düzenleme:
Yine Dursun, Ali Fatinoğlı vs gelecekse evet ama yönetimlere de bakmak lazım. İsimler önemli.

Tabi liste önemli katılıyorum.Cengiz başkan listede önemli revizyonlara gidecek gibi.

Albayrak kalacak mı onu merak ediyorum?Yoksa Mayıs'ta eyvallah mı diyecek veya bir şekilde uzaklaştıracaklar mı?

26 Mayıs.

O gün keşke o kongreye meteor falan düşse de kökünden kurtulsak.

sent via GSC

Geri
Üst Alt