Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

Cevap: Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

nonda gitsin ama gönlüm ondan yana...Hadi Nonda çabala afrika aslanım..

Nonda'nın artık takımda kalması çok zor!

Üzülüyorum ya.Nonda hala bana göre müthiş bir oyuncu.Kötü de oynasa maç içerisinde 1-2 hareket yapıyor bayılıyorum.Bambaşka bir forvet oyuncusu.Lig de onun stilinde oyuncu yok.Keitaya golü attırdı işte bunları çok iyi yapıyor pas alışverişini ama bazen de çok kötü yinede iyi bir yedek olduğunu düşünüyorum.

Üzülüyorum ya.Nonda hala bana göre müthiş bir oyuncu.Kötü de oynasa maç içerisinde 1-2 hareket yapıyor bayılıyorum.Bambaşka bir forvet oyuncusu.Lig de onun stilinde oyuncu yok.Keitaya golü attırdı işte bunları çok iyi yapıyor pas alışverişini ama bazen de çok kötü yinede iyi bir yedek olduğunu düşünüyorum.

Aynen katılıyorum. Ayrıca ben çocukluğumdan beri Nonda'ya hayrandım.

Eskiden hep hayal kurardım Nonda, Kewell , RVN Galatasaraya gelse diye 2si bizde :)

(RVN için duyumun filan yok yanlış anlaşılmasın)

Hayir, Ugur Sabriye bin basar.

Ugur neden oynatilmiyor ben bilmiyorum.

Rijkaard : "ben hazir olan oyunculari oynaticagim, gencler olsun as oyuncular olsun farketmez"

geçen günlerde uğur u gördüm. Neden oynamıyorsun diye kendisine sordum. Sakatlığını tamamen atlatmış çok şükür. Ancak şu anda 90 dk çıkaracak kondisyonda değilmiş ve bacağının çok az daha güçlenmeye ihtiyacı varmış. Buda en fazla 3-4 hafta sürer dedi. Rijkaard zaten kendi demiş hazır olan oyuncuları oynatcam diye :) Uğur için yüzdük kuyruğuna geldik az daha sabır lazım. Benim asıl merak ettiğim adam Serkan Çalık ne oldu ona ya bi bilgisi olan varmı ???

eger defans transferi gerçekleşirse harika olur suan için forvetten çok bir defans oyuncusuna ihtiyaç var bu takımda

renkdaşlar.yalanmı gerçekmi bilmiyorum ama bir forvetle anlaşmışız.çok emin konuşuyolar.aman bu hafta açıklamasınlar ya.ezikler vururlar kendilerini:):):)

01 Ağustos 2009 Cumartesi

Hayırlı Olsun..

Forvet transferimiz gerçekleşti. Tez zamanda isim açıklanır.

İsim konusunda açıklama yapamıyoruz, çünkü bizlere güvenip bazı şeyleri açıklayan kaynaklarımıza bizde güvenerek birşey diyemiyoruz.

Keita transferinde olduğu gibi bu transferde resmi sitede yayınlamadan bir kaç saat evel sitemizde yayınlanır ismiyle birlikte..

Hayırlı uğurlu olsun..

Artık Nonda'ya yol göründü..

https://fossacimbom.blogspot.com/

valla böyle birşey var bir de.

benm takip ettiğim ve güvendiğim bir site değil pek ama keita ve elano transferlerini bilmişlerdi, takdir sizin.

geçen günlerde uğur u gördüm. Neden oynamıyorsun diye kendisine sordum. Sakatlığını tamamen atlatmış çok şükür. Ancak şu anda 90 dk çıkaracak kondisyonda değilmiş ve bacağının çok az daha güçlenmeye ihtiyacı varmış. Buda en fazla 3-4 hafta sürer dedi. Rijkaard zaten kendi demiş hazır olan oyuncuları oynatcam diye :) Uğur için yüzdük kuyruğuna geldik az daha sabır lazım. Benim asıl merak ettiğim adam Serkan Çalık ne oldu ona ya bi bilgisi olan varmı ???

renktaş eğer doğruysa bu cidden içimi ferahlattın...

Napıyor bunlar ya? :)

3 gün içinde hem Elano hem de forvet!

Bir kez daha Galatasaraylı olduğuma şükrediyorum.

