Galatasaray’da Teknik Adam Düğümü Çözülüyor

Eger teknik adam dugumu mustafa denizli ile cozulecekse hic cozulmesin daha iyi.

mustafa denizli nedir yahu.

yil olmus 2014 millet hala mustafa denizli diyor.

gitsin ikinci lig, azerbaycan veya iranda takim calistirsin. bizle isi olmasin lutfen.

Yil 2014 olunca sanki Turk futbolu cok ilerledi de Denizli geri kaldi. Yabanci sinirlamasi, kampa cok az bir sure kalmis olmasi gibi faktorleri dusunursen bu kadar tepki vermezsin bence.

Mustafa Denizli'ye niye burun kiviriliyor anlamis degilim.

Adam bence gayet winner bir hoca. Su anda elimizde super alternatifler var da biz mi gormuyoruz?

Fatih Terim gelemeyecegine gore ve yabanci da bulunamadigina gore (Klinsmann demesin kimse, daha kulup takimi calistirmamis bir hoca bildigim kadariyla, yani bildigin buyuk bir kumar olur bu onemli yilda) ilk gidilecek adres Mustafa Denizli'dir.

En azindan camiayi ve kulubu gayet iyi biliyor. Bu senemizi idare etmesi icin en iyi tercih bu yabanci kisitlamasi varken.

Yil 2014 olunca sanki Turk futbolu cok ilerledi de Denizli geri kaldi. Yabanci sinirlamasi, kampa cok az bir sure kalmis olmasi gibi faktorleri dusunursen bu kadar tepki vermezsin bence.

Galatasarayin gelecegini dusundugum icin denizli gibi gereksiz birinin gelmesini istemiyorum. amacim sacma sapan gunu kurtarmak yada dorduncu yildiz hastaligi degil.

Galatasarayin gelecegini dusundugum icin denizli gibi gereksiz birinin gelmesini istemiyorum. amacim sacma sapan gunu kurtarmak yada dorduncu yildiz hastaligi degil.

Denizli gelince Galatasaray'in gelecegi kararacak sanki.

Adam bence gayet winner bir hoca. Su anda elimizde super alternatifler var da biz mi gormuyoruz?

Fatih Terim gelemeyecegine gore ve yabanci da bulunamadigina gore (Klinsmann demesin kimse, daha kulup takimi calistirmamis bir hoca bildigim kadariyla, yani bildigin buyuk bir kumar olur bu onemli yilda) ilk gidilecek adres Mustafa Denizli'dir.

En azindan camiayi ve kulubu gayet iyi biliyor. Bu senemizi idare etmesi icin en iyi tercih bu yabanci kisitlamasi varken.

benim anlamadigim niye habire bu seneyi idare ediyoruz.

boyle diye diye habire biri degisiyor. istikrar diye bir sey kalmiyor.

sonrada keske bizimde avrupa takimlari gibi uzun vadeli hocamiz ve projelerimiz olsa diyoruz. simeonemiz kloppumuz olsa deyip agzimizin suyu akiyor.

tuchel veya o mantikta biri soylendigi zamanda ama dorduncu yildiz, turkiyeyi tanimiyor veya onumuzdeki sene ama cok onemli gibi sacma seyler soyleniyor ve bahaneler uretiliyor.

dorduncu yildizin hic bir ekstra onemi yok. yani 12inci veya 17inci yildiz ne kadar onemliyse bu onumuzdeki sampiyonlukta o kadar onemli. daha fazla degil.

simdiye kadar taniyan hoca getirdik ne oldu. bizim 19 $ikecilerin 19 sampiyonluklari var.

artik Galatasarayin bir seyleri kokten degistirmesi lazim. genc bir hocayla baslayarak (tuchel tarzi), sabrederek, alt yapiyi degistirerek, profesyonelligi getirerek, vs.

bunuda unal aysalin yapacagina ve boyle bir vizyonu olduguna inaniyorum. en azindan inanmak istiyorum ama etrafindaki akil veren insanlardan emin degilim.

Denizli gelince Galatasaray'in gelecegi kararacak sanki.

bence kararacak.

denizli 25 sene onceki denizli degil.

adamin 25 sene onceki hirsi azmi yok dogal olarak. gelmis 65 yasina. habire saglik sorunlariyla bogusuyor. ikinci lig, azerbaycan, iran takimlari calistiriyor ve siz bu adami Galatasaraya layik goruyorsunuz.

sasiriyorum.

bu arada @Emre Pala arkadasimiz baska konuda olayi muthis yorumlamis. bunun uzerine baska birsey yazmama gerek yok:

"Turkiye'de 3 buyuklerin basinda toplam 7 sezonda 3 sampiyonluk, Galatasaray'in basinda ise 4 sezonda sadece 1 sampiyonluk aldigi, kariyerinin son 10 yilinin 7'sini Iran, Azerbaycan gibi futbol copluklerinde, 1'ini de PTT liginde gecirdigi halde kurtarici olarak gorulen, sanki gelirse sampiyonluk garantiymis algisi yaratilan, son 25 yilda kendisini hic gelistirmemis olan, maalesef Galatasaray'in teknik direktor adayidir."

sonrada keske bizimde avrupa takimlari gibi uzun vadeli hocamiz ve projelerimiz olsa diyoruz. simeonemiz kloppumuz olsa deyip agzimizin suyu akiyor.

tuchel veya o mantikta biri soylendigi zamanda ama dorduncu yildiz, turkiyeyi tanimiyor veya onumuzdeki sene ama cok onemli gibi sacma seyler soyleniyor ve bahaneler uretiliyor.

dorduncu yildizin hic bir ekstra onemi yok. yani 12inci veya 17inci yildiz ne kadar onemliyse bu onumuzdeki sampiyonlukta o kadar onemli. daha fazla degil.

simdiye kadar taniyan hoca getirdik ne oldu. bizim 19 $ikecilerin 19 sampiyonluklari var.

artik Galatasarayin bir seyleri kokten degistirmesi lazim. genc bir hocayla baslayarak (tuchel tarzi), sabrederek, alt yapiyi degistirerek, profesyonelligi getirerek, vs.

bunuda unal aysalin yapacagina ve boyle bir vizyonu olduguna inaniyorum. en azindan inanmak istiyorum ama etrafindaki akil veren insanlardan emin degilim.

4. yildiz ya da her yil sampiyonluk degil sadece onemli olan. Ilk ikide bitirip her yil sampiyonlar ligine gitmek de onemli.

Tuchel'i forumun cogunlugu tanimamasina ragmen istiyordu zaten, ama o dosya kapandi.

Ilk otuz dakika gol gelmezse homurdanan, 60. dakika berabere gecince kendi oyuncusunu isliklamaya baslayan taraftarin oldugu yerde sabir, altyapi gibi isler antrenor tercihiyle cozulmez zaten.

4. yildiz ya da her yil sampiyonluk degil sadece onemli olan. Ilk ikide bitirip her yil sampiyonlar ligine gitmek de onemli.

Tuchel'i forumun cogunlugu tanimamasina ragmen istiyordu zaten, ama o dosya kapandi.

Ilk otuz dakika gol gelmezse homurdanan, 60. dakika berabere gecince kendi oyuncusunu isliklamaya baslayan taraftarin oldugu yerde sabir, altyapi gibi isler antrenor tercihiyle cozulmez zaten.

zaten sen ben gelsek ilk ikide bitiricez ligi. oyle yada boyle. yani denizli gereksizine gerek yok. maksat olayi kokten degistirmek.

bu arada bunun icinde bu is yonetimin dogru hocayi secmesiyle ve ne olursa olsun arkasinda durmayla degisir, simdi yaptigimiz gibi sacmaliklarla degil.

bu arada yukarida bir arkadasin mesajindan alinti yaptim. denizli sacmaligini cok guzel ozetlemis. okumani tavsiye ederim.

Kaldı ki Denizli kendine hep bir dönem ara verdikten sonra ciddi iş kabul ediyor. Kendisi çok dinlendi diyebiliriz.

mustafa denizli nedir kimdir ya allahın mustafasıyla ne işimiz var??

ulan mancini niye gittin ya

28 yıllık teknik direktör kariyerinde 8 sezon büyük takım, 20 sezon kücük takım calıstırmıs.

Süper Ligi en iyi tanıyan hoca oldugu aşikar ama....bilemiyorum,

Denizli gelirse muhakkak cok sağlam bir yardımcı bulmalı, yani genc, basarıya ac ve cok iyi rakip analizi yapabilecek bir hoca.

ekle kardes istiyorsan. ozgursun o konuda. senin en dogal hakkin forumda.

ama dogrulugunu sende biliyorsun.

ya biz ya $ikeciler sampiyon oluyor bu ligde. 6-7 senede birde kucuk $ikeciler. bu boylr gelir gider.

sen okeysen $ikecilerle ayni sampiyonluk sayisi olmasindan boyle devam edelim. ben artik koklu degisiklik isteyenlerdenim.

Mustafa Denizli'ye normalde hayır demem de Beşiktaş'ı şampiyon yaptıktan sonra bile dinlenmek istiyorum diye bırakmayı çalışmıştı. Sorun 3 kulvarda da başarı hedefleyen bir takımda ne kadar sağlıklı , azimli ve dinç olacağı.

Fenerbahçe'ye gitti , hedef koydu o takımı şampiyon yapan ilk yerli olacağım diye başardı ama ikinci sene yok , Beşiktaş'a gitti , üç büyükleri şampiyon yapan tek adam hedefini koydu başardı ama ikinci sene yok. Bizde de başarılı bir başlangıcı vardı ama devamı yoktu.

Yani eğer Mustafa Denizli , ben Galatasaray'da kariyerime başladım , yeri ayrı , kendimi bu camiaya hem ligde hem de Avrupa'da kanıtlayacağım diye hedef koyarsa gittiği takımlarda olduğu gibi bana göre bu sene başarılı olacaktır. Ancak bu gerçekleşirse yine Fatih Terim'le olan döngüye girmek muhtemel , göndermek isteyeceksin, gönderemeyeceksin sonra fırsat bulunca göndereceksin ya geç olacak ya da gelen adam Mustafa Denizli'nin yerleştirdiği bazı sorunlarla uğraşacağım diye bir seneyi daha kaybettirecek.

Sonuç olarak sadece kısa vadede bir senelik başarı bekliyorsak Mustafa Denizli ismi doğru ve eğer hiç sağlık sorunu olmazsa ilk sene Avrupa'da da başarılı olacağını düşünüyorum ancak gelecek için yanlış bir karar olur ama yine de Ünal Aysal iki sene sonra bırakacağını açıkladığı için bu iki seneyi başarılı geçirmek zorunda bu bakımdan yine doğru. Mesela Tuchel gelmiş olsa iki senede başarılı ya da değil bir sistem oturtacaktı ama mesela Ali Dürüst gelecekti ve ilk işi Tuchel'i kovup Fatih Terim'i yalvar yakar getirmeyi çalışmak olacaktı. Bu sebeple doğru bir yabancı olmuyorsa Mustafa Denizli mantıklı bir seçenek.

Kisa vadede en dogru secim denizli'dir.

Ondan baskasi bizi bu sene sampiyon yapamaz.

Cok zaman kaybettik. Yabanci gelecek, ligi ve takimi taniyacak, ölme essegim ölme.

Mustafa Denizli ile Tuchelden sonra anlaşıldığını düşünüyorum. Mehmet demirkolun bir yazısını okudum. Mustafa Denizli sadece çift yönlü bir orta saha oyuncusuyla mevcut kadroyu şampiyon yapabileceğini söylüyordu. Tabi Demirkol normal şartları söylüyor. italyada tarih boyunca dönen şikenin toplamı bu sene süper ligde dönecek.

demek ki yine kanser olcaz bu sezon... kanat lazim iken orta saha oyuncusu istemek...

Fatih Terim'in gitmesi için elinden geleni yapan hainlerin Allah belasını versin. Hoca gitmese güle oynaya takılıyorduk şu an..

Ben Tuchel'in gelmesini istiyordum genc ve azimli biri oldugu icin. Ama olmadi. Simdi baska kim var? Ve oyle birini arastirmak ve bulmak icin zaman mi kaldi?

Kamp baslayacak neredeyse. Hikmet Karaman mi, Tolunay Kafkas mi, Ertugrul mu, Okan Buruk mu, Hamza mi, Abdullah Avci mi gelsin?

Cabuk sıkılan bir Hoca. Cünkü kafasına göre hareket eder, kural falan tanımaz. Denizli'nin gittiği takımlarda tutunamasının temel nedini budur. Tıpkı Terim gibi Denizli'de Ünal Aysal ve ekibini takmayacaktır. Futbolun patronu benim, bana kimse karışamaz felsefesi ile hareket eder.

Geri
Üst Alt