GSC Haber Galatasaray’da Şok Kadro Dışı!

üff duygun başkan hemen şimdi başkan olsa da ..kovsa şunu ya:mad:

yarın bu prandelli yine sahaya kanatsız çıkarırsa takımı bu adamın t.direktör olmadığı iyice kesinleşmiş olacak. bi de 3-5-2 ile çıkıyomuş yine sahaya, herhalde myc rekoru kırılır forumda

İtalyanlar kanat oyuncularını pek sevmezler. Ah Ünal başkan ah italyan sevdan yaktı bizi.

şuan bütün küfürleri ediyorum bay korkak tavuk hocamıza. yazsam olay olcak ama susuyorum . ettiğini bulasın diyorum sana Mr.Chicken

Sneijder'İ sol Bek'te falan görebiliriz, bünyenizi şimdiden böyle birşeye alıştırın

manciniden beteri gelebileceğini hiç tahmin etmezdim ünal aysala laf söyleyince kızıyorsunuz sonra getirdiği adamların yaptıkları işlere bak genel kurul camia ali dürüst faktörleri olmasa terim yerinede 3 sene evvel bu tip rezil bir hocayı getiricekti muhtemelen, sportif olarak tam çuvalladın aysal bravo bir güzellik yapta şu hocanıda kovup öyle kaç bari vatanına

Bir bildigi vardır.

Kimin haddine Prandellinin taktik bilgisini tartısmak ?

Adam Fiorentinayı 4.yaptı arkadas adam pro adam deha. Taktik ustası adam. Bizim gibi taraftar kısmına duser mi boyle br hocayı tartısmak?

adam resmen beni kovun diyor

Olamaz bu ya. Kendisini kovdurmak istiyor. Başka açiklaması yok bunun. En etkili adam eksilten oyuncunu, erciyes karsisinda oynatma. Rahat galibiyet almak haram mi bize , bu ne ya

amacı tazminat bunun, bu saçmalıkların başka bir açıklaması olamaz çünkü

Nedeni ne oldugunu bile bilmiyoruz.

11'e almassın anlarım da Bruma'yı kulübeye oturtmamak ne demek ? Sakat veya hasta heralde eğer değilse hiçbir izahı yok

Bu maçta da kötü bir sonuç olursa bu adam dönmesin buraya allah aşkına.

adam her hafta birini kadro dışı bırakıyor sonraki maçta o adamı 11e direk koyuyor dikkat edin. önce olcan sonra pandev de öyle oldu. yani brumayı fb maçında 11e koyar. ha bu yaptığında mantık varmı? bence yok. yararı varmı? bence yok. adam kafadan çatlak işte

ya gönderin şunu pizzasını yesin şarabını içsin italyasında nereden cıktı başımıza anlamadımki, futbolun f'sinden haberi yok yılmaz vural'ın bile tırnağı olamaz.
yeni başkan'ın ilk işi sepetlemek olacaktır ama o zamana kadar ligden kopmasak bari

Sana güvenmiştik! Yada güvenmek istemiştik!

Şimdi git Prandelli...

Geri
Üst Alt