Galatasaray'da Şok Eden Ayrılık

Cevap: Galatasaray'da Şok Eden Ayrılık

mlste sadece final maci kaldi o yuzden sanirim scott phiri geliyor evet bence oyle

Beşiktaş'ın kondisyoneri gelse keşke.

Scott Piri gelse bile yinede kalsaydi daha guzel olurdu ama olsun, verdigi emekten dolayi cok tesekkur ediyorum kendisine.

Seviyordum bu adamı la twitterda iyi muhammet ediyordu. Dün de bıraktığını açıkladı twitterda üzüldüm. Keşke Scott reis ile birlikte çalışsalardı.

Scott Piri

O isinin piri.

Scott nasıl bir tip arkadaslar ?

Bende Terim ayrıldı sanıp sevinmiştim :(:(

Scott Piri iyidir.EURO 2008'de Milli takımımızı çalıştırmıştı.Milli takımımızın kondüsyonu bana göre mükemmeldi.Maçlarda bunu net bir şekilde gördük.

Bilinen bir durum süpriz değil

Scott Piri iyidir.EURO 2008'de Milli takımımızı çalıştırmıştı.Milli takımımızın kondüsyonu bana göre mükemmeldi.Maçlarda bunu net bir şekilde gördük.

Peki ya turnuva sonunda ne oldu?

Bütün oyuncular patır patır sakatlandı en iyisi 2 ay oynamadı ve çogu oyuncu 2-3 senedir kendine gelemedi.

Terim'in yaptığı yanlış nedir? Doğru giden şeylerden rahatsız olanlar mı var taraftarımızdan?

Dogru giden herhangi birşey olduğuna inanmıyorum.

Terim geldiğinden beri bize tek katkısı Selçuk'un alınmasıdır başkada zerre kadar yararı olduğuna inanmıyorum.

Ne planı var

ne programı var

ne sistemi var

ne oyuncu geliştirebiliyor

ne oyuncu yetiştirebiliyor

ne günümüz futbolundan anlıyor

ne dünyayı takip ediyor

ne rakipleri analiz ediyor (maç öncesi ve maç esnasında)

Gençleri kadro'ya alamıyor (Semih'i bile mecbur kaldığı için oynattı)

Bunları geçtim Culio,Pino,Stancu gibi yedek kalmayı sorun etmeyecek adamlar varken hepsini yolladı.

Sabri,Servet,Hakan,Gökhan,Ayhan,Kazım gibi sahada ne yaptığından haberi olmayan oyunculardan birer Maradona yaratmaya kalkıyor üstelik bunuda GAZ ile becerebileceğini sanıyor.

futbol cahili bir hoca ile çalışmaktansa ayrılması kariyeri açısından daha iyi.

Bütün oyuncular patır patır sakatlandı en iyisi 2 ay oynamadı ve çogu oyuncu 2-3 senedir kendine gelemedi.

Terim geldiğinden beri bize tek katkısı Selçuk'un alınmasıdır başkada zerre kadar yararı olduğuna inanmıyorum.

Ne planı var

ne programı var

ne sistemi var

ne dünyayı takip ediyor

Bunları geçtim Culio,Pino,Stancu gibi yedek kalmayı sorun etmeyecek adamlar varken hepsini yolladı.

Sabri,Servet,Hakan,Gökhan,Ayhan,Kazım gibi sahada ne yaptığından haberi olmayan oyunculardan birer Maradona yaratmaya kalkıyor üstelik bunuda GAZ ile becerebileceğini sanıyor.

.

Ne planı var

ne programı var

ne sistemi var

ne dünyayı takip ediyor

Bunların hepsini sen yapabiliyorsan, çık sen teknik direktör ol renktaş, sen ufku ne kadar gelişmiş bir insansın, tamam Terim bir çok hata yapıyor, biz de eleştriyoruz, ama abartmaya, yerin dibine sokmaya gerek yok, Terim'in sevilmeyen huyları olabilir, mesala Culio'nun gitmesine ben de çok kızdım, aynı şekil de Pino için, fakat oyuncu yetiştiremiyor denilmesi bence acımasızlıktır, daha ilk yarı bile bitmeden bu kelimeleri kullanıyosun, sanki futbolcu bitki de bir ayda yetişiyor, bitki bile o kısa sürede yetişmeyebiliyo.

Ne planı var

ne programı var

ne sistemi var

ne dünyayı takip ediyor

Sistem; Alman ekolünden gelen sisteme Galatasaray Derwall'den sonra aşağı yukarı 4-5 senede alıştı. Bu zamanın sonunda gelen Terim meyvelerini topladı.

Plan, Programdan kastın ne tam olarak açarsan seviniriz.

Oyuncuların gelişip gelişmediğini anlamak için yeterli maç oynanmadı ama Kazım, Semih, Hakan Balta, Baros, Engin gibi oyuncuların gerek takıma adapte olmaları bazılarınında kendilerini toparlamaları bile buna örnektir.

Oyuncu yetiştirme konusunda. 19 Mayıs'ta takımın başına geldi geldiği günden bu yana 6 ay geçmiş. Sanırım bu kadar zamanda Buğday falan yetişir. Bu kadar basite indirgemeyelim oyuncu yetiştirmeyi. Sen sokaktan bir çocuğu alıp Galatasaray'da oynatmaktan, altyapıdan sadece "Galatasaray altyapısında oynuyorum" zihniyetinde olan bir çocuğu "Galatasaray A Takımında oynayabilirim" kıvamına getireceksin. Çıkacak takıma adapte olacak ve oynayacak.

Fatih Terim Galatasaray'ın başında FM oynamıyor. Gerçek hayatta bazı şeyleri yapmak o kadar kolay değil.

Günümüz futbolundaki takımların tüm takım halinde hücum ve defans yapmaları olgusunu 2000'li yıllarda Fatih Terim ile birlikte çok az yürekli hoca takımlarına empoze etti.

Dünya'yı takip etmediği olgusuna nasıl vardın?

Rakibi analiz etmediği konusunda nasıl bu kadar eminsin?

Engin Baytar'ın Fatih Terim ile tanışma olayında ortaya çıkan liste fotoğrafında keşke isimlerden çok projeksiyondaki maç kasetine baksaydınız. Real Madrid maçı öncesi maç kasetlerini izliyorlar. Ki hazırlık maçı bu.

Yardımcıları ile birlikte maç kasetlerini izlerken sabahladığı söylenen bir hocaya bu kadar kolay bu damga yapıştırılmamalı..

Oyunculara gelince oyuncular yedek kalmayı belki sorun etmeyecektir ama geçen yıldan itibaren medyanın zaten saldırısı tam gaz devam ederken bir de toplam bonservisler 10 milyon olan 3 oyuncuyu oynatmayıp kenarda oturtmak bomba ile yatıp kalkmaktır.

Hakan, Ayhan ve Kazım konusunda da katılmıyorum sana...

boyle bir basligi ne gerek var milleti strese sokmayin sobu bosuna

Geri
Üst Alt