Galatasaray'da Wanyama Bombası

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
GALATASARAY'DA WANYAMA BOMBASI

1578212717827.png

Ara transfer döneminin en hızlı kulübü Galatasaray’da girişimler tüm hızıyla devam ediyor. Nzonzi’yi kadro dışı bıraktıktan sonra ön libero arayışlarına başlayan Sarı-Kırmızılılar’da, tanıdık bir isim daha gündeme geldi. Galatasaray’ın sezon başında kadrosuna katmaya çalışıp başaramadığı Wanyama, Tottenham’da ilk devre boyunca sadece 2 lig maçında toplam 24 dakika forma şansı bulabildi. Yeni bir maceraya yelken açmak isteyen 28 yaşındaki Kenyalı futbolcu, menaceriyle birlikte kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor. Tecrübeli oyuncu için yeniden devreye giren Galatasaray’ı en büyük kozu ise Tottenham’ın başına geçtiğimiz haftalarda Jose Mourinho’nun geçmiş olması.

Oyuncu ‘Evet’ derse...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yakın dostu olan Mourinho’ya Wanyama’yı kiralık olarak kadrolarına katmak istediklerini iletti. Portekizli teknik adamın da bu teklife son derece sıcak yaklaştığı ve kendilerine herhangi bir zorluk çıkarmayacaklarını bildirdi. Sarı- Kırmızılılar, Wanyama ile anlaşma sağlayabilirse, transferin gerçekleşmesine kesin gözüyle bakılıyor. Galatasaray’ın planı, bu anlaşmayı da 1.5 yıl üzerinden yapmak ve tıpkı Onyekuru ile Saracchi’de olduğu gibi herhangi bir kiralama ücreti ödememek.

Metin Karabaş

Aklın varsa gelme.
Aksi halde ilk puan kaybında suçu sana kitlerler ve kadro dışı kalırsın.

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

Habere gel, oyuncu evet derse transfer büyük bir ihtimalle olacak.
Hayir derse olmayacagini da böylece anlamis olduk.

olm adam maça çıkmamış hiç yaw. 2-3 maça çıkmış

niye hazır olmayan sakatlık ihtimali yüksek adamların peşinde koşuyoruz olm biz

olm adam maça çıkmamış hiç yaw. 2-3 maça çıkmış

niye hazır olmayan sakatlık ihtimali yüksek adamların peşinde koşuyoruz olm biz
Para yok itibar yerlerde bi de devre arası. Ya kulübe aşık olacak adam ya da böyle sakat, yaşlı vs olacak.

onyekuru ve saracchi gibi dinamik adamları da bedava kiralayabiliyoruz.

niye sakatlanmaya en müsait adamın peşindeyiz onu çözemiyorum. adamın kıkırdak sorunu var
Yok sen maca cikmamis yazmissin sakatligindan dolayiysa bisey diyememde Onye ve Saracchi de maca cikmamis dogru durust

Yok sen maca cikmamis yazmissin sakatligindan dolayiysa bisey diyememde Onye ve Saracchi de maca cikmamis dogru durust
Onyekuru formundan ötürü maça çıkmadı jardim beğenmedi, onyekuru alışamadı vs. Saracchi'nin önünde Alman milli takımının sol beki vardı yine de performansı idare ederdi.
Wanyama ise büyük değil çok büyük risk. 3-4 yılda çıktığı maç sayısı bile gösteriyor bunu. Çok iyi oyuncu fiziği hızı yerinde ama bir gitti mi pir gidiyor.

Bomba patlatmayin oyuncu transfer edin

Yalan haber bence.bakıyorlar nzonzi gitti yerine biri lazim wanyama olabilir aslında tottenhamin basında da mourinho var güzel olur dur yazayım ben bunu gazeteye diyip haber yapiyorlar gibi geliyor

Aga ben kiralıktan sıkıldım lan. Diyelim Saracchi, Marcelo etkisi yaptı. eee adam gidecek, nasıl seveyim onu?
sevmek zorunda değilsin kmk.

bu arada saracchi ilaç gibi gelecek. sağ bek versiyonunu da bulmamız lazım. linnesle falan olmaz o iş

Geri
Üst Alt