Galatasaray'da Şubelerde Görev Dağılımı Belli Oldu

Lara Hanım ve Ece Hanım İsviçre çakısı gibi. Tekerlekli sandalyeyle yüzerken otizmlilerle satranç oynayabiliyorlar.

Bora Bahçetepe x11
Ece Bora x8
Tanur Lara Yılmaz x7
Mehmet Cibara x6
Timur Kuban x5
Ozan Yurtsever x5
Metin Öztürk x4
Ali Yüce x3
Eray Yazgan x3
Niyazi Yelkencioğlu x2
Can Natan x1
Emir Aral x1
Fatih Demircan x1

Bizim yönetim kurulumuzda neden Koç Holding çalışanı var?

Yönetim listesini gördükçe sinirim bozuluyor.

Bora Bahçetepe kim yav her derde derman olacakmış gibi her yere yazmışlar

Herkes farkında durumun da Metin Öztürk’ün soktuğu biri işte

Biz de bunlardan Ali Koç’a laf atmalarını falan bekliyoruz bir de, rezillik.
Erden Timur'un ismini unuttuğum 2 arkadaşı/tanıdığı vardı itiraz ettikleri için Dursun'dan küfür yemişlerdi - ET 'de nerdeyse girmiyordu 2022 de işlere o tepkiden dolayı - 1 gün arayla düzeltidli bir şekilde sportife gelmişti (böyle bakınca ilk günden aslında yöneimsel yapı sağlam değildi)

argüman "Metin Öztürk tayfasından çok adam alıyrosun başkan bak dikkat et" muhabbetiydi sanırım.

Erden Timur'un ismini unuttuğum 2 arkadaşı/tanıdığı vardı itiraz ettikleri için Dursun'dan küfür yemişlerdi - ET 'de nerdeyse girmiyordu 2022 de işlere o tepkiden dolayı - 1 gün arayla düzeltidli bir şekilde sportife gelmişti (böyle bakınca ilk günden aslında yöneimsel yapı sağlam değildi)

argüman "Metin Öztürk tayfasından çok adam alıyrosun başkan bak dikkat et" muhabbetiydi sanırım.
Hiç bir işe yaramayıp Dursun’a söz geçirip duran birisi işte.

Çık 2 sene boyunca naptın deseler, hiç bir şey anlatamayacak. Adada tanıdıklarını misafir etsin diye ikinci başkanlık veriyoruz.

Benim anlamadığım niye 1 kişi 5-6 farklı yere bakıyor? Koca liseden 25 tane donanımlı insan evladı çıkmıyor mu?

Galatasaray'da Abdullah Kavukcu ve Fatih Demircan, Sportif A.Ş'ye atandı.

Geri
Üst Alt