Galatasaray'da Selçuk İnan Krizi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Müthiş tepki duyacağım bir durum. Sen kimsin ki Selçuk efendi? Canınızın istediği anterün kellesini alıncaya dek yapmadık pislik bırakmıyorsunuz.

Xtrin gidin adam gibi top oynayın.

Ilk tepkiyi ben vereyim bari o zaman. Msncini kac maca cıkdı? 30-40?

Kac mac peş peşe sabit kadroyla cıkdı?

Bursa gibi zor deplasmanda 5-2 kazanan kadro ve takım dizlişini kasımpaşa macında niye değişdirdi?

Oyuncular'da sorumlu ola bilir ama sen hoca olarak bir istikrar yakalamasına izin vermiyorsan

ve bariz çekilde buna göstere göstere engel oluyorssn o zaman biraz futboldan anlayan bir oyuncu gelip tepkisini koyar sana.

Yanlış bulduğum benimde tepkiyi 4 duvar arasında koya bilirdi.

Böyle yaz boz tahtası ile takım olunmaz. Oyuncununda en az suclusudur burda.

Hep derler sessiz adam sinsi olur diye iste Selcuk inan .

Yerli operasyonu baslamistir. Mancini ztn gitmeli ama bu kansizlar gitsin diye oynamiyor. Yatacak yeriniz yok

Göndermeden huzura varmayacaksınız su adamı. Sonra çok pişman olacaksınız ama iş işten geçmiş olacak.

Kime alkışlıyor şimdi yahu ciddiden? :DD

haber bir kere art niyetli,bir foto koymuşlar video yok bir kanıt yok, selçuk manciniyi alkışladı bak ulan ts tayfası işte böyle diye servis edelim demişler,istedikleri de bu selçuku postalayıp rakiplerin önünü açmak,tıpkı ardaya basın yolu ile yapılanlar gibi

Bursa maçını örnek göstermek yanlış. Bursa hatasından dolayı kaybetmiştir o maçı. Bizim müthiş oyunumuzdan dolayı değil.

Ama kadro istikrarı konusunda hemfikiriz.

Her maç aynı 11 ile başlayıp ancak değişikliklerde rotasyona gitme lüksümüz var. Ama hocanın aynı 11'i 2 defa üst üste oynattığı maç hatırlamıyorum.

Tek maçta istenilen kadro ile çıktı oda Fener maçıdır heralde. Baska da aklıma bişey gelmiyor.

Galiba hoca ya yapmamis, yanlis anons..

haber bir kere art niyetli,bir foto koymuşlar video yok bir kanıt yok, selçuk manciniyi alkışladı bak ulan ts tayfası işte böyle diye servis edelim demişler,istedikleri de bu selçuku postalayıp rakiplerin önünü açmak,tıpkı ardaya basın yolu ile yapılanlar gibi

Ola bilir. Ben haberi sadece burda görüp yanında yorumlarıda gördükden sonra doğrudur haber herhalde dedim kendime.

Arda meselesi ama sadece basın kaynaklı sonuc değildi. Taraftarında büyük etkisi olmuşdu.

Havalimanlarında ergen kendini bilmezler cocuğun ne annasını nede bacısını bırakmışlardı.

Tepki, eleştireye ok ama öylesine kesinlikle hayır.

Su konuyu bu zamana kadar açık tutmakta hata ya neyse kalsın biraz daha yalanlanır yakın zamanda.

Ne olursa olsun bir futbolcu teknik direktörüne bu hareketi YAPMAMALI...

Ben olsam bende alkışlarım. Bu kadar rezalet futbol oynamasına rağmen her maç ilk 11 de oynayıp maç başı ücretini cebe indirmesini sağlıyor.

:005:

Bu cocugun derdi ne

Kara sevdaya mi tutulmus

Yeter be sahada rezil futbolu yermiyormus gibi bir de paso artistlik yapiyor hocanin otoritesini zedeliyor hem futbolcular hem de kamuoyu acisindan

Boyle gs kaptani olamaz bir derdin varsa hoca ile mactan once, devre arasi veya mactan sonra soylersin

Bu nedir?!

Selcuga artik ceza verilmeli ve sezon sonuna kadar kadro disi kalmali

Keza burak da oyle

Formamızı adam gibi cıkartıp tugay kerimoğuluna teslim etti!

Bazıları gibi yere yada müsait yerine sokmadı.

Senin tibi cahil ergen kısımda beni tiksindirmeye başladı. Asıl sen ve senin gibiler bu camianın gizli ajanlarısınız.

