GSC Portal Galatasaray’da Sürpriz Ayrılık!

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör

Galatasaray1.jpg

Galatasaray'da sürpriz isim "artık yeter" dedi ve istifa etti.

Haberin Devami GSC Portal'da

alp yalmanın kazacağı bir seçim mi olacak acaba istifa ettiğine göre.

Ali durust devralacak gorevini

abdurrahim albayrak ima etmisti zaten

Önemli bir haber değil bence.

Fenerbahçe'nin nefret ettiği tüm isimler istifa etti , istifaya zorlandı

Lüftü Aribogan 3. Temmuz tapelerin icinde yer edinmis, Galatasaray´da herhangi bir görev almasi bile Yönetim´in ayibi olmustur... Aziz Yildirim´in her pisligini bildigini tahmin ediyorum, tapelerde görüldügü kadari ile bazi olaylarda yardimci dahi olmustur... Hele o Aziz Baskan ile konusurken, Galatasaray baskani dahil, bütün Baskan´lardan "köpekler" diye bahsedilip, kikir kikir gülünmesi... Bunu üc senedir bir ben yaziyorum galiba, istifa etmesi hayirlidir, gec bile kalmistir.

Lüftü Aribogan 3. Temmuz tapelerin icinde yer edinmis, Galatasaray´da herhangi bir görev almasi bile Yönetim´in ayibi olmustur... Aziz Yildirim´in her pisligini bildigini tahmin ediyorum, tapelerde görüldügü kadari ile bazi olaylarda yardimci dahi olmustur... Hele o Aziz Baskan ile konusurken, Galatasaray baskani dahil, bütün Baskan´lardan "köpekler" diye bahsedilip, kikir kikir gülünmesi... Bunu üc senedir bir ben yaziyorum galiba, istifa etmesi hayirlidir, gec bile kalmistir.
O bahsettiğin Lütfü Arıboğan değil Özgener'di yanlış hatırlamıyorsam. Hatta Lütfü bey Fenerbahçelilerin nefret ettiği bir isimdir. Yanlış bilgilendirme yapmayalım.

O bahsettiğin Lütfü Arıboğan değil Özgener'di yanlış hatırlamıyorsam. Hatta Lütfü bey Fenerbahçelilerin nefret ettiği bir isimdir. Yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Bizde yanlis olmaz....

'Köpekler' kim? - Sabah

Orjinal Tapeler eski PC´de kaldi, yoksa hepsini dökerdim simdi ortaya. Birde Emre Belezoglu ile Aziz Yildirim´in konusmasi vardi, Kaan Söylemezgiller´in attigi mesaj ile ilgili. Aziz Emre´ye "Lütfü abin" halledecek diyordu... Yani sahte bir sorusturma acildi...

Aziz Yildirim zaman zaman yem etmesi icin düsmanlar yaritir taraftarlarina, Lüftü´de onlardan biri. Sonra aralari bozuldu tabi, ama zamaninda Aziz Yildirim´a destek olmustur TFF icinde.

Murat Özyer'de gitsin öyle sevineyim.

Geri
Üst Alt