GSC Portal Galatasaray'da Şok Ayrılık Iddiası!

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
galatasaray-da-ayrilik-iddiasi-pandev-geri-donuyor-4906429.Jpeg

Ligdeki yabancı sınırı nedeniyle genellikle Şampiyonlar Ligi’nde forma şansı bulabilen Goran Pandev, ara transferde ayrılabilir.

Detaylar GSC Portal'da!

Ulan Prandelli sandım.

Pandef dursun bence yeni gelen td faydalanır belki

-Tapatalk-

nasıl şok ula bu,bi külfetten kurtulcaz işte,adam gibi forvete yer

Takimda ilk ayrilmasi gereken isimler kuskusuz Selcuk-Burak+Prandelli

Alınması hataydı zaten. Transfer döneminde son günlerde Pandev alınmasın diye çok dil dökmüştüm. Ama bazıları olur mu yaa son günlerde daha iyisini mi bulacaksın falan diyorlardı. Al işte gördük Pandev'i Dzemaili'yi.

Açılan kontenjan ile fizikli kuvvetli zenci forvet alalım , Elmander'in muadili olsun...

Bu adama düzenli şans verdik mi? Hayır...
Lig maçlarında kaç dakika oynadı? 27 Dk..
Toplam kaç maç oynadı? 5 maç
Toplam kaç dakika sahada kaldı? 230 dk..

Neye veya hangi veriye göre gönderiyoruz? Adama şans mı verdik? Form durumu kötü bahaneleri üretiliyor alınırken bilinmiyor mu form durumu?

Tutar tutmaz bilemem kendini toplayabilir Pandev ben hala inanıyorum ama şans vermek lazım ha vermeyip hemen göndereceksen niye aldın la bu adamı??Sneijder'in 5 maçlık performansına baksak bize kardeşini kakalamışlar derdik ki geyikleri de dönüyordu.. Tekrar ediyorum herkes aynı değildir,herkes tutacak diye birşey yok ama bu adamın niye aldık neyine göre tutmayacağını anladık??

Bu adama düzenli şans verdik mi? Hayır...
Lig maçlarında kaç dakika oynadı? 27 Dk..
Toplam kaç maç oynadı? 5 maç
Toplam kaç dakika sahada kaldı? 230 dk..

Neye veya hangi veriye göre gönderiyoruz? Adama şans mı verdik? Form durumu kötü bahaneleri üretiliyor alınırken bilinmiyor mu form durumu?

Tutar tutmaz bilemem kendini toplayabilir Pandev ben hala inanıyorum ama şans vermek lazım ha vermeyip hemen göndereceksen niye aldın la bu adamı??Sneijder'in 5 maçlık performansına baksak bize kardeşini kakalamışlar derdik ki geyikleri de dönüyordu.. Tekrar ediyorum herkes aynı değildir,herkes tutacak diye birşey yok ama bu adamın niye aldık neyine göre tutmayacağını anladık??

Sahada kaldığı süre nasıl nefes aldığını görseydin keşke.
Pandev futbolu bırakmış biz zorluyoruz.

Keşke hiç alınmasaydı.

BlueTapa

Pandev'den önce şutlanması gereken bir çok isim var, nakit sıkıntısı da çekiyoruz. Muhtemelen iyi bir forvet alacak paramız yok şu an için. Yeni gelen yönetimden (umarım Duygun bey olur) beklentim, Prandelli'yi kovması. 40 sözleşmeli oyuncu var, en azından 10 tanesiyle yolların ayrılması. (Engin, YiğitG, Veysel, Yasin, LESCUK gibi yerli çöpler)

Sahada kaldığı süre nasıl nefes aldığını görseydin keşke.
Pandev futbolu bırakmış biz zorluyoruz.

Keşke hiç alınmasaydı.

BlueTapa

gördüm hatta ben yazdım Dortmund maçında bir taraflarından nefes alıyor diye..50 kere yazdım yine yazıyorum tutabilir tutmayabilir bu adam yaz kampı geçirmedi ben hala toplayacağına inanıyorum ama kamp geçirmemiş adamı 15 günde 1 oynatırsan öyle olur zaten kimi koyarsan koy arı gibi çalışan adam da olsa yaz kampı geçirmeden 15 günde 1 maç oynasın aynı olur..Ha yanılıyorda olabilirim ama madem oynatmayacaktınız 2-3 maçtan sonra gözden çıkaracaktınız ne halt etmeye aldınız diyorum bende..

Bi zahmet. ama adamin hic sucu yok suc yönetim ve t.direktörde.

Bu adamın italya cvsi iyi taliplisi varsa postalayalım. kötü futbolcu değil belki ama bizim ihtiyacımız olan oyuncu değil hem bu hem dzemali.

Geri
Üst Alt