GSC Portal Galatasaray’da Yabancı Şoku!

Oterite zayıflığı, bildiğin yılbaşına kaçmışlar hem de en kritik zaman da.Yılbaşında yasak koyacaksın istersen sezonu kapa, ister 10 maç ceza al yinede buradasın.Çoğunluğu Hristiyan ülkelerde bile noel'de maç oynanıyor.USA'da yılbaşı gecesi NBA maçı var.

Ched ve Sneijder'in hafif sakatlıklarının olması ve sınırda olmaları bide üstüne eklenecek noel sebebiyle tatil istemişlerdir.
Noel kutlamasını çoğu oyuncu yapıyor o yüzden hangi birine kızacaksın ? Muhtemelen Pandev'de öyledir.

Ama beyaz futbola iyi malzeme verdiler 3 gün konuşurlar artık :D

İlk 11 büyük ihtimalle bu şekilde olur.

1680.jpg

Ched ve Sneijder'in hafif sakatlıklarının olması ve sınırda olmaları bide üstüne eklenecek noel sebebiyle tatil istemişlerdir.
Noel kutlamasını çoğu oyuncu yapıyor o yüzden hangi birine kızacaksın ? Muhtemelen Pandev'de öyledir.

Ama beyaz futbola iyi malzeme verdiler 3 gün konuşurlar artık :D

Hiç unutmuyorum, Lucescu zamanında tüm yabancılara Noel izni verip Denizlispor maçına full yerlilerle çıkmıştı da, boyumuzun ölçüsünü iyi almıştık o maçta. Belki de o sezon şampiyonluğu kaybetmemizde ki önemli detaylardan biriydi o maç. Beklenmedik bir 3 puan kaybıydı, hemde kendi sahamızda.

Hiçbir futbolcunun ayrıcalığı olmamalıdır, o kontratlara imza atarlarken Noel'de maça çıkmayız demiyorlar sonuçta. Eğer bu maç Gençler değil de Bjk maçı olsaydı o zaman görürdüm. Ne Melo kart görüp cezalı duruma düşerdi, ne de diğerleri bir anda sakatlık numarası yaparlardı, hepsi sahada olurdu. İnşallah kazasız şekilde atlatırız bu maçı da, fazla tantana olmaz.

Yanlış anlaşılacak kısım nedir?

Burak'ın Hamza hoca ile oynadığı tüm maçlarda Umut'un biraz gerisinde oynadığı gerçeğini göz ardı edip bir şizofrenik edasıyla önce Burak'ın 10 numara mevkisinde oynayacağını kendilerine inandırır sonra saçma sapan oyun bilgileriyle bunu analiz edip değişik triplere girer en sonunda Hamza hocanın Terim'in manevi oğlu olması sebebiyle ! Sneijder'i sattırmak istediği fikrini ortaya atarlar ama bilmezler ki Terim sırf Sneijder'i oynatmak için sistem değiştirdiğini.

chedjou takıma zarar mı? maçları izlemesek silvalar, piqueler oynuyor sanacaz stoperde. ben de bu sene başına kadar chedjou'nun gönderilmesini istiyordum ama sezon başından beri oyuncu performanslarına baktığımızda elimizdeki en iyi stoper chedjou. ayrıca her şeyi geçtim duran toplardaki en skorer adamımız. şu 15-20 maçlık periyotta skora çok fazla katkıda bulundu. siz gelmiş hala takıma zarar diyorsunuz. el insaf nankörlük yapmayın. yerine hafta sonu oynayacak oyuncular semih ve balta çifti olacak. bunu da gözönünde bulundurup yorum yapın

Muslera falan gitmemiş yine helal olsun. Yılda 1 gün tölere edilebilir ama yine de bilmiyorum sonuçta senin işin bu maçın var. Takımın adaleti dağılır böyle böyle. Yerli futbolcular da salak değil sonuçta onlar da bile bile gittiklerini anlıyorlar.

pandev niye yok abi...Hocam bu konuda biraz saçmalıyorsun gibi geliyor bana...kabul edin işte burak-umut ikilisinden 2 gömlek daha iyi...neyin inadı bu ya !!!:mad:

hamit colak selcuk bruma

burak pandev

gönül ister ki pandev oynasın ama umut kalası oynar yüzde 100

umut kalası dediğiniz adam bu sene kaç defa bizi ipten aldı bilmem farkında mısınız?
Derler ya Galatasaray taraftarı biraz vefasızdır diye.Buraları okuduktan sonra maalesef bu lafa katılmak zorunda kalıyorum
Umut elbette komplike bir santrafor değil ama pandev'den 2 gömlek düşük demek şaka gibi bir şey.Afedersiniz ama saçma salak kupa maçlarında 2-3 attı diye ben Pandev'i başa taç etmem.BİRAZ VEFA
BU TAKIMI YERLİLER ŞAMPİYON YAPTI,YAPACAKLARSA TEKRAR ONLAR YAPACAKLAR!!!

adamlar tatil yapmak için ayak yapıyor suçlu hamza hoca oluyor...hoca bu sefer izin vermesse yabancı düşmanı olacak sneijderin o şark kurnazı menajeri 7-24 konuşacak.

umut kalası dediğiniz adam bu sene kaç defa bizi ipten aldı bilmem farkında mısınız?
Derler ya Galatasaray taraftarı biraz vefasızdır diye.Buraları okuduktan sonra maalesef bu lafa katılmak zorunda kalıyorum
Umut elbette komplike bir santrafor değil ama pandev'den 2 gömlek düşük demek şaka gibi bir şey.Afedersiniz ama saçma salak kupa maçlarında 2-3 attı diye ben Pandev'i başa taç etmem.BİRAZ VEFA
BU TAKIMI YERLİLER ŞAMPİYON YAPTI,YAPACAKLARSA TEKRAR ONLAR YAPACAKLAR!!!

Yerliler şampiyon yapmışmış :D

Yani diyosun ki , Elmander-Ujfalusi-Muslera-Melo hiç bir b.k yapmadı. Daha sonra Drogba-Sneijder-Riera hiç bir b.k yapmadı. 2 senedir yokları oynayan Burak-Selçuk gibi yetenek fakirleri savunuyosun. Umut dediğin adam top kontrolünü bilmiyor daha, futbolcu olması tesadüf. Galatasaray'da oynaması yabancı sınırının bir sonucu. Hamit gibi bitmiş bir adam , senede 2-3 maç vasat-üstü oynayarak 15 trilyon kazanıyor. Yekta efendi kupa maçları dışında yok. Sıfır performans. Nerede senin bu mükemmel yerlilerin?

Beyler şimdi yeni gördüm bu adamlarin alınmamasinda sebep ne ?

Son maçlarda Sneijder ekstra işler yapmadı zaten.Büyük ihtimalle Emre onun yerine oynayacak.Emre şu an form olarak Sneijder'den daha üstündü.Bruma 11 başlayacak artık herhalde.Bi tek Chedjou'nun olmayışı sıkıntı.Ama takım olarak iyiyiz.Almamız lazım

Yerliler şampiyon yapmışmış :D

Yani diyosun ki , Elmander-Ujfalusi-Muslera-Melo hiç bir b.k yapmadı. Daha sonra Drogba-Sneijder-Riera hiç bir b.k yapmadı. 2 senedir yokları oynayan Burak-Selçuk gibi yetenek fakirleri savunuyosun. Umut dediğin adam top kontrolünü bilmiyor daha, futbolcu olması tesadüf. Galatasaray'da oynaması yabancı sınırının bir sonucu. Hamit gibi bitmiş bir adam , senede 2-3 maç vasat-üstü oynayarak 15 trilyon kazanıyor. Yekta efendi kupa maçları dışında yok. Sıfır performans. Nerede senin bu mükemmel yerlilerin?
Elbette dediklerin doğru kardeşim yabancıların katkısı yatsınamaz bir gerçek!!Benim dediğim o dediğin 2011-2012 sezonunda da burak ve selçuk ona bakarsan bu takımın yükünü çekti konu o değil.Bu takımda acayip bir şekilde yerli hegamonyası var ve bu hegamonya oynadığı kadarıyla takım bir yerlere geliyor.Bu seneki maçlara da bakabilirsin.Sneijder'i bende cidden çok seviyorum ama önemli maçlar dışında ortada yok.LİG 34 HAFTA derbilerin olduğu haftaları çıkardığın zaman bu adam 20 hafta arada bir gol atıyor lig bittiğinde ise toplam 50 maç yapıyor aşağı yukarı lig+kupa+avrupa 12 gol 10 asist falan.5 Milyon Euro alıyor ve bu istatistikler.Beğenmediğimiz burak bile bunu katlıyor.Muslera desen son 2 yıldır kova zaten.Hamza Hocayla birlikte o da yükselişe geçti.Senin görüşünün katıldığım noktaları da katılmadığım noktaları.Katılmadığım noktaları da nacizane ifade ettim.Konuyu fazlada uzatmanın manası yok bence renkdaş!!!HEPİMİZ KOCA ÇINARIMIZ GALATASARAYIMIZIN İYİLİĞİ İÇİN GÖRÜŞLERİMİZİ İFADE EDİYORUZ.Hepsi bunlardan ibaret.Saygılar...

Geri
Üst Alt