Galatasaray’da Yeni Hedef Şener Özbayraklı!

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
mqG25P.jpg

Galatasaray'da sağ bek pozisyonu için en ciddi aday Şener Özbayraklı oldu.

Sen gel adamım.Yalnız fesih bedeline gelmek istemiyor Şener.Kulübüm ile anlaşın diyor.Bursa'ya Sabri'yi verip üzerine 1 milyon euro verelim bitirelim şu işi.

Sabri bu elemandan daha iyi. Sabri dönsün, bu da gelsin. Veysel'i de orta sahada fln kullaniriz. Belli ki orta saha almayacagiz. Milyon tane isim geciyor, biri bile orta saha degil.

Şenerin dunku macindaki performansi kimse begenmedi ama bakalim.

bizde ilk 11 oynayabilecek kapasiteye sahip mi?

bence tarik daha hazir oyuncu. ayrica belirlenen bonservis bedeli 3,5m. neden hala bekleniliyor anlamiyorum.

alabiliyorsak ikisi de gelmelidir bence. hangisi daha iyi oturursa o oynar. digeri de alternatif olur. takimda hic sagbek yok (veysel'i saymiyorum).

Tarık'ı beğenip Şener'e burun kıvırmak doğru değil.BenceTarık'ın tek +'sı solda da oynayabilmesi.

2'side Sabri'den üstün oyuncu değil.

Çok dikkatli izlemem genelde ama kesin abartılıyor.

bu herif gürcü oyuncudan bile böyle basit çalimlar yiyorsa ben o herifi istemem.

Tarık ve Şener fazla abartılıyor.

tapatalk

Senerle ilgili gecen yil bir yazi okumuştum.. 20 yasina kadar 10 numara pozisyonunda oynamis leblebi gibi calim atiyormus.. Kendine güveni gelirse hücumda yeni gg olabilir alt yapisi müsait.. Son macini izlemedim kotu oynadi diyorlar ama gecen yil saglikli yorumlayacak kadar çok izledim.. Bu adamin olusu sabrinin 10 yillik gs kariyerindeki isabetli orta sayisina 10 maçta ulasir.. Ayrıca birakin su sabriden bile kotu islerini.. Boyle giderse 7-8 yil daha sabriyi izleriz birakin birilerine sans verilsin tabi salih gibi saçma sapan adamlara değil. Veysele sans verdik ama olmadi yönetime kizmiyorum simdi tarik veya senere sans verelim. Eninde sonunda bir tanesi işimize yarayacak.. Yeter ki taraftar önyargılardan kurtuluşun topçuya sahip ciksin

Ya böle salak salak adamlara para vermekten sıkılmadınızmı arkadas yok yasin yok şener artık 3-5 hesabını yapmakten vazgecin ya adam gibi oyuncu alın yada paramız yok diyip alt yapıdan adam oynatın yeter be kardeşim sokaga atıyoruz paraları

@Murat KILIÇ kardesim o zaman makul bir alternatif söyleyin de onu alalim ben de isterim aurierle ilgilenelim ama sağ bekte yabancı luksumuz yok.. Tarik şener ve bursali genç ozan var. Ozan içlerinde en potansiyellisi ama hem çok genç hem de uçuk fiyat cekerler

Aslında piyasada yerli bırakmamak lazım yeni en iyi yerli sağ beki bulmalıyız Tarık , Şener , Koray Altınay vs. artık kimler varsa , aralarından İnşallah Galatasarayımıza en çok faydalı olacak olanı alırız.

Valla kim ne derse desin ama Tarık'a 3m €'dan fazla verilen her para boşa verilmiş paradır onun yerine takas ile oyuncu verebiliyorsak takas ile kapatalım olmuyorsa zaten değeri 5m Türk Lirası peşine düşülecek bir para değil. Eğer ileride yabancı kontenjanı açılırsa yerine yabancı takviye edilir diye tahmin ediyorum şuan sadece idareten bir transfer olucaktır.

Şener çok iyi topçu ama defansı zayıf onu da geliştirir çölde vaha lan bu adam izlemeden konuşuyosunuz

Geri
Üst Alt