Galatasaray’da Sıcak Saatler!

Cevap: Galatasaray’da Sıcak Saatler!

Bugüne kadar neredeydi o zaman bu vatandaşlar?

Yaptıkları şey tamamen Adnan Polat'ın zor durumundan faydalanıp darbeyi indirmek. Ama bunu yaparken Galatasaray'ın onurunun ayaklar altına alınmasına göz yumuldu. Niye kimse çıkıp Toki başkanından hesap sormadı, protestolara dair açıklama yapmadı? Yılların Galatasaraylıları, ağır toplar çıkıp da niye bu saldırılara bir dur demedi? Her şeyi Adnan Polat'ın üstüne yıktılar, kimse destek çıkmadı ki Adnan Polat zor durumda kalsın diye. Şimdi de hemen kongreye gidelim diyorlar. Olmaz, yakışık almaz.

Ağzına sağlık reis:tiphat:

cunku kimse bu adam kalsin istemiyor

neden korusunlar?

adamin dusman olmadigi bir eski sporcu bir eski yoneticimi kalmis

ben olsam bende korumam istifaya zorlarim

bir tane duzgun ameli yok benim gozumde

olmussa da sansa olmustur

faruk surenmi koruyacak?

mehmet cansunmu?

kim koruyacak?

Adnan Polat'ın başarısından veya başarısızlığından bahsetmiyorum. Yöntemin yanlışlığından bahsediyorum. Bu şekilde olmamalı.

Acımak değil. Bu işten hoşlanmadım. Herkes üzerine çullandı birden. Herkes leş kargası...Yaptığı doğru işler de çok Polat'ın zor zamanda geldi başkan oldu, otelde Özhan başkanın referansıyla kalabiliyordu futbolcular, Hakan Şükür-Hasan Şaş maaş ödüyordu Florya'da. Çok uzak değil bunlar. Ekonomik açıdan iyi işler yaptı, reklam gelirleri katlandı vs.

Bunları geçelim, hiçbirşey başaramamış gibi konuşuluyor onun için yazdım.

Adnan Polat başarısız. Adnan Polat Galatasaraylılık duruşuna yakışmayan hareketler yaptı. Ama böyle bir anda bu tarz işlere girişmek de o duruşa yakışmaz bence. Böyle bir anda aşağı çekmektense ayağa kaldırmayı bilmeli böyle bir camiya. Ayağa kalksın 2 ay sonra gönderirsin yine. Dik olarak gider en azından.

Demagojik oldu biraz ama şu anki durum hiç hoş değil...

bu hos olmayan durumu yaratan benmiyim senmisin, o akbabalarmi:)

yoksaaaaaaaaaa Adnan Polatmi:)

sen les kargalarini yonetim kurulunda tut sonra ben sana aciyayim oylemi:)

ayrica para birlesme reklam falan diyorsun:)

para: ben gormedim

birlesme: senin altini kazan helvacinin isi:)

reklam: tamamen ligtv ihalesi ile alakali polatin sozu bile gecmez orda aziz ne derse o

eee ne kaldi?

siz ne yaptiniz o zaman baskanim:)

bende sizin gibi acimak istiyorum ama ne yazikki ben secmedim o yonetim kurulunu ben boyle ameller islemedim

GS da gorevi istemek yada tek basina aday olmak iyi yonetebilmek icin referans olmamali

en az onun kadar iyi niyetli buyuk GS li cok adam gosteririm bu isi beceremeyecek

Bugüne kadar neredeydi o zaman bu vatandaşlar?

Yaptıkları şey tamamen Adnan Polat'ın zor durumundan faydalanıp darbeyi indirmek. Ama bunu yaparken Galatasaray'ın onurunun ayaklar altına alınmasına göz yumuldu. Niye kimse çıkıp Toki başkanından hesap sormadı, protestolara dair açıklama yapmadı? Yılların Galatasaraylıları, ağır toplar çıkıp da niye bu saldırılara bir dur demedi? Her şeyi Adnan Polat'ın üstüne yıktılar, kimse destek çıkmadı ki Adnan Polat zor durumda kalsın diye. Şimdi de hemen kongreye gidelim diyorlar. Olmaz, yakışık almaz.