Bakınız arda turan

he doğruya doğru dedik ya cahil ergen olduk,gizli ajanmışız ben sadece G.Saray'a sevdalıyım 2 sezondur 1 gr top oynamayıp yıllık 2,5 m € ı götürenlere değil,derbi maçında sakatlanmadığı halde oyundan çıkmak için sakatlanmış numarası yapanlara değil,yeniçerilik yapanlara değil.gerçi kime anlatıyorum

tam da basettiğim gibi paralı askerlerden olabiliten yüksek,eleştiren herkese cevap yetiştirmeye çalışıyorsun

he doğruya doğru dedik ya cahil ergen olduk,gizli ajanmışız ben sadece G.Saray'a sevdalıyım 2 sezondur 1 gr top oynamayıp yıllık 2,5 m € ı götürenlere değil,derbi maçında sakatlanmadığı halde oyundan çıkmak için sakatlanmış numarası yapanlara değil,yeniçerilik yapanlara değil.gerçi kime anlatıyorum

tam da basettiğim gibi paralı askerlerden olabiliten yüksek,eleştiren herkese cevap yetiştirmeye çalışıyorsun

Şimdi gibi eleştirimi yazdın? Burda selçuka ve saire eleştiren kişilere neden cevap vermedim'de sana verfim?

Sen ilk önce benim yazdıklarımı gectim kendin ne yazdığını anlamaya calış belki o zaman polimiği sakince devam etire biliriz.

selcuk + burak > gs

bizim gibi fanboylar icin böyledir bu. yakinda kapaklari takinca yine selcuk burak diye inletirsiniz burayi. biz sadece iyi günde degil kötü günlerde de efsane oyuncularimiza sahip cikariz.

Şimdi gibi eleştirimi yazdın? Burda selçuka ve saire eleştiren kişilere neden cevap vermedim'de sana verfim?

Sen ilk önce benim yazdıklarımı gectim kendin ne yazdığını anlamaya calış belki o zaman polimiği sakince devam etire biliriz.

ne yazdığını anlayabilmek zor oldu neyse polemik yaratacak birşey yok benim görüşlerim değişmez bu adam takımda ki 2014 model yeniçeridir Sabri'nin tırnağı bile olamaz ilk ıslıklamada(kötü oynadığı 40-50 maçtan sonra) sakatlık numarası yapıp değiştirilmediği halde oyundan çıkmaya çalışmış birisidir özür bile dilemedi sen kendi bildiğin doğrularınla yaşamaya devam et.iyi günler

Ilk tepkiyi ben vereyim bari o zaman. Msncini kac maca cıkdı? 30-40?

Kac mac peş peşe sabit kadroyla cıkdı?

Bursa gibi zor deplasmanda 5-2 kazanan kadro ve takım dizlişini kasımpaşa macında niye değişdirdi?

Oyuncular'da sorumlu ola bilir ama sen hoca olarak bir istikrar yakalamasına izin vermiyorsan

ve bariz çekilde buna göstere göstere engel oluyorssn o zaman biraz futboldan anlayan bir oyuncu gelip tepkisini koyar sana.

Yanlış bulduğum benimde tepkiyi 4 duvar arasında koya bilirdi.

Böyle yaz boz tahtası ile takım olunmaz. Oyuncununda en az suclusudur burda.

Yani tüm bu yazdıkların selçuku haklı mı çıkarır? Ya arkadaş mancininin sistemi budur sende bu formaya iyi paralara imza attıysan profesyonelce görevini yapabildiğince yap formaya saygın olsun biraz görende bedava hayrına oynuyor sanır. Görev neyse yapacaksın. Yapamıyorsan sus 2 yıl sonra sözleşmen bitince uza!

Yani tüm bu yazdıkların selçuku haklı mı çıkarır? Ya arkadaş mancininin sistemi budur sende bu formaya iyi paralara imza attıysan profesyonelce görevini yapabildiğince yap formaya saygın olsun biraz görende bedava hayrına oynuyor sanır. Görev neyse yapacaksın. Yapamıyorsan sus 2 yıl sonra sözleşmen bitince uza!

Futbol bukadar basit olsa milanlar bilmem neler sorun yaşamazdı.

Öyle koy oyna bakalım nede olsa parasını veriyoruz ile olmuyor maalesef.

Toplam resime bakalım sonra futbol takımı nasıl takım olunur az çok bilelim öyle eleştirelim.

Selçuk bilmem ne babamın oğuları değil sonuçta ama burda en az suclu olan futgolcular.

Sabit system ve az çok istikrarlı diziliş ile oynayıp yine yoklara oynasalar bu sefer hocayı değil daha çok futbolcuları eleştirirdim bende.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt