Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.223
- 10.442
- 2.413
artik cezayi hakediyor tamam hoca rezil ama birde insan kendine bakar 2 seneden beri ortalikta yoksun selcuk efendi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok benim demek istediğim farklı,takım planlaması falan yanlış sadece Selçuk sezon başından beri böyle diyorum renkdaş
Yüzüne tükürmemiş iyi ki.
kesinlikle tek başına bir suçlu aramaya gerek yok bu kadar kötü bir sezonun tek bir suçlusu olması imkansız neresinden tutsak elimizde kalıyorBu sezon her anlamıyla rezalet. Yöneticisinden, futbolcusuna, teknik heyetinden taraftarına kadar. Hak ettik bu başarısızlığı resmen.
Bu sezon her anlamıyla rezalet. Yöneticisinden, futbolcusuna, teknik heyetinden taraftarına kadar. Hak ettik bu başarısızlığı resmen.
ben manciniye neler yaparim sen bir bilsen. bu herifi rezil halde oynattgi için yapmiştir dicemde eurosport yapmiş haberi. bu mancini düzgün herif diyordun dimi. bencede fazla düzgün. hiç bişey olmamiş gibi devam ediyor. niyetide belli.Gormedim, belki yanlis anlasilmistir, ama bunu Mancini ye yaptiysa cok amatorce ve saygisiz bir hareket olmus derhal ipi cekilmeli, kendisi artik fazla oluyor, onu desteklerken yaptigi hareketlere bak..
Mancini ile alakalı bir şey demiyorum, sadece şunu demek istiyorum Selçuğun böyle olmasının Mancini ile alakası yok baya bir süredir böyle kendisi.
Zaman geçer, hocalar, yönetimler değişir. Belki Selçuk takım değiştirir. Daha iyi olur, daha kötü olur. Ama kendisi hakkinda fikrim hiç değişmeyecek.
Hocayı ve sistemi beğenmiyor diye bu kadar havalara girip kendini ilah görüp takımi bölmeyi, hocasını taraftar ve medyanın önüne atmayı Servet bile yapmamıştı. Derbi öncesi ilk 11 sızdıran Barış Özbek ile denk bir yerde gözümde belki bir tık altinda.
Oyunu ve performansıyla ilgili değil bu. Karakter meselesi.
-Tapatalk-
Olabilir. Mantık harici duygusal ve geçici bir reaksiyon olabilir benimki. Ama su anda nefret ediyorum kendisinden.
-Tapatalk-