Sevgili Yunus Emre, Galatasaray'ın haklarını korumak Galatasaray yönetiminin işidir. Galatasaray'ın hakkını koruyamayan bir yönetim de yönetim falan değildir, olmamalıdır. Bu işin buraya kadar gelmesinde Galatasaray yönetiminden başka kimsenin suçu yok. Bu adamların işi yönetimin yapamadıklarını yapmak mı, yönetimin batırdıklarını temizlemek mi? Onlara ne? Onlar bir kere yönetime görevi vermişler, görevlerini yapmışlar ve yönetimin görevlerini yerine getirmesini beklemekten başka yapacak birşeyleri yok. Galatasaray yönetimi kendini savunmaktan, camiayı savunmaktan bu kadar acizse o koltuklarda oturmamalılar daha fazla.

bu hos olmayan durumu yaratan benmiyim senmisin, o akbabalarmi:)

yoksaaaaaaaaaa Adnan Polatmi:)

sen les kargalarini yonetim kurulunda tut sonra ben sana aciyayim oylemi:)

ayrica para birlesme reklam falan diyorsun:)

para: ben gormedim

birlesme: senin altini kazan helvacinin isi:)

reklam: tamamen ligtv ihalesi ile alakali polatin sozu bile gecmez orda aziz ne derse o

eee ne kaldi?

siz ne yaptiniz o zaman baskanim:)

bende sizin gibi acimak istiyorum ama ne yazikki ben secmedim o yonetim kurulunu ben boyle ameller islemedim

GS da gorevi istemek yada tek basina aday olmak iyi yonetebilmek icin referans olmamali

en az onun kadar iyi niyetli buyuk GS li cok adam gosteririm bu isi beceremeyecek

Yahu para örneğini verdik ya işte. Hakan Şükür-Hasan Şaş maaş ödüyordu, otelde kalamıyordu futbolcular...

Elano-Keita-Rijkaard gibi isimler geçse kaale bile almazdık...

Bunlar Allah luruşuyla yapılmıyor Reis:)

Hatası çok, yine de yöntem yanlış. Zamanlama çok çok kötü. Şu açılış olayından önce yapsaydınız yahu? Yok muydu o zaman Cemal Nalga? Haldun Üstünel? Keita?

Yahu para örneğini verdik ya işte. Hakan Şükür-Hasan Şaş maaş ödüyordu, otelde kalamıyordu futbolcular...

Hatası çok, yine de yöntem yanlış. Zamanlama çok çok kötü. Şu açılış olayından önce yapsaydınız yahu? Yok muydu o zaman Cemal Nalga? Haldun Üstünel? Keita?

yahu ardayla konusmuslugumuz var 6 ay bir kurus almadilar

daha yeni elano gitti 6 ay para odememisiz

gormedinizmi ne diyorsunuz yahuu?

para varsada ligtv ihalesi 23958823958 katina cikti diye var

o olmasa sirket birlesirmiydi saniyorsunuz

ne gelirimiz varmis diyorum boyle soranlara cevap gelmiyor

o gs bilyonerlerle falan ucak parasi odenmez sezginin

ayrica halka acik sirketiz girip bakin degerler yok kar gelir falan

ha olur olmaz ilerde bilemiyorum

ama

canli yayina cikip

arda atletico ile swissotelde gorusmus diyen bir baskan bana Allah bir dese birde babama sorarim

Açılıştaki büyük rezalet, Galatasaray onurunun ayaklar altına alınması, olaylardan sonra yapılan açıklamalar, protestocu/provakatör çevirmesi, vidyo kayıtlarının izlenip kombinelerin iptal edileceğinin söylenmesi vs. vs. sabırları taşıran son olaylar oldu. Bu açılış olmasaydı transferler mransferler, alınacak birkaç galibiyet, kupada final derken yönetim toparlayabilirdi. Ama açılış büyük darbe indirdi yönetime, çünkü gerçek yüzleri açık olarak ortaya çıktı.

ahmet diger konuya yazdim zaten gidecekse bu sacmalik yuzunden degil yalanlari ve beceriksizlikleri yuzunden gitmeli

Stad olayından önce bardak dolmuştu zaten.

Stad son damla oldu.Bu kadar basit.

Zaten hiçbir iddiamız kalmamış.Başkan değiştirmek için bundan güzel zaman olamaz.Yeni yönetim yeni sezona kafası rahat girer.

Sevgili Yunus Emre, Galatasaray'ın haklarını korumak Galatasaray yönetiminin işidir. Galatasaray'ın hakkını koruyamayan bir yönetim de yönetim falan değildir, olmamalıdır. Bu işin buraya kadar gelmesinde Galatasaray yönetiminden başka kimsenin suçu yok. Bu adamların işi yönetimin yapamadıklarını yapmak mı, yönetimin batırdıklarını temizlemek mi? Onlara ne? Onlar bir kere yönetime görevi vermişler, görevlerini yapmışlar ve yönetimin görevlerini yerine getirmesini beklemekten başka yapacak birşeyleri yok. Galatasaray yönetimi kendini savunmaktan, camiayı savunmaktan bu kadar acizse o koltuklarda oturmamalılar daha fazla.

Olayın boyutu Adnan Polat'ın tek başına altından kalkabileceği raddeyi geçmişti. Resmen hükümeti karşımızda bulduk. Galatasaray'a ve taraftarına söylenmedik laf, edilmedik tenkit kalmadı. Bu durumda da ağır toplar konuşmayacaksa ne zaman konuşacaklar?

Adnan Polat'ın ipinin çekilmeye çalışıldığı ve bu durumu da büyük bir fırsat olarak gördükleri açık.

yahu ardayla konusmuslugumuz var 6 ay bir kurus almadilar

daha yeni elano gitti 6 ay para odememisiz

gormedinizmi ne diyorsunuz yahuu?

para varsada ligtv ihalesi 23958823958 katina cikti diye var

o olmasa sirket birlesirmiydi saniyorsunuz

ne gelirimiz varmis diyorum boyle soranlara cevap gelmiyor

o gs bilyonerlerle falan ucak parasi odenmez sezginin

ayrica halka acik sirketiz girip bakin degerler yok kar gelir falan

ha olur olmaz ilerde bilemiyorum

ama

canli yayina cikip

arda atletico ile swissotelde gorusmus diyen bir baskan bana Allah bir dese birde babama sorarim

O zaman hiç ödenmiyordu paralar. Hiç yani. Bir sezon başı bir sezon sonu.

Reklam gelirleri 35 milyon dolardan 120 milyonlara çıktı. Şirket birleşmesinden önce her yıl 20 milyon dolar kadar zarar ediliyordu, o da bitti.

Net örnek yahu

Keita-Elano-Rijkaard... İnamoto'yu zor getiriyorduk...

Stad olayından önce bardak dolmuştu zaten.

Stad son damla oldu.Bu kadar basit.

Zaten hiçbir iddiamız kalmamış.Başkan değiştirmek için bundan güzel zaman olamaz.Yeni yönetim yeni sezona kafası rahat girer.

Böyle olacaksa da çok büyük zarar edecek kulüp. Yeni yönetim yeni teknik kadroyla, yeni futbolcularla çalışmak isteyecek. Yine bir sürü fesih, tazminat. İki ucu b.klu değnek. Ama yönetimin değişmesi, zihniyetin değişmesi daha önemli.

Böyle olacaksa da çok büyük zarar edecek kulüp. Yeni yönetim yeni teknik kadroyla, yeni futbolcularla çalışmak isteyecek. Yine bir sürü fesih, tazminat. İki ucu b.klu değnek. Ama yönetimin değişmesi, zihniyetin değişmesi daha önemli.

Ondan dedim zaten.Yeni sezona rahat kafayla girerler.

Şimdi olmayıp önümüzdeki Eylül'de olsa daha beter.

Olayın boyutu Adnan Polat'ın tek başına altından kalkabileceği raddeyi geçmişti. Resmen hükümeti karşımızda bulduk. Galatasaray'a ve taraftarına söylenmedik laf, edilmedik tenkit kalmadı. Bu durumda da ağır toplar konuşmayacaksa ne zaman konuşacaklar?

Adnan Polat'ın ipinin çekilmeye çalışıldığı ve bu durumu da büyük bir fırsat olarak gördükleri açık.

Hayri Kozak ve birkaç iyi Galatasaraylı eleştirdi bunları. Ama yönetimin bunlara tavır alması gerekirken tam tersine taraftara tavır alması karşısında kim ne yapabilir?

Açılıştaki büyük rezalet, Galatasaray onurunun ayaklar altına alınması, olaylardan sonra yapılan açıklamalar, protestocu/provakatör çevirmesi, vidyo kayıtlarının izlenip kombinelerin iptal edileceğinin söylenmesi vs. vs. sabırları taşıran son olaylar oldu. Bu açılış olmasaydı transferler mransferler, alınacak birkaç galibiyet, kupada final derken yönetim toparlayabilirdi. Ama açılış büyük darbe indirdi yönetime, çünkü gerçek yüzleri açık olarak ortaya çıktı.

