Burak YANAŞMA
Sarı Üye
- 7 Haziran 2009
- 597
- 0
- 1.286
Cevap: Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]
Kaynağı nedir Hayri?
Kaynağı nedir Hayri?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O forvet Aliadiere, herkes rahat etsin gelince 'Vay Hayri bu isi biliyormus demek. Hakkini teslim etmeli.' dersiniz.
Takımla antremanlara çıkmayacak..Yönetim akıllı davrandı..Necati kontrat fesh için tff'ye basvurmuşdu.Telegole çıkmışdı vır vır ediyordu..Buna güvenerek takasda gitmeyi istemiyordu..Şimdi eli kolu baglı takasda istedigimi takıma verebiliriz.Yada kendine kendine takılır..Necatinin geri dönme olasılıgı yok..Haberi yanlış anlamışssız..Bu arada NECATİ Ateşin Alıcaklarını galatasaray ödemiş andremanlara başlıyıcakmış önümüzdeki zamanda
https://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=83797
Kaynak
O forvet Aliadiere, herkes rahat etsin gelince 'Vay Hayri bu isi biliyormus demek. Hakkini teslim etmeli.' dersiniz.
Akil yuruttum kaynak falan yok:
1) JA muhabbeti vardi bir yerde o yuzden herkes Altidore dedi ama o fazla genc. Bu adam da JA.
2) Govou-Keita transferi gibi Tuncay haberleri cikiyor demek ki Aliadiere gelebilir.
3) Middlesbrough bugun Leroy Lita'yi aldi ki kendisi forvettir.
4) O guya transferleri bilen fossaya yorum olarak yazdim butun sacma sapan yorumlar cikarken benim ki cikmadi demek ki dogruluk payi var ve adamlar yayinlamadi.
Iste boyle.
1) JA muhabbeti vardi bir yerde o yuzden herkes Altidore dedi ama o fazla genc. Bu adam da JA.
2) Govou-Keita transferi gibi Tuncay haberleri cikiyor demek ki Aliadiere gelebilir.
4) O guya transferleri bilen fossaya yorum olarak yazdim butun sacma sapan yorumlar cikarken benim ki cikmadi demek ki dogruluk payi var ve adamlar yayinlamadi.
Iste boyle.
Iste boyle.
Aliadiere gelmez umarim.Kazmanin biri.