Ya başka takımlı olup da bu haberleri duysaydım?

nonda yerine bir forvet de fena olmaz ama asıl ihtiyaç duyulan bölge defans bence.

sürekli hücum oyuncuları alıyoruz, los galacticos'a döndük valla.

hücum oyuncuların transferleri taraftarları daha çok heyecanlandırır belki ama asıl defansa gereken takviyeler yapılmalı eğer olanağımız varsa.

ya eğer forvet transferi doğruysa bence defans varken cidden lükstü yani o kadar man. cityi eleştrirken umarım Galatasarayımızda o duruma gelmez, ayrıca nondadan daha iyi bi yedek kim olacak acaba çok çok merak ediyorum ve aklımdan sercan yıldırım ismini geçirip hayal dünyama dalıyorum :D

sercan yıldırımmı?şu takıma en son gircek adam odur bence.öyle pofpoflayıp büyük takımlara kakalama dönemi bitti.mübarek sanki gol kralıda bu kadar büyütüyolar.yok barça istedi yok real istedi.hepsi palavranın danisksı.sırf piyasası artsın diye.özgürcanın neyi eksik sürekli oynarsa.eğer böyle şey olcaksa yazık.şu takımın defansı bu haldeyken...

hakan bilal kutlualp gitti

fenev de transfer bitti

haldun ustunel ve adnan polat geldi

dunya yildizlari ve turk yildizlar ile turkiyenin en iyi takimini kurduk bu borc halimizle.

arkadaslar transfere kaynak nerden diyorsunuz

alin size KAYNAK:

ASLANTEPE

kaynak gosterilmeden kullanilimaz.

Bonservisleri 3 veya 4 yila yayiyoruz

aslantepe seneye hazir kesinlikle

para akimi baslayacak

sonra bir 2 yil daha oluyor odemeleri tamamlamak icin.

yanii kendi paramizla yapiyoruz bu transferleri

GURURLUYUZ

MUTLUYUZ

Baskan veya zenginler degil

Galatasaray olarak aliyoruz oyunculari

ve devamini gelmemesi icin neden yok

cunku 3-4 yila bonservis yaymak cok kolay oluyor ve kasadan para cok az cikiyor bu borclu oldugumuz halde.

Hayirli olsun elano ve keita transferi

O blog ultrAslan'dan Barış isimli bir kardeşimizin. Yazdıkları için ise rahat olun

Geliyooorr...

birisi bu blog için bu yorumu yapmış başka biyerde

01 Ağustos 2009 Cumartesi

Hayırlı Olsun..

Forvet transferimiz gerçekleşti. Tez zamanda isim açıklanır.

İsim konusunda açıklama yapamıyoruz, çünkü bizlere güvenip bazı şeyleri açıklayan kaynaklarımıza bizde güvenerek birşey diyemiyoruz.

Keita transferinde olduğu gibi bu transferde resmi sitede yayınlamadan bir kaç saat evel sitemizde yayınlanır ismiyle birlikte..

Hayırlı uğurlu olsun..

Artık Nonda'ya yol göründü..

valla böyle birşey var bir de.

benm takip ettiğim ve güvendiğim bir site değil pek ama keita ve elano transferlerini bilmişlerdi, takdir sizin.

Arkadaşlar her gördüğünüz blog yazısına inanmayın !

sercan yıldırımmı?şu takıma en son gircek adam odur bence.öyle pofpoflayıp büyük takımlara kakalama dönemi bitti.mübarek sanki gol kralıda bu kadar büyütüyolar.yok barça istedi yok real istedi.hepsi palavranın danisksı.sırf piyasası artsın diye.özgürcanın neyi eksik sürekli oynarsa.eğer böyle şey olcaksa yazık.şu takımın defansı bu haldeyken...

sercan arda mehmet topal ve semih kaya

bu 4 oyuncu hep avrupanin gundeminde ve menejerlerin gozdesi

sercan icin manchester city geliyor bu hafta sonu bursa ile gorusmek icin.

kaynak : ntvspor

tribündergi'de bir mesaja göre ntvspor bursa'nın sercana 10 milyon euro değer biçtiğini, önümüzdeki günlerde man city ymneticilerin sercan için görüşmeye geleceğini alt yazı geçmiş sözde. 10 milyon çok uçuk bir rakam bu bir, city o kdar forvetini ne yapacak sercan kendine yazık eder bu da iki.

Geri
Üst Alt