Galatasaray'da Sneijder Seferberliği!

Rahmi Jelert

YARRO
Tek Yumruk
sneijder2016superkupa.jpg

Milli takımdan sakat döndüğü için Gençlerbirliği maçında oynamayan Wesley Sneijder, Trabzonspor mücadelesine yetiştirilmeye çalışılıyor. Hollandalı yıldızın kesin durumunun ise birkaç gün içinde belli olması bekleniyor.

Ligde Gençlerbirliği’ni deviren ve yoluna emin adımlarla devam eden Galatasaray’da Wesley Sneijder, milli arada Hollanda Milli Takımı’ndan sakat döndüğü için Gençlerbirliği karşılaşmasında forma giyememişti.

Önümüzdeki hafta sahasında Trabzonspor’u konuk edecek olan Sarı-Kırmızılılar’da Sneijder’in, bu önemli mücadeleye yetişmesi için seferberlik ilan edildi. Sağlık ekibinin yoğun bir tedavi programı uyguladığı Sneijder’in kesin durumunun birkaç gün içinde belli olması bekleniyor. Adalesinde sıkıntısı bulunan Hollandalı oyuncunun çalışmalarını da özel bir program eşliğinde sürdürdüğü bildirildi.

Başka sıkıntı yok.

Sneijder’in dışında ise Aslan’da başka önemli bir eksiğin bulunmaması, teknik heyetin de yüzünü güldürüyor. Sakatlıkları düzelen Eren ve Hakan Balta, Gençlerbirliği maçında oynamıştı. Daha önce kondisyoner eşliğinde çalışan ve ardından takıma katılan De Jong ve Serdar Aziz’in de, Trabzon maçına kadar yüzde 100’lerine ulaşacakları bildirildi.

Fanatik

Galatasaray'da Sneijder Seferberliği!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Snejder çok lazım bize , geçen ki maç eksikliği net hissedildi.

Dejong u çok merak ediyorum
Bu izleyemedik adami

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acele etmeyin.
Oynayıp İlk pozisyonda sakatlanarak 5 hafta sahalardan uzak kalacağına 1-2 hafta daha beklesin.

<21.05.17-----20.45>
Şampiyon CİMBOM!

2 hollandalı dönsünde şu selçuk kaçağı oynamasın fotomaçtada kaptan %95 pas oranıyla oynamış mış tolgaya yardım etmiş miş
bunlar hangi maçı izlemiş adamın 100 pasının 95 geri olduğu için öyle bir istatistik çık

Sigthorsson'u adamdan bile saymiyorlar artik.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 hollandalı dönsünde şu selçuk kaçağı oynamasın fotomaçtada kaptan %95 pas oranıyla oynamış mış tolgaya yardım etmiş miş
bunlar hangi maçı izlemiş adamın 100 pasının 95 geri olduğu için öyle bir istatistik çık

su beni delirten selcuk u savundurtacaksiniz zorla .. madem o istatistik kayda deger ,peki kabul , selcuk gole sneijder dan daha yakin bir isim mi ? peki okuyun asagiyi

Galatasaray formasıyla son golünü 10 Şubat'ta Akhisar Belediyespor'a atan Wesley Sneijder aylardır suskun...

Galatasaray formasıyla 19 resmi maçtır ağları havalandıramayan Wesley Sneijder bu periyotta rakip kalelere toplam 46 şut girişimde bulundu.

Galatasaray'ın Hollandalı 10 numarası Wesley Sneijder, bu 46 şutun 18'inde isabet sağlasa da gol atmayı başaramadı. Sneijder kariyerinde daha önce forma giydiği takımlarda bu kadar uzun süreli gol orucu yaşamamıştı.

