Galatasaray'da Şubelerde Görev Dağılımı Belli Oldu

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
61746321b1044569bf19234ce1b7c8d2.jpeg

Galatasaray; Şube, tesis ve birimlerde görev dağılımını açıkladı.

Şubeler

Erkek Basketbol: Can Natan

Kadın Basketbol: Mehmet Cibara

Tekerlekli Sandalye Basketbol: Mehmet Cibara, Ece Bora

Kadın Voleybol: Mehmet Cibara, Emir Aral

Erkek Voleybol: Mehmet Cibara, Timur Kuban

Yelken: Bora Bahçetepe, Timur Kuban

Kürek: Bora Bahçetepe

Sutopu: Bora Bahçetepe, Tanur Lara Yılmaz

Yüzme: Bora Bahçetepe, Ece Bora, Tanur Lara Yılmaz

Otizm Yüzme Şubesi: Ece Bora, Tanur Lara Yılmaz

Atletizm: Ece Bora

Judo: Ali Yüce

Binicilik: Metin Öztürk, Ozan Yurtsever

Briç: Ozan Yurtsever

Tenis: Mehmet Cibara

Espor: Ali Yüce

Satranç: Tanur Lara Yılmaz, Ece Bora

Tesisler

Ali Sami Yen Stadı: Bora Bahçetepe

Galatasaray Müzesi: Bora Bahçetepe, Timur Kuban

Hasnun Galip Binası: Metin Öztürk

Galatasaray Adası: Metin Öztürk, Ozan Yurtsever

Kalamış Tesisi: Bora Bahçetepe, Tanur Lara Yılmaz, Timur Kuban, Ece Bora

Küçükçekmece Kürek Tesisi: Bora Bahçetepe, Fatih Demircan

Ergun Gürsoy Yüzme Havuzu: Bora Bahçetepe, Ece Bora, Tanur Lara Yılmaz

Nevzat Özgörkey Binicilik Tesisi: Metin Öztürk, Ozan Yurtsever

Taç Spor Tesisi: Mehmet Cibara

Birimler

Kurumsal İletişim: Ozan Yurtsever, Eray Yazgan

Birlikte 1905: Eray Yazgan, Ece Bora, Tanur Lara Yılmaz, Timur Kuban

Sponsorluklar: Niyazi Yelkencioğlu, Eray Yazgan, Ali Yüce

Taraftar Dernekleri: Bora Bahçetepe

Spor Okulları: Bora Bahçetepe

Spor Akademileri: Niyazi Yelkencioğlu

Son düzenleme:
Judo: Ali Yüce

Baskan bu kadar mı? Herkesin 2-3 görevi varken tek judoyla iş mi yürür?

Dursun: al espor

Kartvizitini görmek isterdim herifin

espor ve satranc spor sayiliyor ha😅

Ali Yüce'ye futbol basketbol voleyboldan biri verilmeliydi. Bir önceki döneminde voleybola bakıyordu. Yetkisi düşürülmüş.

Cibara geçen dönem çok mu başarılıydı da bu kadar şubede fazla yetki verilmiş. Erkek baskette Can Natan duruyor. Hiç beğenmedim. Diğer şubelerde bir yükseliş beklemiyorum. İnş futbolda transferleri becerebilirler.

Ali Yüce'ye futbol basketbol voleyboldan biri verilmeliydi. Bir önceki döneminde voleybola bakıyordu. Yetkisi düşürülmüş.

Cibara geçen dönem çok mu başarılıydı da bu kadar şubede fazla yetki verilmiş. Erkek baskette Can Natan duruyor. Hiç beğenmedim. Diğer şubelerde bir yükseliş beklemiyorum. İnş futbolda transferleri becerebilirler.
Ali Yüce voleybolda görev almak istemediği gibi haber vardı bu liste oluşturma zamanı. Kendisi projelerde falan yetkili olmak istediği söylenmişti dijital vb. gibi. Kerem Övet'in dediğine göre aynı zamanda sponsorlukta da yetkiliymiş. Mağzacılık ve Gayrimenkul AŞ'de olabilir mi ekstra acaba? Açıkçası ben futboldan sorumlu olacağını düşünüyordum.

