Galatasaray'da Selçuk İnan Krizi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
artik cezayi hakediyor tamam hoca rezil ama birde insan kendine bakar 2 seneden beri ortalikta yoksun selcuk efendi

Yok benim demek istediğim farklı,takım planlaması falan yanlış sadece Selçuk sezon başından beri böyle diyorum renkdaş

Aslinda bende onu demeye calisiyorum planlama hatalari performans dusuklugunun ana nedeni bence tabi ki.Sizin dusunceniz selcugun baska nedenlerden oynamadigidir.Ama bana gore karmasiklik icinde gitgide performansi kotu bi hal aldi

Bu sezon her anlamıyla rezalet. Yöneticisinden, futbolcusuna, teknik heyetinden taraftarına kadar. Hak ettik bu başarısızlığı resmen.

Kesinlikle manciniye yaptığını düşünmüyorum. Eurousport mudur ne bktur alayı şerefsiz bunların.

Yönetimin yatacak yeri yok. Şu klübe hakkettiği yöneticileri senelerdir seçemeyen genel kurulun yatacak yeri yok.

ahhh ahhhh

kaşıyıp durmayın artık şu mevzuyu

işler kötüye gidince hertürlü hizipçiliği yapanlara prim vermek için

kıyasıya yarışan arkadaşlar var burda

uyanık olalım.

Bu sezon her anlamıyla rezalet. Yöneticisinden, futbolcusuna, teknik heyetinden taraftarına kadar. Hak ettik bu başarısızlığı resmen.
kesinlikle tek başına bir suçlu aramaya gerek yok bu kadar kötü bir sezonun tek bir suçlusu olması imkansız neresinden tutsak elimizde kalıyor

Sıktınız ya !!! Ne disiplinsiz takım olduk Drogba parasını alır piyasada görünmez, Burak,Selçuk sürekli triplerde takımda ne birlik var ne beraberlik.. Terim ne disiplinli hocaymış 2 senede şunlarla hiç fire vermeden devam etti..

Başkan konuş neredesin kayboldun.. Hani yıldızı da getirirdin oynatacak hocayı da... Bu mu oynatacak hoca her yıldızımız kayıp bir köşeye çekildi!!!!

Gormedim, belki yanlis anlasilmistir, ama bunu Mancini ye yaptiysa cok amatorce ve saygisiz bir hareket olmus derhal ipi cekilmeli, kendisi artik fazla oluyor, onu desteklerken yaptigi hareketlere bak..

Özellikle taraftar fazlasıyla haketti.. 2 senedir iyi giderken konuşulanlarla yapılanlarla bunu fazlasıyla hakettik.. Geçen sezon top oynamıyoruz diye eleştiriyorduk şimdi takımın yönetimin teknik heyetin halini görünce geçen sezon yapılan eleştirilerden utanıyorum!!!

Geçen sezonlarda Ümit,Hasan ve Terim için fazla agresif diyorduk.. Şimdi kuklalarımız var kenarda

Geçen sezonlarda yönetim için çok başlı diyorduk (Aysal,Adnan Öztürk, Ali Dürüst) şimdi hiç baş yok...

Geçen sezonlarda Futbolcular için istekli ama yeteneksiz diyorduk.. Şimdi yetenekli ama isteksiz oyuncularla uğraşıyoruz...

Yarın UEFA'da kıçımıza tekmeyi basar 2 senede 2 kez CL üst tur, 2 kez şampiyonluk 2 süper kupa alan takım nasıl zarar eder hepimize öğrettiniz teşekkürler!!!

Eğer bir futbolcu " Bu hoca gitsin de herşeyi yapmaya hazırım" anlamında oynadığı , ekmek yediği kulübü ve takımı bu hallere düşürüyorsa,

bunun da kendince sebebi olarak sadece o hocanın gitmesini gösteriyorsa asıl orada en büyük sorun başlamıştır...

Tabi burada sorunun kaynağı Selçuk değil yönetimdir...

Eğer hocadan memnun değilsen ve gitmesini istiyorsan bunu futbolculara tetikçi gibi yaptırmak yerine çağırırsın hocayı yanına verirsin eline tazminatı yollarsın.