Resmen hükümeti bulduk karşımızda yapmayın. Ben de çok kızdım ama adamın feleği şaştı. Zaten rezil durumda. Süklüm püklüm gidecek...

Zaten Futbol kadrosunun yarısından fazlasının değişmesi gerekmiyormu sportif başarı için ? Bu vesileyle değişmiş olur kadro işte yoksa bu zihniyetle bu sene en fazla 5. oluruz seneyede 4-6 arasında oluruz

O işin bahanesi.

Keita kendisi açıkladı.Bana geldiler teklif var dediler dedi.

Transfer yapabilmek için satıldı Keita.Nasıl maddi durum düzelmiş anlamıyorum.

Aynen bana göre de hurafe.Son 2 sene yapılan transferlere bi bakarsak durum çok açık.Elano 7,keita:ask: 8'e alındı.Jo ve gio kiralandı bonservis parası ödenmedi.Hatta jo nun parasının büyük kısmını city ödedi.Gökhan,Sarp falan bedavaya alındı.Lucas neill 1 milyon euro ya alındı.Baros-kewell falanda bedavaya gelmişti 2 sene evvel.

Bu sene keita yı aynı paraya 8'e sattık.Mehmet topal ı 5'e sattık.Uğur uçar-Emre güngör den yanlış bilmiyosam 1,750 milyon gelir elde ettik.Elano 2,5'a sattık.Aldıklarımıza bakalım Serdar özkan bedava,Kazım bedava,Zapata bedava.Misi nin sadece ilk taksidi ödendi tahminen 1,5-2 milyon euro falandır.Pino 2,5-Cana 4,5,İnsua bedava kiralık,Batdal bedava,Musa 1 milyon.

Yani alt alta topla çarp böl uğraşamıyacağım ama işin Türkçesi bize pek bi giren çıkan olmamış.Maddi durumun hep düzeldiğinden bahseder ama inanmıyorum o zaman bu paraları nerede kullanıyoruz?.Hala nerede bedava oyuncular var onların peşindeyiz.Sonra sportif başarı yok diye zırlar.Büyük bi yatırım yapmamışsın ki zaten ne bekliyorsun?

Resmen hükümeti bulduk karşımızda yapmayın. Ben de çok kızdım ama adamın feleği şaştı. Zaten rezil durumda. Süklüm püklüm gidecek...

ne ekersen onu bicersin

hepsinin cozumu vardi zamaninda dusunulse

ama onune gelene tepki vererek klup yonetilemiyormus demekki

Stad son damla olmadı aslında.Stadda olan olaylar Galatasaray yönetimi için bir testti.Başaramadılar.

Bu camia kötü giden başkanlara 2.bir şans vermeyi hep bilmiştir çünkü şansı boyunca.Eğer başka bir klüp olsaydık,14 sene şampiyon olamadığımız zamanda 10 başkan değiştirirdik.Özhan Canaydın bile klübü iyi yönetemese bile seçim senesi Galatasaray'ın haklarını federasyon karşısında koruduğu için tekrardan seçilmişti.

Şu transferler ile stad olayında eğer gereken tepkiyi koyabilseydi Polat,1 dönem daha seçilecekti.Ama üyelerin tepkisi çok yüksek artık,özellikle "lise" camiası büyük bir sinir içerisinde Adnan Polat'a karşı.Her şey yolunda gidiyor gibi görünürken Adnan Öztürk'ün son seçimlerde 1000 küsür oyu varken,bu seçimde pek şansı olduğunu düşünmüyorum.

Ama bana da olağanüstü kurul biraz gereksiz gibi geliyor,bugün karar alınsa bile olacak süreç ile beraber ancak Şubatta seçim olacaktı,zaten olağan kurul Mart'ta.

ne ekersen onu bicersin

hepsinin cozumu vardi zamaninda dusunulse

ama onune gelene tepki vererek klup yonetilemiyormus demekki

Orası doğru zaten. Benim Adnan Polat'la ilgili bir olayım yok. Gitsin istiyorum.

Ama bir Galatasaray Başkanı böyle gitsin istemem. Kişisel değil yani.

Geri
Üst Alt