Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

Cevap: Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

Suan 1 kontenjan bos herhalde o stoper olacak nondada giderse forvet işte yabancı sıkıntımız yok

Yinede bir kontejyan boş bırakmakta fayda var bakarsın defansta sorun olur, kan uyuşmaz devre arasında mantıklı bir transfer yaparak o açığı kapatabilirsin.

Hayır transfer forvete yapılsın Nonda gönderilsin. 1 kontejyan boş kalsın. Savunmaya isterim transfer fakat yapacaklarını sanmıyorum. :)

Hee.

Bencede tam tersi olmalı yani öncelik stoperde olmalı cunku ilerde cok alternatif var yeri gelir keitayı forvet oynatırız cok sorun degil o ama mutlaka bi stoper almamız lazım ama adam gibi oleguer falan degil

Hee.

Bencede tam tersi olmalı yani öncelik stoperde olmalı cunku ilerde cok alternatif var yeri gelir keitayı forvet oynatırız cok sorun degil o ama mutlaka bi stoper almamız lazım ama adam gibi oleguer falan degil

Aynen hocam. Yoksa bu savunmayla lig bitmez.

Savunmaya carvalho veya marquezden birini alsak zaten direk bize verirler kupayı herhalde hemen ertesi sezona baslıyalım:)

O zaman su sözümü güncelliyelimde belki kuslar okur:)

Gerci şimdi aklıma geldi ertesi sezonda yine aynı kadro olucagından sarmaz artık bu lig ya biz ait oldugumuz yere devler liginde takılalım:happy0025:

amma sallamış be! haldun üstünel 1 tane transfer daha düşünüyoruz demişti. bu adam dünya kadar adam getirmiş ve yollamış.hem bayram tutumlunun oğlu zaccardonun transferini nerden bilecek bayram tutumlu zaccardonun manejerimi ki?çok fena yazmış.

Serkan KOCA isimli üyenin mesajından alıntı

Arkadaşlar Bayram Tulumlunun oğlu ile görüştüm kendisi bundan önce Elano ve Ketia transferlerinde doğru bilgi vermişti.İlk olarak Manisaspordan Ufuk ve Sezer transferi bitmiş.Karşılığında Alpaslan ve Yaser bonservisleriyle Aydın ve Fırat 1 senelik kiralık verilmiş.Aurelio cuma günü dava bitiminden sonra sözleşme imzalayacakmış.

Son olarak defansa sağ bek ve stoperde oynayabilen İtalyan milli oyuncu Cristian Zaccardo alınmış... 6 milyon euro peşin 2 2 milyon euro 2 senelik taksitle toplam 10 milyon euro karşılığında Wolfsburg takımı ile anlaşılmış... Yarın Bayern’in doktorundan Zaccardo için rapor alının İstanbula fax geçilecekmiş geçen sene sakatlık yaşayan oyuncu sağlam raporunu alırsa direk sözleşme imzalanacakmış..

Elano da olduğu gibi gece 3-4 aralığı beklenip gazetelerin baskı saatinin geçmesi ve site editörlerinin devre dışı kalması planlanıyormuş.

Ayrıca Mehmet Güven, Necati, Aykut ve Volkan Yaman ile yollar ayrılmış

Hayırlı olsun arkadaşlar.

Kaynak belirttim inşallah ceza almam.

Zaccardo gelcekse hic kimse gelmesin daha iyi...!!!

Laf olsun diye transfer olmazki...

In Haldun we Trust...Zaccardo gelmez!!!

Marquez ve Carvalhonun gelmeleri cok az bi ihtimal...ama keske...

Aurelio gelir

Ufuk gelir

Sezer gelir

bi forvet daha aliriz nonda gider

veya nonda kalir defansa birisi gelir

bu hafta ortaya cikar!!

+1905

İnşallah Colloccini alınır defansa bana sorarsanız forvete gerek yok. nonda günü kurtarır bence

Ntvspor'a göre Alparslan bonservisi ile Ankaragücü'ne verilmiş.Gören varmı?

amma sallamış be! haldun üstünel 1 tane transfer daha düşünüyoruz demişti. bu adam dünya kadar adam getirmiş ve yollamış.hem bayram tutumlunun oğlu zaccardonun transferini nerden bilecek bayram tutumlu zaccardonun manejerimi ki?çok fena yazmış.

Bence Tutumlu'nun oğlu Zacardo'nın kuzeni, bu çocuk aynı zamanda Manisapor'un Yönetimindeki zatlarla da akraba. :D

Hatta, bu delikanlının Haldun Üstünel ile de akrabalığı var.:D

Hızı mı alamadım, hatta bu delikanlının Başkanımız Adnan Polat ile de akrabalığı var, ama Başkanımız bundan haberdar değil. :D

Bu saçmalığı espriye dönüşteyim dedim ama beceremedim galiba.

arkadaslar

alinacak yildiz yine bir zengin kulupten alinacaktir.

adim gibi biliyorum cunku nakit sikintisi var

ricardo carvalho olamazmi acaba?

https://forum2007.antu.com/KonuOkuZiy...D=5344&sayfa=2

suna bir bakin

akli basinda bir fenerli kardesimin yorumu:

buyuk konusmayalim. sonra aliyorlar topic silinsin diyorsunuz

Topic le kalmıcak bu sene bu iş, 3 sene topic topic silicez onları :D

Ntvspor'a göre Alparslan bonservisi ile Ankaragücü'ne verilmiş.Gören varmı?

Volkan Yaman dururken, Alparslan'ı göndermek mi? :mad:

Buna cinayet derler. :mad:

Bugün 1 Nisan desem o da değil, bu haber gerçekse bunu kim, nasıl izah edebilir.

Volkan Yaman dururken, Alparslan'ı göndermek mi? :mad:

Buna cinayet derler. :mad:

Bugün 1 Nisan desem o da değil, bu haber gerçekse bunu kim, nasıl izah edebilir.

Abi sinirlenme hemen inandırıcı değil, bu ne yaman çelişki böyle derler adama:D

Geri
Üst Alt