Samet Köroğlu
Sarı Üye
- 10 Haziran 2009
- 727
- 170
- 1.483
Cevap: Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]
2 türlü konuşuyor çok. ya tutarsa diye
2 türlü konuşuyor çok. ya tutarsa diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
demiş aynı blog sahibi.
biraz daha bekleyelim nasılolsa haldunabiaçıklama yapar transfer hakkında ama aslanyurekliler.com un admini barış abi transfer olacak diyor. olmayacak derlersede inanmayın diyor.
Baris abi'ye guvenilir, o foruma uyeyim bende (suan cezaliyim). Transferler disinda Gs hakkinda bir cok gercekleride dile getiriyor forumda (yani ne dolaplarin dondugu vs vs ama okumanizi tavsiye etmem cunku keske takim tutmasaydim derdiniz, kafayi yersiniz yani) ...
Merhaba Renkdaşlar;
Uzun süredir dorumu takip ediyorum, ancak ilk mesajım bu başlığa kısmetmiş.
Bir arkadaşımız, Dombia'dan bahsetmiş, ben de çok isterim, ama, yanlış görmediysem, geçen Perşembe A.Bilbao - Y.Boys maçında oynadı, hatta Y.Boys'un tek golünü de o attı.
Bu durumda, Avrupa Liginde kendisinden yararlanmayız.
Haldun Abinin Twitterini takip edin orada ne yaptığını yazıyo...![]()
Hoşgeldin mesajlarınız için hepinize teşekkürler.
Ancak, her ne kadar 30 yıllık bir Galatasaray aşığı olsam da ve bu süre zarfında gerek Türk Futbolunu gerekse de Dünya Futbolunu (kendi ölçülerime göre) ciddi manada takip etsem de sizler kadar çok pratik olmam (sık mesaj yazmam) mümkün değil, her şeyden önce parmaklarımın sizin hızınıza yetişmesi mümkün değil. Ama, sizleri takip etmek, okumak büyük bir keyif. İyi ki varsınız.
İstemeden de olsa zaman zaman yapacağım tapaj hatalarından dolayı hepinizden şimdiden özür dilerim. Zaten, ilk mesajımda bile bu tip hatalar mevcut.