Galatasaray'da transfer atağı

Cevap: Galatasaray'da transfer atağı

Bu ataklarda sonlanmadı bir türlü..!

Cevap: Galatasaray forvet arıyor

Forvetden kasıt ileri 3'lünün kanatına adam aranıyor,yani bu pivot santrafor degil ;)

Biz niye forvet ariyoruz? 4 - 3 - 3 oynarsak Baros yeterli. Sadece sag açik lazim.

X - - Arda

- Baros

Karan gitti.Nondada gidici gibi geldi bana..Forvet şart..Sürekli tek forvete baglamayın zamanı gelince 2'li gerekirse 3'lü forvet oynayacaz..

Karan gitti.Nondada gidici gibi geldi bana..Forvet şart..Sürekli tek forvete baglamayın zamanı gelince 2'li gerekirse 3'lü forvet oynayacaz..

aynen öle ayrıca nonda zaten rejkaard ın hızlı oyun anlayışının çok gerisinde ağır bir adam...

o yüzden kadroda 3 forvet olması lazım...

unutmayın ki geçen sene 4 stoperin hepsi ya sakat ya cezalı durumda oldular, baros futbol oynadığını unutup elle kolla oynamak istedi kart cezalısı olduğunda kaleye şut adan adamımız olamadı...

ikiside heyecanlandırmadı beni. bunlar gelicekse ümit karan niye gitti

Bu ikiside önemli katkı yapabilecek futbolcular;)Şahsen ben isterim yani:)

Buyrun uA'da Bilgiyi veren renkdaş;),Dogrumu yalanmı görecez:)

Ömer ZOR' Alıntı:
arkadaşlar transfer geliyor

Ömer ZOR' Alıntı:
perşembe günü türkiyede olucakmış ama kim olduğunu bilmiyorum yönetimden öğrendik

arkadaşlar sallamıyorum ben bu bahsettiğiniz medya mensuplarından değilim ama medya mensubuyum ve yönetimden öğrendim fakat ismini açıklamadılar hatta 2 futbolcu ve hollandalı olup olmadıklarını sorduk çelişkili konuştular yüksek ihtimal hollandalaılar benden bukadar

ben duydumu söledim yalan sölicek değilim kardeş herkez gibi bende transfer haberi transferler görmek istiyorum benim sizinle paylaşmam yanlıştı zaten dünki beşiktaş lugano haberini tüm tvlerde ilk biz verdik kaynaklarımız sağlam kafadan atarak yazmıyoruz bunları ama neyse suç bende paylaştım

Biz niye forvet ariyoruz? 4 - 3 - 3 oynarsak Baros yeterli. Sadece sag açik lazim.

X - - Arda

- Baros

Serkan Çalık orada parlayabilirdi belki ama koca bir sezonu belki Serkan Çalık parla umuduyla geçiremeyiz.

Gel Babel, bak arkadaşlara mahcup olacağım gelmezsen...

Hem daha Turkspor.net 'e kapak takacağız. Gelirken rögar kapağı da getir. :);)

Bu takıma forvet şart..Sürekli tek forvet oynayacaz sdiye birsey yok..Nondada gidici gibi,Karan zaten gitti..Eee zamanı gelince nasıl 3'lü forvet oynayacaz..Yerli veya yabancı iyi forvet şart..Baros sakatlanırsa ne olacak;)

Bu takıma forvet şart..Sürekli tek forvet oynayacaz sdiye birsey yok..Nondada gidici gibi,Karan zaten gitti..Eee zamanı gelince nasıl 3'lü forvet oynayacaz..Yerli veya yabancı iyi forvet şart..Baros sakatlanırsa ne olacak;)

Forvet lazım ama para da lazım.

Serkan Çalık orada parlayabilirdi belki ama koca bir sezonu belki Serkan Çalık parla umuduyla geçiremeyiz.

Gel Babel, bak arkadaşlara mahcup olacağım gelmezsen...

Hem daha Turkspor.net 'e kapak takacağız. Gelirken rögar kapağı da getir. :);)

Serkan o bölgede parlıyacakmıydı :D:D:D:D:D:D:D Serkana üflesen yere düşer,o adamdan en fazla 2.lig topçusu olur,birde sakatlık geçirdi,artık bizim işimize yaramaz...

Babel tabikide gelince kapağını getirecek:p:p

Geri
Üst Alt