Galatasaray'da Selçuk İnan Krizi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
1221173.jpg

Galatasaray'da Kasımpaşa maçında yine bir Selçuk İnan krizi yaşandı.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde Selçuk İnan, Mancini ile saha kenarında konuştuktan sonra formasını ve pazu bandını çıkartıp oyundan çıkarılmasını istemişti.

Dünkü maçta da yıldız oyuncu yerini Ontivero'ya bırakırken saha kenarına geldiğinde Mancini'nin yanına kadar giderek onu alkışladı. Selçuk İnan'ın bu hareketine Mancini herhangi bir tepki göstermedi.

Eurosport.com

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ben olsam bende alkışlarım. Bu kadar rezalet futbol oynamasına rağmen her maç ilk 11 de oynayıp maç başı ücretini cebe indirmesini sağlıyor.

Böyle bir şey yapması medyaya malzeme vermekten başka bir şey değil.

Iyi yapmis. Dalga geciyor sanki Galatasaray´la. Ben yüzüne bile tükürürdüm. Helal Selcuk

doğruysa büyük terbiyesizlik yapmış selçuk, yönetimin bu terbiyesizliğin cevabını vermesi lazım.

bir diyeceğin varsa soyunma odasında söylersin.

ahahha en iyisini yapmış o kadar rezil olmama rağmen kovmak yerine 11 oynatıyorsunuz der gibi :)))

Takim kötü giderken, potansiyelli oyuncularimizi da bitirmeyin beyler. Mal gibi kaliriz ortada seneye.

Mancini denen zat gider, Selcuk ve Burak kendine gelir. Kimse merak etmesin. Herkes daha sakin olmali.

Arda´yi da böyle bitirdik, bugün maclarini buruk buruk izliyoruz.

Sorun Mancini.

Şu görüntüden ne olduğu anlaşılmıyor.

Hatta %90 ihtimalle taraftarların sevgisine karşılık veriyordur.

Lütfen olayı bütün halinde görmeden Mancini vs. Selçuk cepheleşmesine gitmeyin.

Yüzüne tükürmemiş iyi ki.

Bi git artik mancini elimizdeki topcularin bile icine ettin git lan git delirttin geldiginden beri

gereksiz hareket

Mancini ile alakalı bir şey demiyorum, sadece şunu demek istiyorum Selçuğun böyle olmasının Mancini ile alakası yok baya bir süredir böyle kendisi.

Sanmiyorum renktas.Ben onun iyi niyetinden suphe etmiyorum.Takimda felsefe sorunu var.Bildigin felsefesi yok.Onu gectim hucum oyuncularinda Sneijder disinda top almaya gelen yok.Selcuktan dikine top surmesini bekleyemeyiz.Bi dusunun nolur.Topu ileriye iki adam gecerek tasiyacak oyuncumuz mu var.Malesef yok.O yuzden komple planlama ve oyucu tercihlerinde yapilan hatalar takimi mahvetti

Artık bende oyuncuların kazanılmasından yanayım. Tamam saydık sövdük oyunculara da hacı şu son maçlarda takımın yerleşme görüntüsünü gördüm kim nerede oynuyor belli değil. Keza önümüzde arda örneği var.

Disiplinli bir sistem hocası ile kazanırız bu oyuncuları. Bu sene gitti zaten oynayıp oynamamaları bir şeyleri değiştirmeyecek. Bu akşam ki maçın durumuna göre karar almalı. Fener kazanırsa hocaya yol verilmeli. Kaybederse yine kovulsun :D

Sanmiyorum renktas.Ben onun iyi niyetinden suphe etmiyorum.Takimda felsefe sorunu var.Bildigin felsefesi yok.Onu gectim hucum oyuncularinda Sneijder disinda top almaya gelen yok.Selcuktan dikine top surmesini bekleyemeyiz.Bi dusunun nolur.Topu ileriye iki adam gecerek tasiyacak oyuncumuz mu var.Malesef yok.O yuzden komple planlama ve oyucu tercihlerinde yapilan hatalar takimi mahvetti

Yok benim demek istediğim farklı,takım planlaması falan yanlış sadece Selçuk sezon başından beri böyle diyorum renkdaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt