GSC Portal Galatasaray'da Tartışılan İsim İstifa Etti!

Gitsin de bana kalirsa biraz gunah kecisi konumundaydi. Taraftar olan tum olumsuzlari nedensiz ona yukluyordu.

Ha bir ise yaradigini da gormedim ama bu kadar nefretle anilacak bir adam oldugunu da dusunmuyorum.

Yillik ne kadar aliyordu acaba?

Hem adnani hem aysali bitirdi herif sacma sapan transferleriyle

galip caliskan ile calisan komisyoncu serefsiz.

Böyle karaktersiz adamlar yüzünden Galatasaray gırtlağına kadar borca girdi ve burda gelip onu savunanlar var.
Bu arkadaşlar ya şikeci taraftarı veya ergenlikten etrafı toz pembe görüyorlar..

Son düzenleme:
edit: aylık 4.6 imiş oha harbi baya para gidiyor

Son düzenleme:
4,6 x 12 = 55,2 milyon TL senede

Burak ve Selcuk giderse 30 milyon euro kar yaparsin is 82,7 milyon TL kar

Hayriye katılıyorum . Bülent Tülin à hep kızdık ama referans noktası hep medya oldu.medyaya bu haberlerı yaptıran da fatih terimdi.bülent tulun görev adamıydı ve önemli transferlerde katkısı olmuştur avrupa ilişkileri iyidir.her zaman medyada günah keçisi olarak taraftarın önüne atılmıştır. Resmin butuné bakarsanız nasıl taraftarın cahilligine linç edildiğini görürsünüz.

Böyle karaktersiz adamlar yüzünden Galatasaray gırtlağına kadar borca girdi ve burda gelip onu savunanlar var.
Bu arkadaşlar ya şikeci taraftarı veya ergenlikten etrafı toz pembe görüyorlar..
Toz pembe gormek degil de ben somut olarak Bulent Tulun ne yapti bilmiyorum. Bence ise yaramaz bir adam o yuzden ayrilmasi isabet olmus. Ama batirdi soyle etti boyle etti diyorlar ne yapti yani. Daha once de sormustum anlatin ogrenelim diye kimse birsey demiyor. Hain, batirdi denilip duruyor.

Galatasaray tarihinin en büyük şehir efsanelerinden biri olarak anılacak kimse ne iş yaptığını bilmiyor acaba ajan falan mı ?

pm418q.jpg

Hayriye katılıyorum . Bülent Tülin à hep kızdık ama referans noktası hep medya oldu.medyaya bu haberlerı yaptıran da fatih terimdi.bülent tulun görev adamıydı ve önemli transferlerde katkısı olmuştur avrupa ilişkileri iyidir.her zaman medyada günah keçisi olarak taraftarın önüne atılmıştır. Resmin butuné bakarsanız nasıl taraftarın cahilligine linç edildiğini görürsünüz.

enson fani aysalla ilgili haberler çıkmıştı onu da mı terim yaptırdı?
hatırlamanızda fayda var o olayı

Yıllık net maaşın bi önemi yok ki bu adam gayri resmi Galatasaray'ın acaba kaç parasını cebe indirdi?
Sadece bülo değil bu sektördeki tüm menejerler için geçerli bu. İmza parası adı altında alınan paraları unutmadık..

enson fani aysalla ilgili haberler çıkmıştı onu da mı terim yaptırdı?
hatırlamanızda fayda var o olayı

Hocam ben genelleme yamiyirum ünal Aysal in da tulun un da terimin de medyada maşaları var , bu konuda en acemi olan ünal aysaldir mesela ( mesaj olayi)
Ben sadece bülent tulun un günah keçisi ilan edilip bütün ihalenin üzerine yıkılmasına karşıyım. Taraftarımuz malesef çok cahil bir o kadar da ateşli herseye inanıyor.
Tulun mesela transfer fiyaskolari ile mimlendi medyada oysa iddaa edilen birçok transferde payı olmadığını dağa geçenlerde açıkladı adam.

Bütün paralari çaldi gidiyor. O paralarda hakkimiz varsa haram olsun.

istifa etmesi değil, kovulması gerekirdi.

Geri
Üst Alt