Galatasaray'da Sihirli Rakam 3!

Emre Arslan

Cezalı
C4ExqMPW8AAmfKE.jpg

Galatasaray'da gözler Kayserispor maçına çevrilirken hedef Beşiktaş derbisine kadar olan süreci kayıpsız geçerek iç sahadaki derbi zaferiyle zirve yarışında daha iddialı konuma gelmek.

Kayserispor'la başlayacak ve ardından Çaykur Rizespor deplasmanıyla devam edecek zorlu sürecin ardından kendi sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak sarı kırmızılılar alacakları 6 puanla derbiye moralli çıkmak istiyor.

Bu 3 maçlık sürecin şampiyonluk yarışındaki önemine dikkat çeken Riekerink'in, "3 maçta alacağımız 9 puan bizim için çok önemli. Hem moral kazanacağız hem de şampiyonluktaki rakiplerimizden birine bir adım daha yaklaşmış olacağız. O nedenle çok iyi konsantre olmalıyız. Puan kaybına izin veremeyiz" dediği öğrenildi.

beIN Sports

sana inanıyoruz ve güveniyoruz hocam RİEKERİNK BEY DİYECEKSİNİZ !!!

mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır

jor ve jong yanar martta üzgünüm

Samsun-Antep-Antalya yaşatma da bize.

Pazar puan kaybinda sampiyonluk biter ama jor kalir

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Samsun-Antep-Antalya yaşatma da bize.
Rezil Saftig dönemi,ertelenmiş üç maçı alınca şampiyonluğun en büyük favorisi olacakken üçünü de kaybedip rezil bitirmiştik.Gençler bilmez. Bir de nerden aklıma geldiyse Sigi Held diye felaket bir hocamız vardi,vay bee

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlar kupadan elenmis 2 gün izin verilmis sonra 9 puandan bahset

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Rezil Saftig dönemi,ertelenmiş üç maçı alınca şampiyonluğun en büyük favorisi olacakken üçünü de kaybedip rezil bitirmiştik.Gençler bilmez. Bir de nerden aklıma geldiyse Sigi Held diye felaket bir hocamız vardi,vay bee

Saftig ve Held'in ruh ikizi var başımızda. Ben çocuktum çok hatırlamıyorum o dönemi ama çok yıkıcı olmuştur kesin.

bitmeyecek 3 ler 5 ler

rakiplerde de bi halt yok ama biz kesinlikle en istikrarsızlarıyız

Uzun zamandır Rierekink'i göndermek akıllarında yoktu. Ama son 1 haftadır Tugay - Raşit Çetiner ikilisinin isimleri geçince suyu ısınıyor Riki Hoca'mızın :)

Saftig ve Held'in ruh ikizi var başımızda. Ben çocuktum çok hatırlamıyorum o dönemi ama çok yıkıcı olmuştur kesin.
Sen.ne diyorsun ev arkadaslarimdan biri Kocaelispor u tutuyordu meshur Guvenc Kurtar donemi digeri Ts bir.digeri Bjk liydi Kocaeli sampiyonluga oynuyordu cok pis dalga gecildim ama sonra altin cag basladi 1996-2000

Geri
Üst Alt