Galatasaray'da Yasin Öztekin Gelişmesi!

Emre Arslan

Cezalı
59c6e42795094a7b83bac4afd87fd87a.jpg

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Yasin Öztekin'in durumu hakkında NTV Spor'a özel açıklamalar yaptı.

Levent Nazifoğlu, "Yasin'in affedilmesi gündemimizde. Yönetim kurulu, konuyla alakalı gerekli kararı verecek. Yasin bizim kontratlı oyuncumuz, kendisinden faydalanmak istiyoruz. Affedilmesi eli kulağında diyebiliriz" şeklinde konuştu.

Galatasaray Yönetim Kurulu, kısa sürede Yasin Öztekin hakkında kararını verecek. Atiker Konyaspor maçında cezalı olduğu için forma giyemeyecek. Milli oyuncunun bu karşılaşma sonrası affedilip antrenmanlara katılması bekleniyor.

Levent Nazifoğlu ayrıca transfer çalışmalarının sürdüğünü ve yakın zamanda sonuç almayı beklediklerini sözlerine ekledi.

NTV Spor

Galatasaray'da Yasin Öztekin Gelişmesi!

o zaman hiç vermeyeceksin ceza. sonra bu adamlar hocayı takacak. hocayı takmayan takım da nasıl ligte şampiyon olur bilmiyorum

:f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50:

Levent senin çapına s... çym ben.. gidin ulan bu takımdan..

Yasin,bundan sonra kulübede hocaya pandik atsan bile sesimi çıkartırsam adiyim,hakkindir

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla bilmiyorum dahada herşeyi ne kadar bok edebilirsiniz

zAM YAPMAYAN EN ADİ FENER ÇOCUĞUDUR !

Nazif sen nasıl bir kekosun la

Kulübümüz adına bugün de utandık çok şükür

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

devre arasında kadro dışı bırakıp maçlar başlayınca affetmek ne demektir yav rahatsız mısınız?

yasin koskoca kulübü maskara etti aciz yönetim sayesinde.şamar oğlanına çevirdi.

Yüklü bir para cezası verilmesi lazım.Takımdan gitmemeli.Komple affedilirse büyük hata olur.Kesinlikle para cezası uygulanmalı

Geri
Üst Alt