Galatasaray’da Sıcak Saatler!

Cevap: Galatasaray’da Sıcak Saatler!

Çok duygusal yaklaşıyorsun reis. Diyorum ya ciddi bir durumdan çıktık; elbet bunun bir tezahürü olacaktır ama bu şekilde olması da mantıklı değil. Sezon ortasında yönetim mi değiştirilir yahu, takımı ciddi etkiler bu durum.

Bankasya'ya düşmek üzereyiz.Daha nasıl etkilenecek takım.

Baron konuştu olay bitti :D

176467.jpg

Cikmanin planini yaparlar. :)

Ligden dusecek kadar da batmadik ya. En kotu 15. oluruz. :asd:

Latifeydi benim ki ama yine de kötü etkiler. Düşmeyiz ama dillere çok düşeriz. Kupadan da eleniriz. Beklemek ve fevri davranmamak lazım.

Geçen yıldan bugüne kadar yaşanmadık rezillik, söylenmedik yalan kalmadı,

Ne olacaktı ya Serdar :)

hep soyluyoruz abi amelden daha onemli prensipler

detaylar onemli degil prensiplerini oturt sen yada koru

- yalan soyleme

- sporrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr klubuyuz supermarket degil

bana ekonomi geyikleri yapma isini yapman icin bir arac o arac

- taraftara kulak ver

- rakibini her dakika yuceltme ama daha onemlisi kalkip yapamayacagin halde sizden oc alacagim deme

- baskalarinin basarisini ustune alma

- yalan soyleme

- ve en son olarak yalan soyleme

Çok duygusal yaklaşıyorsun reis. Diyorum ya ciddi bir durumdan çıktık; elbet bunun bir tezahürü olacaktır ama bu şekilde olması da mantıklı değil. Sezon ortasında yönetim mi değiştirilir yahu, takımı ciddi etkiler bu durum.

ADEM reis

cok sevdigim bir laf vardir

FIRST LOSS IS BEST LOSS

ILK ZARAR EN IYI ZARARDIR

Bence zararın neresinden dönülse kardır hemen şimdi yönetim değişse de olur.Zaten en dip durumdayız...

Ya aslinda ben aciyorum Polat'a. Boyle olmamaliydi diyorum. Hala, tam kizamiyorum adama. Yuzunde yorulmusluk ifadesi goruyorum Polat'in. Hani diyorum yeni bir yonetim ile secilse, ama, dusunuyorum kendisi de inatci. Yine getirir yanina "profesyonel calisan" olarak Adnan Sezgin'i. Yine ayni hatalari yapar. Malesef, bazen duygusalligi bir kenara birakmak zorunda kaliyor insan.

Bankasya'ya düşmek üzereyiz.Daha nasıl etkilenecek takım.

Kötü olur Onur işte... Bu ülkede kötü de yönetse bir hükümet devrildiğinde nasıl bir boşluk, yaygara oluyorsa aynı şey, bizim başımıza da gelir. En azından bu kargaşa ortamından sportif açıdan zarar görmeyelim, fevri davranmayalım. En azından 1-2 ay bekleyelim, mali kongreden sonra film kopsun. :)

Latifeydi benim ki ama yine de kötü etkiler. Düşmeyiz ama dillere çok düşeriz. Kupadan da eleniriz. Beklemek ve fevri davranmamak lazım.

En fazla bir yil surunuruz. Yeni yonetim akilli olursa cok rahat cikariz isin icinden. Zaten 3 yildir surunuyoruz, 1 yil daha sabredemezmiyiz?

24 saat sonra her şey belli olacak..hadi bakalım.. bence polat devam kararı alacak ve yarın şu ana kadar gerçekleşen transferleri resmi olarak açıklayacak görüşündeyim.

Kötü olur Onur işte... Bu ülkede kötü de yönetse bir hükümet devrildiğinde nasıl bir boşluk, yaygara oluyorsa aynı şey, bizim başımıza da gelir. En azından bu kargaşa ortamından sportif açıdan zarar görmeyelim, fevri davranmayalım. En azından 1-2 ay bekleyelim, mali kongreden sonra film kopsun. :)

Lig gitmiş işte.Şampiyonluk iddiamız olsa haklısın derim.

Bundan güzel zaman olmaz.Yazın yeni yönetim takımda yapılanmaya gider.Sonraya bırakırsak gelecek sene de tehlikeye girer.

Bence ikinci yarıda toparlanabiliriz, Hagi'nin istediği transferler neticesinde belki çıkış yakalayabiliriz. Ama neyse...

Madem camia olarak bu kadar kararlıyız, bekleyelim ve görelim. Yarın kesin Adnan Polat çıkar; bir iki gaz konuşma yapar, laf cambazlığı ile ortamı yumuşatır gibime geliyor. Eğer bir yumuşama olmazsa, oyların tamamlanmasını beklemeyebilir, istifa da edebilir.

17 ocak 2011 Galatasarayin tarihine altin harflerle yazildi. Inan Kirac dugmeye basti demistim, olay bitmistir.

Tüm hatalarına rağmen şu an Adnan Polat'ı destekliyorum, umarım devam eder. Çünkü şu saatte ortaya çıkacak başkan adaylarının hiç biri Adnan Polat'ın yönetimi devraldığı zaman ortada yoktu. Cefa yıllarını Adnan Polat'a yıkıp şirketlerin birleştiği, stadın yapıldığı ve kulübün çıkışa geçmesi beklenen günlerde yönetimi almak isteyenler sadece bu yapılanların sefasını sürmek için aday olacaktır. Sırf bu yüzden bile bu yönetim görev süresinin sonuna dek kalmalıdır.

Tüm hatalarına rağmen şu an Adnan Polat'ı destekliyorum, umarım devam eder. Çünkü şu saatte ortaya çıkacak başkan adaylarının hiç biri Adnan Polat'ın yönetimi devraldığı zaman ortada yoktu. Cefa yıllarını Adnan Polat'a yıkıp şirketlerin birleştiği, stadın yapıldığı ve kulübün çıkışa geçmesi beklenen günlerde yönetimi almak isteyenler sadece bu yapılanların sefasını sürmek için aday olacaktır. Sırf bu yüzden bile bu yönetim görev süresinin sonuna dek kalmalıdır.

Deja vu

Bkz. Geçen yıl seçim zamanı

Projeler daha bitmedi, daha önce neredeydiler vs..

Bu Helvacı'nın tavrı ilk günden belliydi adam gedik arıyordu fırsat düştü ne antipatik bir adam sana mı kalır o koltuk vizyonun yok duruşun yok

katiliyorum..

Geri
Üst Alt