Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

Cevap: Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

Defans kesinlikle alinmali. Forvet olsada olur olmasada.

Evet ua dan alinti yapmis.Bence bir transfer gerceklesti ama kim oldugunu kestirmek guc.

büyük ihtimal yabancı bir stoper gelir

9 Numara Keitadan alınmıştı....

Keita ilk transfer oldugunda 9 numara verilmiş daha sonra onu hakan şükür gibi taşıyabilecek bir Forvete ayrıldıgı için Keita 11 numarayı almıştı....

elano'yla beraber mi giyecek 9 numarayı ?

https://gsbasket.org/forum/viewtopic.php?f=7&t=7347&start=180

konuyla alakasız ama :p

İngiltere’ye değinmişken şunu da söyleyelim. İngiltere’de oyundan keyif alındığı için futbol skora endeksli değildir. Türkiye’de ise çok iyi oynasanız bile istenilen skor elde edilmediği zaman eleştirilirsiniz. Bu konuyla ilgili neler söyleyecek?

İngiltere ile Türkiye’yi karşılaştırdığınızda belirli farklar olabilir ama Türkiye ile Brezilya bu konuda hemen hemen aynı. Ben de bir Brezilyalı olduğum için bu tip eleştirilere alışığım. Zaten birilerinin sizi eleştirmesi futbolun içinde olan bir şey. O yüzden bu tip eleştirilere alışığım. Skora endeksli fanatik taraftarlara ve sizden beklentilerin devamlı yüksek olmasına Brezilyalı olduğum için alışkınım. Buradaki taraftarların futbol mantelitesi ile Brezilya’daki taraftarların aynı.

inşallah elanocum:o

Defansa olabilir zira defansda sıkıntılarımız var.Yabancı kontenjanından şayet nonda giderse forvete transfer ederiz ancak defans içinde trasnfer gerekmekde bence.Servet ve zan ikilisi ciddi sıkıntılar yaşıyorlar.Bence servete uyacak bir stoper olamayacak zan.Umarım ben yanılırım..

Daha Elano sıcacıkken ve Üstünel buradayken bir şey açıklanmaz. Öte yandan eğer bir forvet alınacaksa defalarca söylediğim gibi genç ve geleceğe yönelik bir oyuncu olacağını, Elano ve Keita gibi isimlerin yanında sönük olacağını düşünüyorum. Bu benim tahminim tabii. Elano ile bu yıl sevinmemiz tavan yapmıştır. Bundan sonra (bu transfer dönemi için) gelecek isimler Elano ve Keita'yı ün olarak aşmaz, bizi onlar kadar çıldırtmaz diye düşünüyorum.

bende öyle tahmin ediyorum ya ama çok çıldırtcak transferler olmasada nonda yerine iyi bir yedek ve çok yönlü bir defans beni elano gibi olmasada sevindirir ve kafamda soru işareti bırakmaz kadro ile ilgili... ayrıca seneyede transfer yapmayız ve artık iyice oturan taktik ve kadro ile gerçekten avrupada bile favorilerin arasına girebiliriz...

Yabancı bi forvet'i bitirmişiz ama açıklamıyorlar ;) elano etkisinin bitmesini bekliyorlar sanırım :cool:

yorumfutbol neymiş ya :D ilk defa duydum sitede adam gibi haber de yok pato evlenmiş coleun eşi felan :D

ikiside defans olsa keşke biri sağ açık biri stoper

Yalniz bu sitede 9 numara Nisteloy'a ayrildi diyolar ama 9 numara Elano'nun hberin kolpa ve reklam amacli oldugu burdan belli ama buyu konusmayayim 007 Haldun:cool:

Gerçi bende istemem kolpa olmasını dilerim. Hem sakat ,hemde yaş olarak futbolu bırakmaya başlayacak neredeyse.İnşallah genç biri gelir.

bence önceliğimiz stoper olmalı sonucta yeri geldiğinde keita'yı bile forvet oynatabiliriz. bence forvet sart değil

Geri
Üst Alt