GSC Portal Galatasaray'da Tolgay Arslan Bombası

Bu Tolga'yi net izlemedim defansif oyuncumu ve agresif mi?

Devre arasi ucuza alabiliriz. İlerde Yabanci forveti daha rahat oynatiriz.

Ön libero. fena değil_ Çok iyide değil ama genc sayılır. pek agresif sayılmaz ama disiplinli ve kademe oyuncusu. Top Kapmasını az çok becere biliyor ama bir melo kadar değil yani

Ön libero. fena değil_ Çok iyide değil ama genc sayılır. pek agresif sayılmaz ama disiplinli ve kademe oyuncusu. Top Kapmasını az çok becere biliyor ama bir melo kadar değil yani

Agrasif olmayan ön liberonun burda ( leş liginde) işi yok. Başka mevki olsa neyse ama orta saha savaşan oyunculardan kurulmalı

Es esden huseyini alalım o zaman. Ciddiyim önerimde . Ondan daha savaşcı türk ön libero yokdur.

Hem savaşçı hemde teknik olacak. Örneğin inler, melo gibi. Mesela ozan tufanda ışık var olabilir, hüseyini hiç izlemedim aklıma gelmedi şimdi ama aytaç var orada takip edilebilir

Edit hurriyet olmasın o :-)

Hem savaşçı hemde teknik olacak. Örneğin inler, melo gibi. Mesela ozan tufanda ışık var olabilir, hüseyini hiç izlemedim aklıma gelmedi şimdi ama aytaç var orada takip edilebilir

Huseyinde teknik yok pek. Hucuma katkısı sıfır ama muthiş savaşıyor . Suat kaya vardı bizde jesela. Aynısı az çok. Teknikde olsun dersen pahalıya kacar ki saydığın isimler pahalı olur baya

Sezon sonu sözleşmesi bitiyor en fazla 1-2 milyon euro verilir.

Tolgay fark yaratır bizim orta sahada. Bundesliga da küme düşen Olcayın "star" olduğu bir ligde Tolgay da çatır çatır oynar.

Bence kaçırmamak lazım. Bundesliga da düzenli oynayan her topçu bizim ligde fark yaratır.

I am the one who knocks!

Kötü hamburgta bile oynayamıyor. Bu ligde iş yapar ama önemli olan ŞLiginde yapması yoksa bu ligde iş yapamayan 3.bundesligaya gitsin.

Kesinlikle dogru bir tercih olur, hatta yaninda iyi bir CVM olursa daha iyi olur diye dusunuyorum. Bence Melo brezilya'ya gonderip Nigel De Jong'u almamiz lazim. Bu iki isimin kontrati 30.06.2015'de bitiyor

Geri
Üst Alt