Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

Cevap: Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

Zaccardo'yu tam bilmiyorum.. Çok iyi gözlemleyen biri anlatabilir mi acaba?? Tam aradığımız bir oyuncu mudur defansta?? Oyunu iyi kurar mı geriden?? Kesiciliği nasıldır?? Bu sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim ;)

Zaccardo'yu tam bilmiyorum.. Çok iyi gözlemleyen biri anlatabilir mi acaba?? Tam aradığımız bir oyuncu mudur defansta?? Oyunu iyi kurar mı geriden?? Kesiciliği nasıldır?? Bu sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim ;)

Benim bildiğim daha çok sağ bek oynayan birisi.

sağ bek

Zaccardo iyi topcu ama wolfsburg bırakmaz ayrıca bu duyum inandırıcı gelmedi bana.

Wolfsburgu bu sene izledim Zaccardo harika oynadı sene boyunc.Sağ bekte oynuyor ama stoperdede oynayabiliyor.

Valla asıl mevkii sağ bekse bence gerek yok o kadar para vermeye.. Sağ bek şu an için bize acil değil.. Stoper daha acil.. Sağ bekte Uğur var o olmasa Sabri oynar yani stoper olduktan sonra sağ bek çok sırıtmaz gibime geliyor.. Acil olarak Gökhan Zan'ın yerine kesici ve oyun kurabilen bir stoper lazım.. Ahh MArquez aaahhh.. :(

Bundan sonra bonservisli oyuncu almayiz bence

Bonservissiz ve iyi olan kim kaldı peki aklınıza gelen bir isim var mı?? Stoper ya da sağ bek olacak ama..

Bonservissiz devri bitti sanırım. Keita ve Elano örneğinde olduğu gibi.;)

Bu arada Grafite Lincoln'ü istiyormuş. Takas yapalım. Ne vurursak kar:D

Wolfsburg'ta geçtiğimiz sezonu yedek kulübesinde geçirdi. Gelmemesi için bi neden yok.

zaccardomu yedek gecirdi alla alla benim izledigim butun maclarda oynadı:)

https://www327d.mackolik.com/Futbol/Player/Default.aspx?id=7882

18 mac oynamıs az sayılır defans oyuncusu için ama sakatlık falan yasamıs olabilir italyadayken daha cok takip ediyordum acıkcası barzagliyla beraber wolsfburga iyi paraya gecmişti

zaccardomu yedek gecirdi alla alla benim izledigim butun maclarda oynadı:)

https://www327d.mackolik.com/Futbol/Player/Default.aspx?id=7882

18 mac oynamıs az sayılır defans oyuncusu için ama sakatlık falan yasamıs olabilir italyadayken daha cok takip ediyordum acıkcası barzagliyla beraber wolsfburga iyi paraya gecmişti

Sascha Riethe'nin gölgesinde kaldı. Bi sakatlığı yok. 7 milyon küsüre transfer olmuştu sanırım. Birde Wolfsburg'ta çok fazla sağ bek oyuncusu var şuan. Reithe sözleşmesini 2012'ye kadar uzattı. Birde slovak oyuncuları var bunlar Peter bilmem ne diye. Bunun da sözleşmesi 2013'e kadar. Yani mantıklı geliyor gönderilmesi.

Sascha Riethe'nin gölgesinde kaldı. Bi sakatlığı yok. 7 milyon küsüre transfer olmuştu sanırım. Birde Wolfsburg'ta çok fazla sağ bek oyuncusu var şuan. Reithe sözleşmesini 2012'ye kadar uzattı. Birde slovak oyuncuları var bunlar Peter bilmem ne diye. Bunun da sözleşmesi 2013'e kadar. Yani mantıklı geliyor gönderilmesi.

Dogrudur o zaman wolfsburg bırakabilir ama aradıgımız adammıdır orası soru işareti sahsen benim istedigim oyuncu tarzları ve bence ihtiyacımız olan defans tarzı coloccini-marquez-gueye-naldo

Dogrudur o zaman wolfsburg bırakabilir ama aradıgımız adammıdır orası soru işareti sahsen benim istedigim oyuncu tarzları ve bence ihtiyacımız olan defans tarzı coloccini-marquez-gueye-naldo

Uygun bir fiyata gelirse Zaccardo'ya hayır denmez. Ama söylediğin oyuncular da kendisini kanıtlamıs oyunculardır. Hangi birine hayır denilebilir ki?:016:

Sözün özü Haldun Üstünele güveniyoruz!

:063::bid:

Wolfsburg'da sağ bekte Pekarik oynadı genelde. Zaccardo hep sonradan girdi oyuna. Gelirse çok iyi transfer olur ama.

Sag beke kim gelirse gelsin o bölgeyi güclendirecegi kesin...

Ismi hic umrumda degil

zaccardo duyumu hiç gerçekçi durmuyor.

bayram tutumlu'nun oğlu ne ya? bayram tutumlu nerden bilsin bir kere?

alparslan ve volkan da birlikte gönderilmez zaten, hakan balta'yı kim yedekleyecek?

Baros'a partner aranıyor

Galatasaray'da transfer dur durak bilmiyor. Bu sezon güçlü kadrosunu müthiş transferlerle daha da güçlendiren sarı kırmızılıların transfer hamleleri sürecek gibi. Brezilya Milli Takımı'nın yıldız oyuncularından Elano'nun transferini gerçekleştirerek, sarı kırmızılı taraftarların nazarında bir kahraman konumuna yükselen yönetici Haldun Üstünel'in transferde önemli bir hamlesi daha olacak. Elano'nun imza töreninde yaptığı açıklamada bir transfer daha olacağını açıklayan Haldun Üstünel'in öncelikli hedefi golcü Milan Baros'a, Shabani Nonda'dan daha etkin bir alternatif isim bulmak.

Haldun Üstünel'in teknik direktör Rijkaard ile yaptığı toplantılarda sarı kırmızılıların transferdeki rotası netlik kazandı. Rijkaard'ın sisteminde Milan Baros'un tek forvet olarak öncelikliğini koruduğunu ancak Baros'un yokluğunda Nonda'nın tek başına bu sorumluluğu yüklenemeyecek durumda olduğu görüldü. Geçen sezonun büyük bir bölümünü sakatlıklarla geçiren Nonda'nın yerine genç bir golcü transfer edilecek. Nonda'nın yerine düşünülen bu isim Keita ve Elano gibi dünya starı olmayıp, gerektiğinde Baros'un arkasında yedek kaldığında sorun çıkarmayacak bir isim olacak.

NONDA'YA İKİNCİ KEZ GİT DENİLDİ

Teknik direktör Rijkaard'ın güvenini bir türlü kazanamayan Shabani Nonda'ya ise menaceri aracılığıyla ikinci kez kendisine kulüp bulması söylendi. Kongolu golcünün ise sarı kırmızılı yönetimin bu isteğine direnmeyip, Fransa'da kulüp arayışlarına başladığı öğrenildi. Ancak Nonda'nın 2 yıl önceki performansına bakarak sözleşmesini bir sezon uzatıp, ücretine zam yapan Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in bu hareketi Nonda'nın gönderilmesinde sorun yarattı. Türkiye'de G.Saray'dan başka bir kulüpte oynamayacağını bildiren Nonda, menaceri aracılığıyla Fransa'da kulüp arayışlarını sürdürüyor.

03.08.2009

Kaynak : DHA

Fossa şu onuda haklı ama yine güvenmiyorum..

Beşiktaş gibi yapmayalım öncelikle gönderilecek yabancı belirlensin ondan sonra yapalım transferi.

Geri
Üst Alt