Ne saçma sapan bir görev anlayışı bu, 1 kişi 8 farklı şubeyle ilgileniyor falan. Şu kafadan bir halt çıkmaz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali Yüce voleybolda görev almak istemediği gibi haber vardı bu liste oluşturma zamanı. Kendisi projelerde falan yetkili olmak istediği söylenmişti dijital vb. gibi. Kerem Övet'in dediğine göre aynı zamanda sponsorlukta da yetkiliymiş. Mağzacılık ve Gayrimenkul AŞ'de olabilir mi ekstra acaba? Açıkçası ben futboldan sorumlu olacağını düşünüyordum.
Voleybolda görev almak istemeyen adamın judoyu hiç istememesi lazım.

Bari dediklerin yerlerde versinler. Zaten yönetim aşırı güçsüz.

Güçsüz derken?
Güçlü mü? Parası olan adam yok, ağzı laf yapan adam yok. Yarışılan branşlarda önceki yönetimlere göre başarılı olan yok (baskette şampiyon olalım demiyorum ama benzer bütçeli bjk ve karşıyakadan kötüyüz mesela)

Güçlü olan tek adam Erden Timur'du onu da yolladılar.

Kadın futbolda başarılıydık. Onu da yazmamışlar kimin ilgileneceğini

Voleybolda görev almak istemeyen adamın judoyu hiç istememesi lazım.

Bari dediklerin yerlerde versinler. Zaten yönetim aşırı güçsüz.
Liste zamanı böyle bir haber vardı. Sponsorlukta görevli olacağının haberini görevlendirmeler belli olduktan sonra Kerem Övet demişti o yüzden o haberin doğru olma ihtimali yüksek. Eğer projelerde görev alacaksa Judo gibi iş gücü voleybol gibi şubelerden daha az süre gerektiren şubelerde görev alması daha mantıklı olabilir proje ve sponsorluk gibi olaylar daha fazla zaman gerektireceği için. Ama bilmediğimiz için bir şeyde diyemeyiz. Bunu herhalde Ekim'de Mali Genel Kurul'da öğrenebiliriz az çok veya belki Divan'da açıklamalarda öğrenebiliriz.

Liste zamanı böyle bir haber vardı. Sponsorlukta görevli olacağının haberini görevlendirmeler belli olduktan sonra Kerem Övet demişti o yüzden o haberin doğru olma ihtimali yüksek. Eğer projelerde görev alacaksa Judo gibi iş gücü voleybol gibi şubelerden daha az süre gerektiren şubelerde görev alması daha mantıklı olabilir proje ve sponsorluk gibi olaylar daha fazla zaman gerektireceği için. Ama bilmediğimiz için bir şeyde diyemeyiz. Bunu herhalde Ekim'de Mali Genel Kurul'da öğrenebiliriz az çok veya belki Divan'da açıklamalarda öğrenebiliriz.
Hiç katılmıyorum. Cibara'nın 30 şubeyle ilgilendiği yerde Ali Yüce de hem voleybolla hem sponsorluklarla ilgilenirdi. Zaten beklentimiz aşırı yüksek değil. Kadın voleybolda 4. olsak başarı sayarım şampiyonluk beklemem.

Hiç katılmıyorum. Cibara'nın 30 şubeyle ilgilendiği yerde Ali Yüce de hem voleybolla hem sponsorluklarla ilgilenirdi. Zaten beklentimiz aşırı yüksek değil. Kadın voleybolda 4. olsak başarı sayarım şampiyonluk beklemem.
Bu sene kadroyu Cibara kurduğu için de olabilir bu seçenek. Sonuçta Cibara'nın kurduğu kadroya Ali Yüce'yi getirmek Ali Yüce'ye de haksızlık olabilirdi.

Güçlü mü? Parası olan adam yok, ağzı laf yapan adam yok. Yarışılan branşlarda önceki yönetimlere göre başarılı olan yok (baskette şampiyon olalım demiyorum ama benzer bütçeli bjk ve karşıyakadan kötüyüz mesela)

Güçlü olan tek adam Erden Timur'du onu da yolladılar.

Kadın futbolda başarılıydık. Onu da yazmamışlar kimin ilgileneceğini
Basketbolda ;1.sorun iyi sponsor 2.sorun iyi coach ve oyuncular.Maalesef uzun zamandır iki maddedende yoksunuz.Sonuc ortada.

Geri
Üst Alt