Galatasaray'da transfer atağı

Cevap: Galatasaray'da transfer atağı

Hernandez gibi adamları beğenmezler,sonra Gökhan Zan geldi mi yazıklar olsun diye bağırıp çağırır bunlar! Gerçekci olun biraz! 8. Sınıf kalite bir ligte 5. olduk ve UEFA'da oynayacağız.. Ne bekliyorsunuz? Kimleri istiyorsunuz? Şu transfer taraftarlığınıda bırakın isterseniz!!

sakin sakin sakin.

tamam özür dilerim. hakılsın yüksek beklentilerden sonra böyle oyuncular can sıkıyor.

özür dilenecek birşey yok...ama böyle oyuncuların da takıma katkı sağlayabileceğini,herşeyin marka olmadığını görmek lazım...eminim ki bu adam gelse,ribery kadar yararlı olur takıma!

Getafe 'den futbolcu alınacaksa Esteban Granero alınsın. Müthiş bir kanat oyuncusu. Çalım atamadığı kimse yok ve 22 yaşında. Real Madrid maçında hayran kalmıştım ama büyük takımların transfer listesindeymiş galiba.

İstatistiklere bakarap yorum yapmaya devam gençler. Birazcık La Liga'yı takip etseniz şu Pablo Hernandez'in ne kadar kaliteli bir topçu olduğunu görürsünüz.

C.Ronaldo da ilk yıllarında gol yollarında çok sıkıntı çekti, hatta "bu çocuk niye kaleye şut çekmiyor hiç" diye kızarlardı İngiltere'de, çok net hatırlıyorum. Ama tabi sizin için her şey istatistik olduğu için Ronaldo'yu da istemezdiniz o dönem...

P. Hernendez Türkiye'ye gelmez zaten, gider Sevilla'ya, Villarreal'e, A. Madrid'e en kötü...

hernandez gerçekten iyi bir oyuncu kimsenin şüphesi olmasın ama 4-3-3 sisteminde genelde iler üçlünün kanatlarındaki oyunculardan biri forvet özellikleri gösteren diğeri daha çok orta saha özellikleri gösteren bir oyuncu oluyor. mesela henry-messi, malouda-anelka, riera-kuyt gibi. o yüzden ben ileri üçlünün sağ kanadına ben orta saha özellikleri gösteren bir oyuncudan çok forvet özellikleri gösteren, yeri geldi mi skorer olabilen bir oyuncuyu tercih ederim (anelka ve henry gibi). bizde baros ve gelecek forvetle birlikte ya arda'nın ya da kewell'ın (arda orta sahaya çekilirse) oynayacağı düşünülürse ben gerekirse ileri üçlünün her bölgesinde oynayabilecek her an skora direk katkı sağlayabilecek çok yönlü gerçek bir winger-forward tercih ederim sağ açıktan bozma bir winger-forward yerine ...

istatistiklere bakarap yorum yapmaya devam gençler. Birazcık la liga'yı takip etseniz şu pablo hernandez'in ne kadar kaliteli bir topçu olduğunu görürsünüz.

C.ronaldo da ilk yıllarında gol yollarında çok sıkıntı çekti, hatta "bu çocuk niye kaleye şut çekmiyor hiç" diye kızarlardı ingiltere'de, çok net hatırlıyorum. Ama tabi sizin için her şey istatistik olduğu için ronaldo'yu da istemezdiniz o dönem...

P. Hernendez türkiye'ye gelmez zaten, gider sevilla'ya, villarreal'e, a. Madrid'e en kötü...

:005::005::005::005::005::005:

hernandez gerçekten iyi bir oyuncu kimsenin şüphesi olmasın ama 4-3-3 sisteminde genelde iler üçlünün kanatlarındaki oyunculardan biri forvet özellikleri gösteren diğeri daha çok orta saha özellikleri gösteren bir oyuncu oluyor. mesela henry-messi, malouda-anelka, riera-kuyt gibi. o yüzden ben ileri üçlünün sağ kanadına ben orta saha özellikleri gösteren bir oyuncudan çok forvet özellikleri gösteren, yeri geldi mi skorer olabilen bir oyuncuyu tercih ederim (anelka ve henry gibi). bizde baros ve gelecek forvetle birlikte ya arda'nın ya da kewell'ın (arda orta sahaya çekilirse) oynayacağı düşünülürse ben gerekirse ileri üçlünün her bölgesinde oynayabilecek her an skora direk katkı sağlayabilecek çok yönlü gerçek bir winger-forward tercih ederim sağ açıktan bozma bir winger-forward yerine ...

Pablo daha çok orta 3'lüye düşünülüyor olabilir. Sakatlanan İniesta 'nın yerine milli takıma alınmıştı. Arda ileri 3'lüde Pablo ortadaki 3'lüde oynayabilir.

Pablo'nun orta 3lüde oynama ihtimali yok,adam doğuştan sağ kanat.Yıllardır da orada oynuyor. :o

4-2-3-1 taktiğinin üçlüsünün sağında harikaydı.Gerçekten iyi oyuncu.

