Galatasaray’da Sofo Sesleri!

Sergen Sürmeli

Aslan Üye
sofoklis-schortsanitis-maccabi-electra.jpg

Cenk Akyol’un gidişiyle 3 numara pozisyonuna yapılacak takviye için ayrılan para, pivot transferi için harcanacak ek bütçe olarak kullanılacak.

Detaylar GSC Portal'da

Maccabi'de kalmamışmıydı bu adam ? Şahsen ben istemem 1. pivot olarak . Fundementali , savunması çok berbat bir adam . Önce savunması iyi bir uzun gelsin bütçe yeterse Sofo alınabilir .

Yalan haber.Yeni sozlesme imzaladi ayrica Sofo tamamlayici bi pivot gelirse 10-15 dakika yardirir cikar.Bizde tamamlayacagi bi pivot yok zaten.

Sofo katkı verir vermesinede boy out ödeyeceksek daha uzun süre sahada kalanı ve daha uzun süre katkı yapanını bulamazmıyız acaba? Sadece bizim için değil her takım için gecerli; Sofo ve Jawai gibi uzunlar transfer ediliyorsa uzun rotasyonuda bu oyunculara özel hazırlanmalı. Çünkü her zaman yarı yolda bırakma tehlikesi var. Özellikle pivot için cok dikkatli olmamız lazım.

Düşük bir olasılık. Sofo iyidir, ama olur da alırsak, 4 numaraya mutlaka atletik bir isim bulmak durumundayız.

Ben basketten anlamam ama iri yari bisey biseyler yapar sanki zannimca

Bu adama buy out ödemek saçmalık olur gelişim. Liginden 2 uzun getirsinler daha iyi katkı alırız

1 pivot alınacaksa bu Sofo olmaz. Sofo-Furkan 40 dakikayı çıkaramaz kalırız.

1 pivot alınacaksa bu Sofo olmaz. Sofo-Furkan 40 dakikayı çıkaramaz kalırız.

Sofo 15,Furkan 20, kalan 5 dk da ise Erceg-Kerem beraber oynar diye tahmin ediyorum(5.uzunun gelmediğini düşünerek). Rotasyon ayarlamasını kenar yönetimi yapacaktır fakat asıl önemli olan Sofo'nun vereceği katkıyı daha uzun süre verebilen bir pivot bulmak. Sofo esasında içeriye dominant uzun, dısarıya 4 şutör iyi spacing anlayısına tam uygun bir pivot. Dolayısıyla bizim kadro yapımızada cuk oturan pivotlardan birisi fakat o bahsettiğim oyun tarzını Sofo sahada olacağı için 40 dk nın sadece 10-15 dk sında göreceksek hücumda işler her zaman yolunda gitmeyebilir. Bundan dolayı pivot için dikkatli olmamız gerektiğini söylüyorum.

Geri
Üst Alt