Simdi dusunelim bir an icin ,buna 3 acidan bakalim

1- Sneijderin 10 Subattan beri , yani 10 aydir gol atamamis olmasi , "kaleye uzak oynamasi" ile aciklanabilir mi ? Selcuk daha mi yakin oynuyor da gol buluyor arasira . Frikikten buldu diyeceklerdir , o zaman sneijder de topun basina geciyor , o da atsin kurtarsin bizi ara sira

2- Sneijderin golu bulamamasini oyun sistemine baglayan , ya da takimin genel kotulugune baglayanlar var , peki istatistik yazisinda ne deniyor ? 46 tane sut atmis . Fenere ,bjk ye ,karabuke , orduya , neredeyse macta 2 de 1 , 3 te 1 gol isabeti ile oynayan adamin 46 da 0 yapmasini , hala fikirlerini degistirmenin zul gelmesi sebebiyle "riekerink in sistemine" , "kaleden uzak oynamasina" ya da "onu anlayamayan ,uyamayan diger oyunculara" bagliyorlar

3- Son bakis acisi da su , bizimle alakali , biz ne zaman sabriye umuta selcuk a hakettikleri laflari soylerken ,sneijder ya da lincoln veya gerekirse daha isimli bile olsa yabancilari kayirmaktan vazgececegiz

turkiyedeki hollandalilarin durumu belli

milli takimdaki hiddink
bize gelen donk
sneijder ve van persie ornekleri
dick advocaat , rijkaard
nigel de jonk

kimden hayir geliyor su an ? iclerinde yine sneijder en iyisi , ama genel bakin

ayrica hollandanin milli takimdaki durumuna bakin son 2-3 senedir ..

Son düzenleme:
Merhaba Sinan bey masallah bir günü de bos gecirmiyorsunuz Sneijder konusunda. Istikrariniz takdire sayan.

Sneijder'i sürekli van Persie ile ayni sepete koyma cabalari nerden geliyor merak konusu.

Resmen art niyet ama kimse sesini cikarmiyor.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

19 mac 46 sut 0 golu anlatin . Gerisi tatava

Ayni yerlerde dolanan bilal kisa, selcuk , hatta defanstan gelen chedjou nun 19 macta 3-4 golu var sneijderin yok ama takimin sistemi boyle gerektiriyor

bu cumleyi sarf eden kendisi bile inanmaz

çokta kasmasınlar yav acelesi yok yine sakatlanmasın sağlam dönsün 1 2 ay daha oynamasın reis <3

beyinsizler halen gol diyip duruyorlar. Ulan Sneijdersiz gecen hafta oyun kuramadik daha neyin tantanasini yapiyor bu geveze? 0 gol atmis , kac tane assist , pre assist vermis? Bukadar dar olmayin

beyinsizler halen gol diyip duruyorlar. Ulan Sneijdersiz gecen hafta oyun kuramadik daha neyin tantanasini yapiyor bu geveze? 0 gol atmis , kac tane assist , pre assist vermis? Bukadar dar olmayin

Can filan yine futboldan anliyorlar , benle didisseler de baska mevzularda okuyorum ,begendigim cikarimlari oluyor ,sneijder konusuna cok deginmemden dolayi uzerime geliyor , fakat sen ve bana satasmadigi icin su an isim vermek istemedigim 2-3 kisi var bu islerden pek anlamayan , iyisi mi yorma cok kendini

Finans konularina filan gel onlari konusalim , senin futbol terimlerin , pre asist filan, .. yok yok , pek olmuyor yani zorlama bosa

Sneijder trabzon macinda olmazsa Zorlaniriz

Top bizdeyken takimin rahat ve hizli oynamasini saglayan oyuncu sneijder

Sinan bildigin fenerli lan. Hatta ayi volkan olabilir o giren füzeleri unutamiyor. Normal herif 3-4 tane sokmus vazelinsiz acitir

su beni delirten selcuk u savundurtacaksiniz zorla .. madem o istatistik kayda deger ,peki kabul , selcuk gole sneijder dan daha yakin bir isim mi ? peki okuyun asagiyi

Galatasaray [FONT=&]formasıyla son golünü 10 Şubat'ta Akhisar Belediyespor'a atan [/FONT]Wesley Sneijder[FONT=&] aylardır suskun...[/FONT]

[FONT=&]Galatasaray formasıyla 19 resmi maçtır ağları havalandıramayan Wesley Sneijder bu periyotta rakip kalelere toplam 46 şut girişimde bulundu.[/FONT]

[FONT=&]Galatasaray'ın [/FONT]Hollandalı[FONT=&] 10 numarası Wesley Sneijder, bu 46 şutun 18'inde isabet sağlasa da gol atmayı başaramadı. Sneijder kariyerinde daha önce forma giydiği takımlarda bu kadar uzun süreli [/FONT]gol orucu [FONT=&]yaşamamıştı.

Simdi dusunelim bir an icin ,buna 3 acidan bakalim

1- Sneijderin 10 Subattan beri , yani 10 aydir gol atamamis olmasi , "kaleye uzak oynamasi" ile aciklanabilir mi ? Selcuk daha mi yakin oynuyor da gol buluyor arasira . Frikikten buldu diyeceklerdir , o zaman sneijder de topun basina geciyor , o da atsin kurtarsin bizi ara sira

2- Sneijderin golu bulamamasini oyun sistemine baglayan , ya da takimin genel kotulugune baglayanlar var , peki istatistik yazisinda ne deniyor ? 46 tane sut atmis . Fenere ,bjk ye ,karabuke , orduya , neredeyse macta 2 de 1 , 3 te 1 gol isabeti ile oynayan adamin 46 da 0 yapmasini , hala fikirlerini degistirmenin zul gelmesi sebebiyle "riekerink in sistemine" , "kaleden uzak oynamasina" ya da "onu anlayamayan ,uyamayan diger oyunculara" bagliyorlar

3- Son bakis acisi da su , bizimle alakali , biz ne zaman sabriye umuta selcuk a hakettikleri laflari soylerken ,sneijder ya da lincoln veya gerekirse daha isimli bile olsa yabancilari kayirmaktan vazgececegiz

turkiyedeki hollandalilarin durumu belli

milli takimdaki hiddink
bize gelen donk
sneijder ve van persie ornekleri
dick advocaat , rijkaard
nigel de jonk

kimden hayir geliyor su an ? iclerinde yine sneijder en iyisi , ama genel bakin

ayrica hollandanin milli takimdaki durumuna bakin son 2-3 senedir ..
[/FONT]

Renktaş maçtaki ve geneldeki istatistiklere takılma bunu tabelacı medya için yazdım
Şuan selçuk gb maçında ne oynadı euro2016 ne oynadı anlat bakalım hollanda yok dedinde bugün yoklar ama biz ülke olarak hiç yokuz adamların
Selçuk trnin en ilerde evlatçı kategorisinde ve çete lideri
Yaptığını ben bile yaparım yan pas geri pas selçuk son 3 sezondur nerde yok piyasada gol atması önemli değil
Kendini yere atar kaçak dövüşür ileriye kaçtane kilit pas atmış kaç kez topa dribling yapmış kaçkez adamı eksiltmiş yokkk

sigdorson yeni linderoth olma yolunda emin adımlarla ilerliyor varlığıyla yokluğu bir. halbuki önemli katkı bekliyordum

Can filan yine futboldan anliyorlar , benle didisseler de baska mevzularda okuyorum ,begendigim cikarimlari oluyor ,sneijder konusuna cok deginmemden dolayi uzerime geliyor , fakat sen ve bana satasmadigi icin su an isim vermek istemedigim 2-3 kisi var bu islerden pek anlamayan , iyisi mi yorma cok kendini

Finans konularina filan gel onlari konusalim , senin futbol terimlerin , pre asist filan, .. yok yok , pek olmuyor yani zorlama bosa

anlamasak bukadar yazmayiz kocum benim hadi. Finans konularina hic girme benimle istersen , zaten pek ic acici degil

Baska sorun kalmadi demisler ama Sigthorsson'dan bahsetmemisler. Adam oldu mu kaldi mi bi haber verseydiniz...

Geri
Üst Alt