Ya bence GOVOU COK IYI BIR ADAM? SON ZAMAN DA T. DIREKTORLE anlasamadi,ama son haftalarda oynadi ve LYONu o kurtardi s.ligine gitmeye.

Cok pahali da degil cok iyi olur sag acik mevkiginde inalinir

Govou tabiki iyi futbolcu ancak Babel,Govou,Quaresma,Deco gibi isimler ortada dolaşıyor bikaç sene önce bunlar gelecek desen gülerdi insanlar ama Baroş ve Kewell gibi isimler gelince artık taraftarda şaşırmıyor bu isimlere pek

Pablo Hernandez ve Govou

Transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'ın hedefi, İspanya'nın Valencia Kulübü'nde oynayan forvet oyuncusu Pablo Hernandez ve Fransız ekip Olimpik Lyon'un yıldızlarından Sidney Govou'yu kadrosuna katmak.

Sarı-kırmızılı kulüp Servet Çetin'in Marsilya'ya transferindeki belirsizliğin sürmesi nedeniyle önceliği forvet arayışına verdi. Teknik direktör Frank Rijkaard'ın öncelikle istediği Liverpool'un Hollandalı yıldızı Babel'in transferinin zora girmesi sonrasında Sarı-kırmızılılar, Pablo Hernandez ve Sidney Govou ikilisinden birini renklerine kazandırmayı planlıyorlar.

Galatasaray Kulübü'nün, mali kriz yaşayan Valencia'nın 24 yaşındaki Hernandez için istediği 7 milyon Euro'luk rakamı, 4-5 milyon Euro'ya düşürerek transferi gerçekleştirmek üzere çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

29 yaşındaki Govou ise, Lyon'da geçen sezon sürekli forma bulamadığı için kulübünden ayrılmak istiyor.

39 kez Fransa Milli Takımı forması giyen Govou'nun, Sarı-kırmızılı takımın teklifine olumlu baktığı öğrenildi.

Öte yandan Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, en kısa sürede bu iki futbolcudan birinin transferini gerçekleştirerek, takımlarının Hollanda kampına yetiştirmeyi planladığını ifade etti.

KADİR ÇETİNÇALI - İSTANBUL / DHA

Govou o kadar önemli değilde Pablo Hernandez kesinlikle alınmalı hem genç hem de yetenekli.Mestella'da 2-2 biten Valencia-Barcelona maçında ilk kez izleme fırsatı bulmuştum gol de atmıştı gerçekten yetenekli bir oyuncu

pablo_hernandez.jpg

n_pablo_h_pablo_hernandez_dominguez-101.jpg

n_pablo_h_pablo_hernandez_dominguez-

13156.jpg

Pablo Hernandez'in bonservisi 7 milyon euro ise hiç düşünmeden verilebilir. Biliyorum çok yüksek bir ücret ama Hernadez'i bir sefer izlemedim ispanya ligi'nde bi çok Valencia maçı izledim oynadığı her maçta onun ne kadar iyi bi sağ kanat oyuncusu olduğunu gördüm. 4-3-3 oynanacaksa RWF de oynayabilir. Kesinlikle çok iyi oyuncu kalitesi tartışılmaz.

----------------------------Leo Franco-------------------------------

---Ugur Ucar-----John Mensah----------Gökhan Zan------Hakan Balta---

----Harry Kewell-------------Mehmet Topal-------------Volkan Sen-------

-----------------------------Arda Turan----------------------------------

------------------------Sidney Govou----Milan Baros-----------------------

Bi kac tane sart var;

- Leo Franco'nun numarasi 25 veya 26 degil, 1 olacak.

- Gökhan Zan bu sezon sakatlik yasamayacak.

- Arda Turan kaptan olup, 10 numarada oyayacak.

- Sidney Govou ile Milan Baros anlasacak :p

- Volkan Sen bu sezon parlayip, Manchester United'a gidecek.

Hadi bakalim, 'impossible is nothing' :p

----------------------------Leo Franco-------------------------------

---Ugur Ucar-----John Mensah----------Gökhan Zan------Hakan Balta---

----Harry Kewell-------------Mehmet Topal-------------Volkan Sen-------

-----------------------------Arda Turan----------------------------------

------------------------Sidney Govou----Milan Baros-----------------------

Bi kac tane sart var;

- Leo Franco'nun numarasi 25 veya 26 degil, 1 olacak.

- Gökhan Zan bu sezon sakatlik yasamayacak.

- Arda Turan kaptan olup, 10 numarada oyayacak.

- Sidney Govou ile Milan Baros anlasacak :p

- Volkan Sen bu sezon parlayip, Manchester United'a gidecek.

Hadi bakalim, 'impossible is nothing' :p

+ kewell kendini aşacak ve hiç kendisine uygun olmayan bir mevkide harikalar yaratarak rakip oyunculara geçit vermeyecek :)

Geri
Üst Alt