Yok mali hesap yapacaksan o hocanın sözleşmesine o imzayı atmazsın.

Kısacası: YA PİŞMAN OLACAK ŞEY YAPMAZSIN, YA DA YAPTIĞINDAN PİŞMAN OLMAZSIN !

Gormedim, belki yanlis anlasilmistir, ama bunu Mancini ye yaptiysa cok amatorce ve saygisiz bir hareket olmus derhal ipi cekilmeli, kendisi artik fazla oluyor, onu desteklerken yaptigi hareketlere bak..
ben manciniye neler yaparim sen bir bilsen. bu herifi rezil halde oynattgi için yapmiştir dicemde eurosport yapmiş haberi. bu mancini düzgün herif diyordun dimi. bencede fazla düzgün. hiç bişey olmamiş gibi devam ediyor. niyetide belli.

Mancini ile alakalı bir şey demiyorum, sadece şunu demek istiyorum Selçuğun böyle olmasının Mancini ile alakası yok baya bir süredir böyle kendisi.

Selçuk yerinde oynamıyor, eskisi gibi topu arapasıyla veya hızlı topla servis edebileceği ileri bölgede değilde sneijder sayesinde daha geride top alıyor topu aldığında baskı yiyor, ve ilk senedeki gibi elmander baros gibi top ondayken defansı zorlamıyor arapasına hazır halde bulunmuyor forvetlerimiz.

Ayrıca Selçuk bu maçta kötü oynamadı, takım zaten 10 kişi, bir oyuncu alacaksa oyundan Umut olmalıydı, ve kenarda oyuna girmeyi hakeden bir oyuncu varsa ontivero değil hajrovic

Zaman geçer, hocalar, yönetimler değişir. Belki Selçuk takım değiştirir. Daha iyi olur, daha kötü olur. Ama kendisi hakkinda fikrim hiç değişmeyecek.

Hocayı ve sistemi beğenmiyor diye bu kadar havalara girip kendini ilah görüp takımi bölmeyi, hocasını taraftar ve medyanın önüne atmayı Servet bile yapmamıştı. Derbi öncesi ilk 11 sızdıran Barış Özbek ile denk bir yerde gözümde belki bir tık altinda.

Oyunu ve performansıyla ilgili değil bu. Karakter meselesi.

-Tapatalk-

Zaman geçer, hocalar, yönetimler değişir. Belki Selçuk takım değiştirir. Daha iyi olur, daha kötü olur. Ama kendisi hakkinda fikrim hiç değişmeyecek.

Hocayı ve sistemi beğenmiyor diye bu kadar havalara girip kendini ilah görüp takımi bölmeyi, hocasını taraftar ve medyanın önüne atmayı Servet bile yapmamıştı. Derbi öncesi ilk 11 sızdıran Barış Özbek ile denk bir yerde gözümde belki bir tık altinda.

Oyunu ve performansıyla ilgili değil bu. Karakter meselesi.

-Tapatalk-

saçmaladın uçtun resmen

Olabilir. Mantık harici duygusal ve geçici bir reaksiyon olabilir benimki. Ama su anda nefret ediyorum kendisinden.

-Tapatalk-

Selçuk'a kızıyoruz ama doğru bir tepki vermiş.

Olabilir. Mantık harici duygusal ve geçici bir reaksiyon olabilir benimki. Ama su anda nefret ediyorum kendisinden.

-Tapatalk-

hem yazmışsın hocasını taraftar önüne atıyor diye hemde şu yapılanlara bakın Selçuk'u resmen yem yapıyoruz. Selçuk Türkiye'nin şu dönemde en iyi orta sahalarından biri, ve takımı bölme değil en çokta toplayan odur, 1 buçuk senedir sneijder ve drogba 'ya eziliyor takımda gıkını çıkarmıyor , bir tarafı havalarda bir oyuncu olsaydı şu güne kadar Drogbayla Sneijder la hararetli tartışmalarını izliyor okuyor olurduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt